Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jako Satelitní tv a od koho?

Zdravím jelikož jsem v této oblasti nezkušený, žádám o radu. Přestěhoval jsem se z panelového domu na vesnici kde máme problém se signálem Tv, Proto řeším satelit. Prošel jsem několik stránek a nejvíce se mi líbí freeSAT jako s cenou tak i množstvím programů dokonce nabízejí i satelitní vybavení v ceně a montáž je pouze za 300kč https://svetsatelitu.cz/produkty/satelitni-komplet co myslíte?

hracholusk
Registrace: 6/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jako Satelitní tv a od koho?

Každému vyhovuje něco jiného. Když se ti líbí freesat, pořiď si ho. Diskuzí na tohle téma tu bylo spousta, a logicky každý hájil svého providera. Zkus něco, na tohle téma, zadat do místního vyhledávače.

konas
Registrace: 12/2014

@hracholusk

Ahoj!
Těžko radiť,každý bude chváliť svoje.....Já mám už roky Skylink,
flexi 7 a spokojnosť.Taky jde o to,čo chcete "koukať"....P. R^

ralp5
Registrace: 9/2007

@konas

Stejný názor,jak že mäš ?P. R^

ralp5
Registrace: 9/2007

@hracholusk

na vesnici bych si dal ceskej zaklad (skylink serpo+19°fta) a k tomu neco kvalitnejsiho (nc+)
ale freesat teda urcite ne.
ale nejpodstatnejsi je samozrejme "co chces sledovat" a za kolik ?

kristian1
Registrace: 7/2016

@hracholusk

Švagr od freesatu po roce odešel zpět ke Skylinku.Nenadával.Jen řekl,u Skylinku mám svobodu,žádná smlouva,žádné stálé platby.Zaplatím, dívám se a opačně.Třeba na měsíc nebo rok.Je to jenom na Vás co si vyberete,těžko radit.

rezek
Registrace: 1/2010

pre športovcov je naj digi dnes už v HD, tiež už neplatí že má Skylink najkvalitnejší signál , má premenlivý tok , záleží na rýchlosti zmeny obrazu podľa typu programu, zatial má asi najviac v HD a i "exluzívny" ostatný už dobiehajú

Duzu
Registrace: 7/2005

http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/freeSAT_karta
a tyhle karty vám neríkají nic ? až se vám letos sesype
0D96 na uni čtečkách na kterych ste skrblili budete vdečni za freesat :laughing:

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@rezek

Přesně tak, u Skylinku si můžeš zaplatit každý měsíc jaký balíček chceš nebo jenom základ.

sirda
Registrace: 11/2006

Flix tv zařízení za korunu pul roku sleva 50% a programy které jinde na našich platformách nenajdeš. Za mě spokojenost

Ramoneto
Registrace: 4/2017

Ked sa zosype 0D96 ubudne vela zakaznikov, ked sa zosype 0624 bez uniblocku odidu dalsi, a ked sa zosype 0624 uniblock skylink to u nas môze uplne zabalit!

Kasr
Registrace: 8/2008

vyzerá to na koniec bez uniblocku aj u 0624 ešte bude veselo

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

každá platforma má svoje "pre" snáď okrem freesatu. Nechápem z akého dôvodu by som si ho mal vybrať
- skylink - najlacnejší základ, ešte stále aká-taká flexibilita platbou na mesiac. Ale serpo zabilo možnosť úplne prestať platiť a mať základ.
- Digi - jednoznačná voľba pre šport, alebo niekoho kto chce viac ako základné stanice skylinku. cena a výber programov nemá konkurenciu, teda aspoň digiSK
- flix - snáď pre toho, kto chce Cinemaxy v HD

Posudzovať výber operátora podľa toho, či môžem zdielať jednu kartu pre celý panelák alebo možnosť ju mať v preflešovanej čítačke môže byť argument len pre toho kto sa nechal nabalamutiť na kúpu nejakého nevhodného prijímača. Rv

Dagy2
Registrace: 11/2010

Nie, vela ludi chce mat stb co umozni viac. Nemusi ist o sharing. Ktory skylink ready box mi dovoli nahravat tri programy? Alebo na tv sledovat jeden program, na pc druhy a na dalsom pc nahratu relaciu? Pripadne pozriet spravy cez stream na notebooku v altanku na dvore. Plus dalsie vyuzitie stb?!!!!

Kasr

Já mám freeswat hd+ dvě karty za 349 kč.Na mojí 32 palců tv to úplně stačí.

jjery
Registrace: 12/2012

kasr

v altanku na dvore si uzivam slniecko a pivo a nie nejake pitome spravy streamovanim zo sat prijimaca. k pc nepotrebujem sat.
toto je vlakno o provajdrovi a jeho ponuke.
drzat sa ice karty aby som mohol povedat ze streamujem na zahradu spravy je nanajvys zvlastne. myslel som ze provajdra si vyberam podla ponuky programov alebo ceny. no nic idem kuknut este ten everton ako to dohra

Dagy2
Registrace: 11/2010

Si predstav, ze v lete stravim vela casu vonku. V altanku aj ranajkujem, obedujem, veceram. A spravy obcas chcem vidiet. A stream ineho programu- napr syn niejaky sport na pc a ja v obyvaku dokument...

Kasr

@hracholusk

Předpokládám, že jsi svéprávný občan se svobodným vlastním názorem. Rovněž je vidět, že ovládáš PC a internet. Takže jedna jediná rada: Najdi si na netu všechny poskytovatele, přečti si jejich podmínky, nabídky a ceny. Na základě těchto poznatků si vyber a rozhodni se, co Ti bude vyhovovat a koho chceš finančně podporovat. Někdo rád holky, jiný vdolky a napsal jsi stejnou hloupost, jako by ses zeptal co si máš dát k obědu. Doba, kdy za nás rozhodovala strana a vláda, je už bohudík dávno pryč, tak si vyber a svobodně rozhodni sám.

ja987
Registrace: 1/2016

Skylink je dobrej na základ a má nejvíc HD programů, freesat zase na rozšířenou nabídku pokud má člověk víc TV. Není problém u něho za dvě karty platit cca dvě stovky s balíkem Medium. Digi a další provideři už leda při specifickým požadavku na něco extra (sport), jinak se obloukem vyhnout.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ideál pro mně skylink základ + freesat medium +.

jjery
Registrace: 12/2012

@hracholusk

Řešením by bylo taky pozvat si satelitního odborníka, nechat si instalovat otočnou parabolu a objednat si služby od všech satelitních poskytovatelů a po čase si ponechat jen ty vyhovující.

ja987
Registrace: 1/2016

@hracholusk

nebo motor a 4 z tanku,budeš točit,až se ti zatočí hlava

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra