Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Picony Enigma2

Ahojte mám stránku a chcem si odtiaľ stiahnuť Picony pre Skylink, ale neviem, ktorý priečinok poradíte mi ? https://drive.google.com/drive/folders/0Bwz6mBA7lUOKNVR4U3NrdW5hTEE?tid=0Bwz6mBA7lUOKNVR4U3NrdW5hTEE Ďakujem

hrenss
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Picony Enigma2

Tu máš komplet na stiahnutie picon: black, white, oled

https://www.hdglass16.eu/download.htm

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

Ďakujem nakoniec som sa vyhrabal v tej stránke stiahol všetko 2Gb a vybral čo mi treba. Ale ďakujem za odpoveď

hrenss

Veď to je to isté. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Ak by si klikol na adresár tak sa Ti pod tým vyrolujú pekne picony podľa satelitu a dokonca je tam osobitne aj Skylink :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Veď áno kus som sa v tom nevyznal, ale keď som sa pozrel na to druhý krát už to išlo. Ešte raz Ďakujem. Prepáčte ;)

hrenss

Enigma záloha ?

/bin/tar: Removing leading / from member names
/bin/tar: Removing leading / from hard link targets
/bin/tar: /media/hdd/vti-image-backup/vti_11.0.2_backup-image_ultimo4k_2017-09-06_17-54-40/vuplus/ultimo4k/rootfs.tar.bz2: file changed as we read it

Tak toto mi napisalo zaloha korenoveho suboru systemu zlyhala, Pozrite na TMP/vti-backup a napísané tam bolo to čo som skopíroval vyššie.

hrenss

Enigma záloha ?

Kde som spravil chybu, že mi to nezálohovalo ?

hrenss

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra