![]() |
|
Hevc-sat.přijímačMá někdo zkušenosti,jaký je vhodný satelitní přijímač s podporou Hevc.Rodiče mají Vu zero a ten zřejmě hevc nepodporuje a zvažuji zakoupit jiný.Doporučil jsem jim Dreambox DM 520HEVC,máte někdo nějaké další tipy,na googlu jsem většinou narazil na hodně drahé boxy.Děkuji. |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačDM520 je v pohodě |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Hevc-sat. prijmacJamam prijmac Amiko neo combo se jiz pul roku a sem snim zatim spokojen jeho cena je cirka 2000kc. |
venous
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačAB cryptobox 700hd |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačEventuelne Medialink 6500 ten je i combo |
Ramoneto
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačZapoměl jsem napsat,aby to byl linuxový přístroj. |
januvia
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačMut@nt HD51 4K... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačFormuler f4 hevc combo turbo.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačDzordzo:tento vypadá skvělé a je tam Enigma... |
januvia
![]() |
|
hevcMám půl roku Medialink 6500 a jsem nadmíru spokojen nejvíce s s možností IPTV programu skoro celé Evropy ,hlavně jižní Ameriky.Jen škoda,že vypadli české stremované programy. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačPokud jde o rozumnou cenu a slušný výkon, tak bych se vůbec nebál Formuler F4 TURBO, který se dá sehnat za velmi solidní(lidové) peníze.Dreamboxy bych osobně vůbec nebral(ani zadarmo), je tam obrovská poruchovost, hlavně u 525 a bohužel i nejvyšší model 900HD bývá od novoty nefunkční. Také má velmi slabou citlivost tuneru, což považuji za největší problém. Jednoduše se to dá zkusit na 13°E na programu Supertennis HD, kde mají přijímače obrovské problémy, kostičkují. Dáš tam jakýkoliv jiný přijímač na stejný zdroj signálu, např.VU+ nebo třeba Formuler a no problem. Mám vyzkoušeno u několika kusů. I díky tomuto značka Dreambox upadá a konkurence jí válcuje. Sám jsem byl Dreamboxový, ale momentálně už je nechci ani vidět - ty nové modely(520, 525, 900). Pokud neřešíš money, tak potom jdi do jakéhokoliv VU+ UHD. Samozřejmě všechny stroje UHD mají podporu kodeku H.265. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačtu máš recenziu paraboly:https://www.parabola.cz/clanky/5951/mutant-hd51-4k-a-hd1500-rychle-linuxove-prijimace-s-podporou-hevc/ objednával som ho z Nemecka a ešte sa s ním budem musieť pohrať ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačChlapi,díky za názory,určitě jim nějaký vyberu,osobně se mi moc líbí ten Mut@nt HD51 4K,ale uvidím i ten VU+UHD je skvělý, jen ta cena...![]() |
januvia
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačCo napisal BBS je pravda,podla toho postupujte!dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 955 |
![]() |
|
@januviaešte si pozri PM, máš tam link na konfiguráciu. Mňa 2x DVB-S2X multi tuner + 2TB SATA HDD vyšiel na 334,- EUR aj s poštovným. Ešte zháňam plugin na čítačku, ale zariaďujeme kúpelňu, tak stíham HD51 len tak okrajovo, ale zatiaľ sa mi páči ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačLinux pro rodiče je docela odvaha. |
Ramoneto
![]() |
|
@BBSsuper, takhle má vypadat hodnotný příspěvek na fóru![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačJednoznacne cokoliv od Vu+ , treba Vu+ Uno 4k, o nicem jinem bych ani na vterinu neuvazoval ... |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačKvalita obrazu je o dve tridy vejs, nez u vsech vyse jmenovanych ... A meli by i stejne dalkove ovladani, to by se rodicum urcite zamlouvalo :) |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
BBS.já mam DM 520 a naprostá spokojenost zatím jsem se z žádným kostičkováním nesetkal a to mam motor od 68°E-45°W tak nevím![]() ![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačKvůli pár demo kanálům to zatím nemá smysl kupovat.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
![]() |
|
re:poklTy máš k dispozici jeden kus, který jsi koupil a funguje ti, za což buď rád.Já to beru statisticky, vycházím z dovozu, prodeje a servisu, jelikož mám k tomu přístup a tvrdá data. Průměrná poruchovost u DM 520 je okolo 35%, což znamená, že na servis se vrací 3,5 kusů z prodaných 10 kusů, což je obrovské číslo. Při minimální marži, která na těchto přijímačích je, tak to je jedná velká katastrofa pro prodejce těchto modelů. Zeptej se distributorů a věř mi, že ti potvrdí, co ti píši, pokud o tom vůbec budou ochotni mluvit. Nechci hanit tuto značku, ale bohužel kvalita nových modelů je velmi špatná. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
RE: Hevc-sat.přijímačpokud bych si ted kupoval hevc tak jedine DM525 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@Dusana čo Flix a Antik, ak chceš svoj schopný stroj ? |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoTí nepoužívajú HEVC zo satelitu, okrem TA3.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
![]() |
|
@Dusanjseš si jistej ? |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |