![]() |
|
TV značka Manta???Nabízeli mi v Polsku tuto tv uhlopř.102 full HD vyráběna prý v Pardubicích za 6000 kč no nekup toi s 2letou zárukou![]() ![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???https://televize.heureka.cz/manta-led4004/specifikace/#section |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
@ZDK1Dle popisu není HEVC,proto ta láce |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@ZDK1Prečo ty nepodporíš originál slovenského výrobcu tv Orava? |
kisshorvat
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
@kisshorvatHaha a Ty prečo myslieť, že Oravu vyrábajú na Slovensku?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???že by hlavním městem Oravy byl Istanbul ?Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Telky vyrabane na Orave uš davno niesu.V Orave je turecke chassis. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 776 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Moj prvy DVD prehravac bol tejto znacky![]() ![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Ani zadarmo....zrovna na nějakou Mantu v Polsku koukám na hotelu........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Presne tak, zadarmo drahy !!! Lidi myslete trochu proboha :) |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Svojho času som mal stolný DVD prehrávač Manta. Taký šunt aby človek pohľadal, po pár mesiacoch mesiacoch sa to posralo a chodil som to do Alzy reklamovať.Zakaždým som dostal nový kus, ale dlho to neprežil. Nikdy více ani zadarmo. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
@thudno ty ků.r.vi.tka měli blbě nastavený,holt malá firma,to sony má celý team lidí na tyhle vychytávky,tam to klekne 14 dnů po záruce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Od Manty ruce a peníze pryč,v polsku největší šunt!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 906 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Skvělá TV doporučuji výkon poměr cena prostě super. |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
skoro jakosamšuntka........ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@kisshorvatjoo to bejvaly casy v Tvrdosine kdyz chodily Anglicky programy za komunistuto byl asi jediny vydobytek tehdejsi doby ktery mel i prakticky vyznam ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE:MantaNakupovať.Ja som kúpil do kuchyne 32.Stála necelých 150eur.Ale nemá dvbt2 tuner a po piatich dňoch načisto kľakla tak som ju vratil.A kúpil Sencor za 105e a má aj hevc265.Nie jeto zazrak ale dotiaľ fičí 5 mesiac a skoro ho má manželka zapnutý celý deň. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE:Manta TVPreklep nekupovať!![]() |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@pierrepetrAle jdi ty. Proč by renomovaná značka měla zájem na tom, aby její výrobky "klekaly" 14 dní po záruce? To jako aby odradily zákazníky k další koupi výrobků stejné značky?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerPokud bude platit heslo: ,,Výrobci všech zemí, spojte se!", tak zákazník nemá šanci. Je-li výrobek příliš kvalitní, musí se tomu trochu pomoci...![]() ![]() P.S. Odrazuje se od koupĕ, ne ke koupi... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: TV značka Manta???Joscer, nepiš zase blbosti. Už i to se zde řešilo. I Mercedes má kurvítka. Stačí trochu prohledat web. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKTak holt mám asi u výrobků Panasonic nějaké štěstí, že se mi kurvítka ještě nikdy neprobudily.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerAsi jo. Já mám podobnou kliku se Samsungem.P.S. ...neprobudila... ![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505"Neprobudila" jsem si uvědomil hned jak jsem to odeslal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@HiFiOKTak jsem hledal na webu a nic seriózního jsem nenašel ohledně kurvítek (v Mercedesech).Ostatně, kolik teda % výrobků takové opatření má implementováno? Ty to určitě budeš vědět. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerTaky už se mi to stalo...![]() |
rs505
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |