Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Ladění kanálu TV Samsung UE43KU6072

Mám dotaz na ladění satelitních programů u této TV, už jsem si Myslel, že mně u ní nic nepřekvapí a mám to nastavené, ale dnes jsem chtěl naladit to očko gold, a žádným způsobem mi nejde zapnout ruční ladění jen na jednom transpordéru, jde ladit bud jen Skylink, nebo celá astra, ale vybrat jeden transporder a proladit neumím/nebo to nejde, Ani v aplikaci kterou mají pro třídění programů v PC nejde přidat program pomocí parametrů tam to de luxusně setřídit ale nic víc. Tak kdyby někdo věděl ?

jona
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@jona

no jedinná výhoda tvsatvševjednom ti zůstala,jeden dálkáč,to se vyplatilo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

skus ladit ne skylink

,ale astru 23.5,pak snad půjde

pierrepetr

@pierrepetr

To mně právě nejde, naladí to komplet celou astru asi to tak budu muset udělat a pak ručně přebrat, ale když Skylink něco přidá tak to budu muset asi dělat znova Rv

jona

@jona

to nemá fastscana??

pierrepetr

@jona

Menu - Vysílání - Anténa - Satelit - Nastavení kanálů - Ruční ladĕní - Výbĕr družice
Pro to Nastavení kanálů musíš rolovat dolů, na první stranĕ Menu to není vidĕt.

rs505
Registrace: 11/2009

RE: Ladění kanálu TV Samsung UE43KU6072

Nastavení vybrat vysílání a nastavení pokročilé.Potom naskočí tabulka a vybrat ruční ladění a potvrdit a ladí se jednotlivé transpordéry. R^

hamm3520
Registrace: 3/2008

fastscan to má ale jestli ten bude ladit to očka o

fastscan to má ale jestli ten bude ladit to očko ?
jinak díky za reakce zítra budu laborovat, teď tu TV blokuje růžová ordinace :O

jona

@jona

naladí vše,jen nevím,jak tam přidáš freesat

pierrepetr

@pierrepetr

Tak ten asi "odepíšu" a budu tu kartu vozit v karavanu
u mojí TV /plazma/ co mám v hospůdce mám technisat SIR a jde mně oboje, Ten Samsung je v obyváku tam kouká manželka škoda že na Freesat nejde to HbbTv na Primě nechal bych ji tam Freesat a hotovo.

jona

@jona

nešetři,manželka je nad zlato

pierrepetr

Ladění kanálu TV Samsung UE55KU6072

Mám ode dneška v rodině TV té samé řady akorát 55ku už jsem přišel jak setřídit kanály na USB pomocí ChanSort, ale nejde mi to setřídit, abych měl DVBS a DVBT kanály dohromady . zkoušel jsem v ChanSortu dát DVBS a DVBT kanály do jedne oblíbené složky ale nejde mi to. Nevíte zda to jde nějak upravit do jednoho seznamu ? Předem díky za konzultaci.

shiraz
Registrace: 8/2008

@jona

Na Freesatu není HbbTV, ale na pozemáku tam snad jede i na Prima TV

shiraz
Registrace: 8/2008

@shiraz

no máš blbej šrot,finlux šrot to má jednom seznamu,ámen

pierrepetr

@shiraz

Já jsem to raději ani nezkoušel, jak dostat různé formáty do jednoho seznamu. Přijde mi logičtější v těch stovkách a tisících programů přepínat mezi T/C/S a pro satelit vytvořit favoritní skupiny. Jak narazím na orbitu na zajímavý program, pic s ním do favoritu, než ho ztratím.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

to jona

Ladění jednoho kanálu lze provést v podmenu Ručně. Vybere se satelit, tedy Astra 23,5E, vybere se transpordér. Zrada bývá často v tom, že v seznamu transpordérů, který je ale hodně starý, stejná frekvence existuje, avšak s jinými dalšími parametry.
Doporučuji zvolit transpordér Nový, frekvenci schválně změnit o 2 nahoru nebo dolů, správně zadat polarizaci a údaj FEC, zde jsou zpravidla změny.
Příklad vymyšlený a vysvětlující:
Očko hledám na 12168 V 27500.
V seznamu je 12168 V 23000.
Zadám 12170 V 27500 a dám Uložit. Počkám pár sekund, procesor Samsungu je dost pomalý. nakonec dám Hledat.
Určitě se to povede, mám zkušenosti s větším Samsungem stejné řady. Problém je v tom, že na stejné frekvenci má přednost transpordér uložený dávno v paměti Samsungu, proto je ho třeba podvést jinou frekvencí. JU nebo NEJUU?

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@samorost

Díky! Pro mĕ je to taky inspirující. R^

rs505
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra