![]() |
|
stream cinemazdarec chlapi chtěl bych někoho moc poprosit o radu ,mám přijímač Vitamin s E2 a včera jsem si založil a zaplatil VIP účet na Webshare za 59 kč. V archivu czsk verze 074 jsem najel na Stream cinema ,kde jsem vložil uživ. jméno a heslo ,které mi přišlo na mail.Chtěl jsem kouknout na nějaký film a po kliknutí na film mi vyskočí nějaké zdroje že mám vybrat ale ani jeden mi nerozběhne film.Myslel jsem že když zaplatím že budu moct čučet ale jak vidno nic.Možná nemám něco nainstalovaného nevím no.Naštěstí je to blbých 59 kč tak počítám že o ně nanejvýš přijdu. Může mi někdo prosím poradit proč mi filmy nejdou rozjet?moc děkuju všem za radu.Mějte se.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: stream cinemaskontrolovat znova usser i passaktuálni verze stream cinema v archivu 1.1.1 jmeno heslo je stejné jakým se prihlasuješ na webshare / uložit zeleným ,restart pluginu czsk archiv |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@marksonyAhoj, možná bude lepší, když se koukneš na jiné stránky a to - XBMC KODI a tam si trochu budeš číst, jsou tam různé návody jak na to - určitě Ti to pomůže... . Pokud ne - pak se ptej jak dál.![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE:stream cinemaV Kodi to šlape v pohodě,zaplatíš a čučíš.Všechny filmy většinou v HD.Super! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: stream cinemav enigme nemaj co kodi delat! 50mb bordelukodi tak do androidu ,do sat boxu rozhodne ne,stači plugin archivczsk |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: stream cinemaJe to určitě G stteamer ... Udělal se Ti uodate ? Musíš mít verzi 1.1.1 |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: stream cinemaA Kodi v Enigmě je naprosto luxusní ! zadnej funkční plugin na exodus do enigmy není |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: stream cinemadíky všem chlapi za odpovědi a rady ,problém ze stream cinema a spouštěním filmů vyřešen.Problém byl v novém IMG Renewal ,který jsem ve Vitamínu zkoušel ,nevím nejsem s ním moc spokojen,často mi Vitamín zamrzal ,tak jsem přeinstaloval na IMG Infinity update a všechno šlape jak vínko ,žádné zámrzy ,spouštění filmů u stream cinema funguje bezvadně takže zatím naprosto spokojen,akorát se mi trhají filmy u Stream cinema v HD ale v SD jedou v pohodě což mi zase až tak nevadí hlavně když čučím.Díky moc všem.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: stream cinemaAt´žije INTERNET,chudáci,nebo zbohatlíci?!!![]() ![]() |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
![]() |