![]() |
|
koaxilni kabelpotrebuju poradit..posledni dobou sleduju u freesatu,ze programy mi se rozpadaji nebo kostickuji a na pristroji mi ukazuje 85% quality(digi tv jsou programy v pohode)...dnes prijdu domu a ct4 sport sd nebo arena sport 1 sd i jine programy se rozpadaji obcas...tak skusim prehodit koaxial co mam na digi tv (novejsi 3roky)a uz to prestalo...tak zase kable vratim do puvodniho stavu a uz to prestalo mi blbnout ty stanice u freesatu..tak mi neni jasne proc to delalo nez jsem to na chvili prehodil....mam 1parabolu a Lnb twin na freesat+digi tv....kabel na freesat je 12let stary. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: koaxilni kabelPrečistili sa spoje v konektoroch. Signál je pravdepodobne na hranici (parabola,LNB, konektory, koax.kábel), skontrolovať celú signálovú cestu. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: koaxilni kabelFreesat sám tento týždeň avizoval tech. problémy napr. na Markíze HD ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
Dzordzoto ja muze byt tym,ze oni maji potize u freesatu ,ze mi obraz kostickuje a rozpada i kdyz mi signal ukazuje 85-90% a na digi tv to jde v pohode.jak to mam s 1paraboly?ty programy mam v SD u freesatu jak to dela obcas co jsem si vsimnul pred par dny. |
kolopik
![]() |
|
RE: koaxilni kabelAk je chyba na zdroji, signál kolísať nemusí. Ak budú vysielať monoskop, nečakaj film a signál bude kľudne aj OK ... |
Dzordzo
![]() |
|
Dzordzoten zdroj kde by byla chyba myslis u me na prijmaci nebo koaxial atd nebo u freesatu? |
kolopik
![]() |
|
RE: koaxilni kabelzdroj signálu - teda Freesat. Konkrétne ich uplink ... |
Dzordzo
![]() |
|
Dzordzotreba podle meraku nejde zkontrolovat koaxialni kabel,ze se napoji v pokoji nebo u lnb jestli je dobry nebo spatny?a v satelitnim pristroji nebo lnb jde zjistit jestli je dobry konektor?diky |
kolopik
![]() |
|
RE: koaxilni kabelZměřit samozřejmě lze všechno (patřičnými měřícími přístroji).Pro začátek dostačuje ověření běžným měřícím přístrojem s DVB-S/S2 (třebas H30 Flex).Mohlo by být jasno ,zda je vadný kabel,LNB. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: koaxilni kabelten pristroj bych si nemohl dovolit H30 flex za tak vysoku cenu. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikopravu řeš,až to bude zlobit,jinak preventivně vyměníš i to,co je v pořádku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrme stejne neni jasne proc mi ukazovala qualita 85-90% na prijmaci a obraz se rozpadal(kostickoval)...as jsem skusil dat kabel koaxial od digi tak to nedelalo..a potom jsem to vratil do puvodniho stavu ty kable a zatim to jde co jsem od te doby to kontroloval. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikkašli na to,chodí to,čekej na problém |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |