Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Celá sestava Satelit přijmu UHD4K tuneS2/S2X-LINUX

:lookaround: Prosím o radu sestavy pro SAT příjem UHD4K ! Do součastnosti nevlastním žádný Sat přijímač ale už došla trpělivost s kvalitou a rychlostí budování pozemního signalu TV kde ač všechny stanice např. České vysílaji přes Sat FullHD pozemní horko těžko jen ČT1-2-sport...DVBT1 i DVBT2 mám..holt nejsem na kopci -
ŽIŽKOV nevidím...v cizině se již rozjiždí UHD 4K. TV UHD 4K již mám a jdu nekompromisní cestou KVALITA ! Bydliště Praha, ale dolík pod Čt - Podolí...Myslím na budoucno takže v Linuxu S2-S2X dualní tuner minimum.Nevím jaký vybrat Receiver UHD 4K:, Vu+ Solo, Ultimo, Dreambox DM900, OCTAGON SF4008 prostudoval jsem u nich parametry ale zkušenost osobní ŽÁDNÁ...Nemám od paraboly až k TV nic...Děkuji moc:(( R^

Tower
Registrace: 9/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

@Tower

na toto ses registroval?,tady je to drbárna,každý ti poradí jen co zná a má třeba doma,tedy vypovídající hodnota nula,buď zdráv

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Díky, právě o to jde, má-li někdo něco z použitelného řetězce pro 4K UHD příjem z Aster a zná-li event má některý z těch zminěných tunerů...prostě začínám... ;)

Tower

@Tower

no až se ten guláš uvaří,jako pejsek a kočička tam dali to nejlepší,pak se z toho jiný poblil

pierrepetr

8K UHD

abys ses náhodou nerozhodl unáhleně když za chvíli bude 8K
https://en.wikipedia.org/wiki/8K_resolution

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

8K UHD versus 4K UHD

No naopak zrala uvaha...4K UHD OLED uz mam doma a jak si k tomz čichneš nechceš jinak a navíc točim na Cam také ve 4K UHD takže jsem v tomto směeu namlsanej...a vím jak horko těžko se s tim perou i našlaplý počitače a to střiham jen vyjimečně...o 8K UHD samozřejmě vím začli s tim blbnout Japka NHK v tom i točí asi před rokem ale tohoto fotmatu už se nedožiju bude mě 50.... :)))

Tower

RE: Celá sestava Satelit přijmu UHD4K tuneS2/S...

Kup si Ultimo, nic lepšího momentálně neexistuje :) já ho mám a spokojenost největší

Zemak
Registrace: 9/2016

To zemak

Neberiem tebe aj iným čo tvrdia toto je naj a nič lepšieho není,tak by ma zaujímalo že koľko si ich vyskúšal aby si toto tvrdil?

tomko
Registrace: 1/2006

@tomko

No přes deset recieveru stoprocentně, vzhledem k tomu že můj táta měl satelit jako jeden z prvních v Praze někdy před třiceti lety :) tehdy ještě dvoumetrova parabola u nás v Dejvicích na balkoně, museli jsme vybourat kus zdi kvůli rotoru :-))) nic lepšího než Ultimo prostě neexistuje, možná někde v Japonsku joo, ale u nás v Evropě těžko

Zemak

pozri Mut@nt HD51 na satboerse24.de - konfigurácia je kombinovateľná. Čítačku som ešte nerozchodil, ale HDD a CI slot fungujú OK ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Zemak

Záleží však k čemu ti to Ultimo vlastně u nás je, na Skylink, Freesat či nějaké share je určitě vhodných minimálně 20 dalších.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Dream 900 má strašnú poruchovosť tunerov. Čokoľvek od vu+ ak nejde o peniaze tak to ultimo. S octagonom som tiež zatiaľ nemal problém. Koncom roka ešte príde viac+ Uno 4k SE a malé Zero 4k

noces
Registrace: 9/2010

Tazatel má v nadpisu i S2X, a to nezmínil MIS a T2MI....tak který
VU nebo DM ? :lookaround:

decmen
Registrace: 2/2008

Sateliťák už nejsem,ale nic lepšího než ULTIMO 4k v plné palbě,prostě není,bohužel DM něco prošvihl,toď vše! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@Tower

tak co??,už máš jasno??,nebo je to jak jsem ti psal s tím pejskem a kočičkou??

pierrepetr

S2X 4008

pokud poměr cena kvalita tak Octagon 4008 .
DM = bohužel nic moč

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

pokial ide o s2x, platí čo som písal. s octagonom 4008 smo par kusov mal a bez problemov. Dream 900 2 z 3 špatne.

noces

zemak

Zdravim všechny co k tematu přispěli.
Važím si nazorů lidi co něco ze zmíněneho vyzkoušeli. Např s poruchovosti se zadny vyrobce/prodejce nechlubí a v testu se treba take neprojevi (Dreambox) V podstatě jde o to má-li pro mě cenu Vu+Ultimo nebo mě začatečnikovi "stačí" Vu+SOLO osazene 2xdualtuner FBS . Ve hře je tedy ještě Octagon 4008. Oboji jestli jsem zjištoval by měly zvladat v S2 vše a snad byt nachystani i na S2X je to tak ?? O motorovem pohonu neuvažuji myslim že mě bohatě budou stačit Astry takže monoblok 4výstupy a nakrmím s tím veškere ant vstupy tunerů. Má prosím někdo zkušenost s touto antenou :Parabola PRO 67 APP PanoramaŽelezná parabola o rozměrech 600 x 460 mm je novinkou na našem trhu ! Jde o kvalitní anténu kompaktních rozměrů, která se svým ziskem vyrovná parabole 80cm. Bude stačit?? Děkuji za INFO R^

Tower

@Tower

než se zatáhne,určitě

pierrepetr

Panorama a) není novinkou na trhu, je tu už niekoľko rokov b) nevyrovná sa 80cm parabole ani náhodou a nevyrovná sa ani kvalitnejším 60tkam-65kam.

noces

@Tower

přečti si znovu o co se zajímáš a pak to zazdíš hned na vstupu

pierrepetr

Kup si toroidní parabolu, třeba Maximum T90 ... Astry Ti určitě stačit nebudou, co takový Hotbird ? Na parabole nešetřit, je to základ

Zemak

Jinak Solo 4k samozřejmě stačí, i Uno 4k,já bral Ultimo kvůli tomu, že umí duální transcoding :)

Zemak

A na co proboha 4 výstupy na lnb ? To znamená 32 tunerů ! :) to nemůžeš přece využít... Stejně to vypadá, že nám skylink zařízne uni čtečky, a s modulem nám budou FSB tunery víš k čemu :(

Zemak

Zemak

Diky,
parabola...panorama, jen jsem překopiroval popisek co k ni je, víc o ni nevím zisk 37,5dB se nezdal špatny...jenže papir unese vše... libila se mě tvarem musí totiž za okno na fasadu tak velky hovado tam dat nemužu, nějaky tip na konkretní typ vyjma T90 s "lopatou" ?? Děkuji :)))

Tower

Zemak

Ještě se vracim k vystupum LNB 4svody..casem o patro niž pořidim neco jednoduššiho pro FullHD telku...tak tam dva svody mužu jednoduše poslat. No a Skylink jistě nebude chtit přijit o zakazniky s tou naloži šachet se nějake řešeni ofiko snad najde,,, ;)

Tower
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra