![]() |
|
EMP DiSEqC 8/1 = S8/1PCP-W2 na novém OPEN PLIZdravím kolegy,připravuji nový přijímač známému (nové OPEN PLI),který má 5 družic a využívá uvedený přepínač v modu DIP 1=ON,DIP 2 =OFF (DiSEqC 1.1 - uncommitted povely 1-8 (A-H),přímo odpovídají vstupům SAT 1-8 IN).Prosím někoho,kdo uvedenou kombinaci provozuje o scren funkčního nastavení.Nemůžu to u sebe odzkoušet (mám motor + T85 4 družice) a chtěl bych předat pokud možno funkční nastavení. Původní přijímač na starším image (MERLIN), plně funkční přepínač v této instalaci: Konfigurační mód: rozšířené Satelit: 38=28,2°E ASTRA2 LNB: LNB 5 Priority: AUTO LOF: Univerzální LNB Mód napětí: Polarizace Mód tónu: Pásmo Zvýšit napětí: ne DiseQc mod: 1.1 Toneburst: Žádný Potvrzený DISEQC příkaz: Žádný Rychlý DISEQC: ne Opakovat sekvenci: ne Pořadí příkazů: uncommited,commited,toneburst Nepotvrzený DISEQC příkaz: INPUT 5 DISEQC opakování: Jeden V tom PLI neumím najít "pořadí příkazů" ,je tam toto: Konfigurační mód: rozšířené Satelit: 38=28,2°E ASTRA2 LNB: LNB 5 Priority: AUTO LOF: Univerzální LNB Mód napětí: Polarizace Mód tónu: Pásmo Zvýšit napětí: ne DiseQc mod: 1.1 Toneburst: Žádný Rychlý DISEQC: ne DiSEqC 1.0 příkaz : Žádný DiSEqC 1.0 příkaz : Žádný DiSEqC 1.1 opakování : jeden Opakovat sekvenci: ne Díky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
oprava nastavení na OPEN PLIV tom PLI neumím najít "pořadí příkazů" ,je tam toto:Konfigurační mód: rozšířené Satelit: 38=28,2°E ASTRA2 LNB: LNB 5 Priority: AUTO LOF: Univerzální LNB Mód napětí: Polarizace Mód tónu: Pásmo Zvýšit napětí: ne DiseQc mod: 1.1 Toneburst: Žádný Rychlý DISEQC: ne DiSEqC 1.0 příkaz : Žádný DiSEqC 1.1 příkaz : INPUT5 DiSEqC 1.1 opakování : jeden Opakovat sekvenci: ne Díky. |
hdpe
![]() |
|
@hdpe ... OpenATVAhoj.Dívám se na mé nastavení v OpenATV (Xtrend 8000). Pořadí příkazů uncommited, commited ... se zobrazuje pouze když použiješ Diseqc 1.0. Ty (známý) má 5xLNB, tak je jasné, že musíš mít Diseqc 1.1. Tam by to mělo fungovat jen pokud nastavíš číslo LNB, Diseqc 1.1 a port (vstup) na Diseqc přepínači. Pokud chceš, napiš do SZ a pošlu ti můj shot z nastavení ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
EMP DiSEqC 8/1 = S8/1PCP-W2 na novém OPEN PLImam dojem,ze pri openPli 6 je nejaky problem s tym..2x som to skusal a stale problem bol,tak som presiel na ine image,to nastavenie mas okdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
@hdpeJa mam v Dreamboxu s PLi diseqC 1.0 prikaz PORT A.Jinak v jinych image to byva cislovane a v tom pripade tam je cislice 1 misto toho "A". |
oldaago
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: EMP DiSEqC 8/1 = S8/1PCP-W2 na novém OPEN...Zdravím a děkuji všem.Včera v podvečer si přijímač kolega odvezl,připojil ho a nejelo to.Ještě po telefonu jsem s ním kontroloval nastavení...Dnes jsem tam byl a zjistil jsem,že nastavení bylo jinak,než jsem to udělal a telefonicky s ním ještě řešil![]() |
hdpe
![]() |
|
![]() |