![]() |
|
Filmbox začal dávat reklamu?Dobrý den včera večer jsem si všimnul při sledování programu Filmbox že se filmy začaly přerušovat reklamou. Víte o tom něco? Pokud vím to je premiova stanice a reklamy na ní nikdy nebyly. Trochu mě to zklamalo. A navíc ty reklamy byly dvě a trvaly nějakých 7 minut. |
jiri26
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Filmbox začal dávat reklamu?Byl to normální Filmbox nebo Filmbox Premium? |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
RE: Filmbox začal dávat reklamu?Byl to Filmbox. Na Premium jsem si ničeho zatím nevšimnul. Ale i tak je divný. |
jiri26
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Filmbox začal dávat reklamu?Já bych řekl,že ty Filmboxy tam dávají normálně reklamy,kromě Filmbox Premium. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
@chl32díval jsem se tak cca před 2 roky na FilNox na film Superhrdina a žádná reklama tam nebyla.Opakuju,byl to normální FilmBox a jel BEZ REKLAM![]() ![]() ![]() Stejně je to kanál ve stejném slova smyslu,prostě kanál na filmy(tam totiž patří-do kanálu),na které se nedá dívat ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
PotvrdenieMáš úplnú pravdu. Na Filmboxe aj Film + reklamy len tak fičia. Čože ich potom, že sú to filmové stanice. Tak som sa porúčal a odhlásil ich. Reklám mám plné zuby keď občas prepnem na správy Markízy alebo JOJ. |
Stevig
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Filmbox začal dávat reklamu?Od septembra sa zacali na Filmboxe vysielat reklamy. Tu to myslim uverejnene nebolo, ale na ostatnych relevantnych serveroch tato info bola. Tyka sa to iba Filmboxu a nie ostatnych SPI stanic.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Filmbox začal dávat reklamu?Zřejmě se jim podařilo získat vysílací práva na reklamy za výhodnou cenu... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |