Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Muzu poprosit o podivani se na 22W?

Preji dobry den, mohl bych prosim poprosit nejakeho DXera s vetsi parabolou, jestli by se nemohl podivat na 22W na frekvenci 11550H? Povedlo se mi tam "zaznamenat aktivitu", ale vse nasvedcuje tomu, ze bud mam slaby signal nebo nejsem schopen prijimat modulaci. Mam totiz TBS 5980. Ten mi na 11550H hlasi cca 8.0dB, ale neni schopen locknout transporter. Prijimac mi v blindscanu kupodivu vyhodil aspon SR, ktera by mela byt 8602.
Nevim co se na frekvenci nachazi a rad bych to zjistil, tak jsem chtel poprosit o mensi pomoc. Mozna tam bude neco od CNN, jelikoz to pasmo v minulosti vyuzivala CNN, ale mozna tam budou jenom nejaka data nebo tam mozna bude nic... :)))
Dekuji moc pripadne potvrzeni ci vyvraceni. R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Muzu poprosit o podivani se na 22W?

Ahoj,tak u mne na K120 při blinscanu CT4100ka detekuje signál cca 8,8dB - nejspíš je to datový stream(možná už "512APSK")a s ničím,co mám nyní k dispozici ,jsem to nelocknul.Nebo by to taky možná mohl být klasický analog?

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Kupodivu na Openboxu S3 CI se podařilo signál locknout s modulací 8PSK a FEC 5/6.Tentokrát jsem blinscanoval s parabolou K140 - signál je cca 10,2dB,ale ani tady nepodařilo nic naskenovat.Takže je to určitě datový stream,ale nejspíš zatím prázdný.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

11550 H 8600 5/6 8SPK continous ,

takže nič... :-/

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

OK, continous je stale problem.. :( Skoda. Ale moc dekuji za reakce !!! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra