![]() |
|
Ladění kanálu TV Samsung UE43KU6072Mám dotaz na ladění satelitních programů u této TV, už jsem si Myslel, že mně u ní nic nepřekvapí a mám to nastavené, ale dnes jsem chtěl naladit to očko gold, a žádným způsobem mi nejde zapnout ruční ladění jen na jednom transpordéru, jde ladit bud jen Skylink, nebo celá astra, ale vybrat jeden transporder a proladit neumím/nebo to nejde, Ani v aplikaci kterou mají pro třídění programů v PC nejde přidat program pomocí parametrů tam to de luxusně setřídit ale nic víc. Tak kdyby někdo věděl ? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
@jonano jedinná výhoda tvsatvševjednom ti zůstala,jeden dálkáč,to se vyplatilo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
skus ladit ne skylink,ale astru 23.5,pak snad půjde |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTo mně právě nejde, naladí to komplet celou astru asi to tak budu muset udělat a pak ručně přebrat, ale když Skylink něco přidá tak to budu muset asi dělat znova![]() |
jona
![]() |
|
@jonato nemá fastscana?? |
pierrepetr
![]() |
|
@jonaMenu - Vysílání - Anténa - Satelit - Nastavení kanálů - Ruční ladĕní - Výbĕr družicePro to Nastavení kanálů musíš rolovat dolů, na první stranĕ Menu to není vidĕt. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Ladění kanálu TV Samsung UE43KU6072Nastavení vybrat vysílání a nastavení pokročilé.Potom naskočí tabulka a vybrat ruční ladění a potvrdit a ladí se jednotlivé transpordéry.![]() |
hamm3520
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
fastscan to má ale jestli ten bude ladit to očka ofastscan to má ale jestli ten bude ladit to očko ?jinak díky za reakce zítra budu laborovat, teď tu TV blokuje růžová ordinace ![]() |
jona
![]() |
|
@jonanaladí vše,jen nevím,jak tam přidáš freesat |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTak ten asi "odepíšu" a budu tu kartu vozit v karavanuu mojí TV /plazma/ co mám v hospůdce mám technisat SIR a jde mně oboje, Ten Samsung je v obyváku tam kouká manželka škoda že na Freesat nejde to HbbTv na Primě nechal bych ji tam Freesat a hotovo. |
jona
![]() |
|
@jonanešetři,manželka je nad zlato |
pierrepetr
![]() |
|
Ladění kanálu TV Samsung UE55KU6072Mám ode dneška v rodině TV té samé řady akorát 55ku už jsem přišel jak setřídit kanály na USB pomocí ChanSort, ale nejde mi to setřídit, abych měl DVBS a DVBT kanály dohromady . zkoušel jsem v ChanSortu dát DVBS a DVBT kanály do jedne oblíbené složky ale nejde mi to. Nevíte zda to jde nějak upravit do jednoho seznamu ? Předem díky za konzultaci. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@jonaNa Freesatu není HbbTV, ale na pozemáku tam snad jede i na Prima TV |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazno máš blbej šrot,finlux šrot to má jednom seznamu,ámen |
pierrepetr
![]() |
|
@shirazJá jsem to raději ani nezkoušel, jak dostat různé formáty do jednoho seznamu. Přijde mi logičtější v těch stovkách a tisících programů přepínat mezi T/C/S a pro satelit vytvořit favoritní skupiny. Jak narazím na orbitu na zajímavý program, pic s ním do favoritu, než ho ztratím.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
to jonaLadění jednoho kanálu lze provést v podmenu Ručně. Vybere se satelit, tedy Astra 23,5E, vybere se transpordér. Zrada bývá často v tom, že v seznamu transpordérů, který je ale hodně starý, stejná frekvence existuje, avšak s jinými dalšími parametry.Doporučuji zvolit transpordér Nový, frekvenci schválně změnit o 2 nahoru nebo dolů, správně zadat polarizaci a údaj FEC, zde jsou zpravidla změny. Příklad vymyšlený a vysvětlující: Očko hledám na 12168 V 27500. V seznamu je 12168 V 23000. Zadám 12170 V 27500 a dám Uložit. Počkám pár sekund, procesor Samsungu je dost pomalý. nakonec dám Hledat. Určitě se to povede, mám zkušenosti s větším Samsungem stejné řady. Problém je v tom, že na stejné frekvenci má přednost transpordér uložený dávno v paměti Samsungu, proto je ho třeba podvést jinou frekvencí. JU nebo NEJUU? Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
@samorostDíky! Pro mĕ je to taky inspirující.![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |