![]() |
|
digisport 1-3Zdravím, na těchto programech mi nejde zvuk, jen brum. Ostatní stanice sportovního balíčku bez potíží. Kde může být chyba ? dík. |
stapes
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3super otázka. tomu nasvedčuje aj počet príspevkov , na danú registráciu.zvuk z kryštáľovej guli nepôjde. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3Myslím, že se to tady v minulosti již řešilo. Zkus vyhledávání v tématech diskuse, podívej se na nastavení zvuku v setoboxu a zkoušej. Nebo napiš co máš za přístroj, potom ti třeba někdo poradí.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3dreambox 7020HD s CAM. běží už rok, ostatní stanice v balíčku Sportplus mají zvuk bez potíží. zkouším postupně všechno restartovat, ale zatím nic. |
stapes
![]() |
|
RE: digisport 1-3po reaktivaci karty O.K. i když moc nechápu proč. nashle. |
stapes
![]() |
|
OneeeeeeeeeeeeeeZato ty oneeeeeee maš tých prispevkov neurekom,ale všetky stoja za veľké H |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3Oneeeee je obyčejný namyšlený vemeno který tu prudí už roky![]() |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3a co pak očekáváte na každy stupidní dotaz ?poslední dobou to zde vypadá následovne mám nad barákem bourkovy mrak a rozpadá se mi obraz co s tím ? Ramoneto zalez odkud si vylezl ,páč na jiných forech by si proklepli admini tvou reg ,tady to nemá kdo nebo ani neví jak na to ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3Kdo chce ať poradi kdo nechce ať nereaguje. Pokud se někomu dotaz nelíbi nikdo tě nenutí reagovat. Spíš je to o lidech co tu zde jsou.Jinak proklepavaly (nevhodné slovo)i ale to už máme snad za sebou nebo neee? ??? |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: digisport 1-3Bohužel neeeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
![]() |