![]() |
|
Slovenske programy v CZ ??AhojPoradite mi prosim nejaky sposob ako sledovat Slovenske programy v CZ? Skylink som zavrhol nejak mi to nefunguje (mam kartu registrovany na SK adresu), ako dalsia moznost je smartbox od Slovenskeho ANTIKU: http://www.smarttvbox.sk/ Za 89eur bez akychkolvek dalsich poplatkov, staci pripojenie k internetu. Zas ale platit 2500 sa mi nechce. Ide mi hlave o RTVS2 (STV2), ked kazdu stredu pocas Champions League je blokovana na uzemi CR. Existuje nejaka ina alternativa? Diky moc |
piotr07
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
karta RtvsStaci objednat Sat kartu RTVS Ktora je zdarma pre platitela koncesionarskeho poplatku na Slovensku Ide stv 1 2 |
igor222
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Stačí si koupit nějaký lunix přijímač a objednat od Rusáků šarika a neřešíš STV2.... Jeto nelegální, ale nejrychlejší.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??V dvb t bez poplatků. |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@lahcimJak to myslis dvb t bez poplatkov? V CZ su len CZ programy ne? Alebo sa mylim?Diky |
piotr07
![]() |
|
@JimmyAhojNejaky blizsi navod co kde jak objednat? Diky |
piotr07
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Na východě Moravy v dvb t bez poplatků. |
lahcim
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@lahcimAha tak to nebude pre mna. Ja som v Kutnej Hore :) |
piotr07
![]() |
|
@piotr07Máš funkčnú kartu Skylink-SK,tak kde je problém? |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
@atr2009Nemam skylink koax v byte ale len pred bytom a vcera som sa snazil asi pol hodiny prevrtat panel a nic. Ak ho dostanem do bytu furt este nemam vyhrate na vstupe mam len jeden koax (aktualne zapojeny UPC internet) , tak ze ak tam privediem skylink kabel, na vstupe pouzijem zlucovac a na vystupe rozbocovac signalu, furt si nesom isty ci ten skylink signal a internet od UPC bude fungovat...Preto kvoli tomu sa snazim najst inu alternativu |
piotr07
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Zatím vyzkoušej tohle.http://www.tvonline.cz/cz-stv-1 |
dusan1976
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
@JimmyTen tvůj šarik jednou brzy skončí kamaráde a to jak skylink vypne caid 0D96 tak se tady budete pak všichni divit![]() |
Jirik1
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@Jimmystači jak digi běžela přes 2 měsíce a šup změnili kody a už nejde takže pak vám zustane jenom freesat![]() |
Jirik1
![]() |
|
@Jirik1digi jede,neplaš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
To jirikSharik je byl a bude je otazka casu kdy se prolomi dalsi...karty a pokud tomu nehovis tak nech sarika na pokoji a pokud jde o oD96 tak uz jsou nahrady tez.... |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Tak radsi stekej doma a nech sarika na pokoji![]() |
warteam83
![]() |
|
@pierrepetrpočkej a na jakem serveru jede |
Jirik1
![]() |
|
@warteam83však já jedu taky na šarika tak co řešiš![]() |
Jirik1
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??Juju ok to pak ano ja myslel dalsi odpurce .... |
warteam83
![]() |
|
Běžte už s tím nelegálním příjmem někam,to platí nejen pro mladého pána z Brušperku, ale i pro ostatní. Pokud vím, tak na tomto serveru propagace nelegálního příjmu není dovolena.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Slovenske programy v CZ ??No chváliť sa tu zo šarikom to je úroveň, keby ste si radšej kusli do jazyka.![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
@kvasnakpotrefená husa se ozvala co má co mluvit![]() |
Jirik1
![]() |
|
@Jirik1jednej dle pravidel3) porušovat zákony dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Á pán z Brušperkuihned zareagoval. Mně není za těžko si Digi, Skylink a třeba i freeSat zaplatit,. Někdo však raději žebrá o nelegální příjem, podle mě jsou to však pouze ubožáci.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@Jirik1Nevyskakuj si na mě, adresu tvojí známe, lehce by si tě našli a jistě by ti rádi vysvětlili, v čem porušuješ zákon.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakty máš co tady mluvit sople který jede na černo sky deutschland a čumi na sport![]() |
Jirik1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |