![]() |
|
Amiko A3 a Prima playSatelitní přijímač Amiko A3 mám již druhým rokem,ale v aplikacích je nefunkční Prima play, která nikdy nenačte žádné video. Při zapnutí aplikace mi to oznámí, že aplikace nemusí fungovat správně kvůli root zabezpečení Má s tím někdo zkušenost, jak to rozjet? Videa z webů jiných TV jsou bez problémů přehrány. Předem díky za reakce. |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playAmiko A3 je čas na změnu, přístroj již není min 2 roky podporován, obstarožní Android i XBMC to jsou základní problémy. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playJe za potřeby si stáhnout aktualizace mě to pomohlo i když mám i a4 combo |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
@pussycatno, aktualizace nepomohou když žádné nejsou, totiž A4 neni A3 a Android 5 neni Android 4, čtverka je již také bez podpory ,bohužel za rok na tom budeš úplně stejně jako s A3 |
matchboxx
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playNevadí mám UPC a Hbbtv, důležité je ze a4 umí přehrávat YouTube v HD kvalitěMoje Sony LCD YouTube neumí. Divný by mě zajímalo který satelitní přijímač z android má stálou aktualizace |
pussycat
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playNo ono je to trochu složitější, možná záleží na neoficální podpoře, mám KIII PRO DVB-S2 T2 C Combo 4K HEVC265, Android 7.1.1 a tam zatím nějaká podpora oficiální i neoficiální je, ale záleží jak dlouho. :-). A troufám si říci, že Amiko s Androidem (A3. A4) je však problémem především evropského výrobce. |
matchboxx
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playJasný chápu.... A není špatná hlavně dálkový ovladač má cool, ale štve mě YouTube že je v sd kvalitě a ještě musíš přepínat 360 na automatické aby šlo stabilně. |
pussycat
![]() |
|
@pussycatmalina OK za pár šupů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
PierrepetrMalina???? |
pussycat
![]() |
|
@pussycatto neznáš??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playŽe by to co si myslím? To už nějaký pátek nepoužívám od dob co jsem poznal kodi.... |
pussycat
![]() |
|
RE: Amiko A3 a Prima playA když mám freesat stačí bohatě když mám 2 kartu zdarma v rodině |
pussycat
![]() |
|
Díky za reakceDíky všem za reakce! |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |