![]() |
|
Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelV lete, keď bola "uhorková sezóna", tak tam dali SPORT 1. Teraz, keď už bežia futbalové ligy, LM v hokeji a KHL, tak tam dajú Golf Channel. Koho takouto "ochutnávkou" nalákajú?![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf Channelzbytočne sa rozčuluješ...to máš,tak ked to má tam nastarosti človek čo je asi uplny antitalent na šport...je mu musis najskor vysvetlit co to znamena,ze teraz zacala Khl,taliansky,francuszky futbal,LM v hokeji atd |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf Channelgolf kanál odpadová stoka |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 299 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelTak asi to neni jen na nich. Musi se dohodnout s provozovatelem. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 959 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelCo chceš ochutnávat na fotbale,je to fotbal.Aha ty chceš měsíc "zadarmo" hledět na Italskou,Francouzskou,KHL..Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf Channel![]() ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
zítra začínáček mástrs to bude bomba |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelPán Antoš, ja som zariadený inak, mám aj IPTV, ale ide tu o to, že nie každý vie, ktorá TV má kúpené práva na jednotlivé športy a za ten mesiac by si mohli "ochutnať" práve tie futbalové a hokejové ligy a možno by ich to oslovilo. Takto ich záznamy z minulej sezóny sotva oslovili. Ja ochutnávku nepotrebujem vôbec, ale logika mi hovorí to, čo som napísal v prvom príspevku.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelPierrepetr: Na czech masters nepotrebujes golf channel. To vysila nova action... |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelDo ochutnávky se mohou dát pouze stanice,které povolí jejich vlastník.Těmito blbostmi si Skylink podřezává pod sebou větev,balíčků je dost,ale obsah je ubohost,měl jsem rok bal.Smart,pět měsíců po ukončení jsem zjistil,že se nic nezměnilo a pořady jsou pořád stejné,to není problé Skylinku,ale vlastníků stanic,a proto balíčky už za nic a Ochutnávka je trapárna.![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Skylink Ochutnávka - od 1.9 Golf ChannelLepší utratit měsíčně nějaký tolar, než čekat na ochutnávku1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
![]() |