![]() |
|
68mm držák pro Mabo 180cmSháním 68mm držák LNB (C band) na offsetku Mabo 180cm. Vygooglil jsem nějaké diskuze, podle kterých se totiž taková věc opravdu dělala.Jen ji za boha nemůžu sehnat. Psal jsem i do Mabo (anglicky), bez reakce. Nemáte to někdo na prodej nebo nevíte, kde by se to dalo koupit? Zatím to vypadá tak, že mi nezbude než si to sám navrhnout a vytisknout na 3D tiskárně. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@LubosDČo to je 68mm držiak LNB na Mabo? Myslíš ožarovač na C-pásmo pre ofset anténu? Na Aliexprese sú za 10 eur, tuším... |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
RE: 68mm držák pro Mabo 180cmJako inzerát dobrý.....ale patří to jinam.Kdybych měl pokaždé,když něco shaním psát do Diskuze,to by to tady vypadalo...... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: 68mm držák pro Mabo 180cm@medecal64 Ne, myslím plastový držák na 68mm LNB. To, co ukáže Google na dotaz "LNB holder".@Kamil_k4 Tohle je dotaz, ne inzerát. Ještě nedávno se to určitě prodávalo, tak třeba někdo ví, kde to koupit, nebo to někdo vymodeloval do formátu STL. Ale já zapomněl, že diskuze je tu jen na hloupé dotazy typu "jak mám natočit parabolu"... ![]() |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: 68mm držák pro Mabo 180cmsa predáva držiak aj Conical Scalar Ring spolu.napr: https://www.aliexpress.com/store/product/C-band-lnb-Conical-Scalar-Ring-c-band-lnb-holder-for-satellite-dish-antennas-made-in/402505_32478770213.html ale nejaké to doladenie pre každú anténu bude treba Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
@LubosDake mas LNBF, pretoze v mojom pripade som mal sakra problem ani nie s uchytenim LNBF a ozarovacom na offset antenu, ale s praktickym prijmom. Pretoze pri zaujimavych orbitalnych poziciach C-band, LNBF pozera na parabolu zospodu a problem bol v zatekani dazdovej vody a topiaceho sa snehu do feedhorn LNBF. Podla mna je na LNBF C-band idealna antena v nasich podmienkach PF parabola, nie offset. Offset-ka je dobra na Ku-band. Marval-ov link je dobry, avsak plastovy drziak a ozarovac sa casom dokruti, na poziciu 40E vsak dostacuje. Na C-band kup radsej prime focus parabolu...Ake orbitalne pozicie chces prijimat?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@LubosDAha, tak to môže byť problém, pretože ty asi potrebuješ držiak špecifických rozmerov a v tej Číne o nejakej Mabo anténe nič nevedia. Ono sa to potom robí tak, že sa kúpi set, čo ti navrhuje marval a nejako sa to uspôsobí podmienkam. Neverím, že Mabo niečo také k svojim anténam originál dodávalo. 180tky offsetky sa asi u nich nevyrábali s úmyslom chytať C-pásmo... |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
RE: 68mm držák pro Mabo 180cmCituji: "Nemáte to někdo na prodej nebo nevíte, kde by se to dalo koupit?"To jako není inzerát....?Alias koupím jakejsi šajdrek........ ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |