Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?

Mne to nenabídne vubec sparovani. Musim vypnout a zapnout tv, pak to nabidne. Ale jen na chvilku. To same i s aplikaci na ovladani tv. TV mam LG. Co se tyka prenaseni videa a fotek z mobilu, tak to jde. Ale proate aplikace nesparuju s tv. Nedavno jsem ajtualizoval tv na verzi 3.21.05. Myslite, ze to muze byt tim?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?

proc jsi ajtualizoval? neco ti nefungovalo na puvodni verzi fw?

Dagy2
Registrace: 11/2010

na Sam šuntu nám to chodí

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Ok, problém byl v netu. Restartoval jsem router a jede to

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

Aký máš stari televizor?Lebo som niekde čítal že youtube prestane podporovať staršie Tv.Neviem od ktorého roku tuším cca 5rokov tak nejak to bolo ale vy googli

joki741
Registrace: 2/2017

Tak ta tv byla kupovana 2015

Lolem123

joki741, volala mi znama přednedávnem, ze ji nejde aplikace youtube na TV LG z roku 2012. Vypisuje ji to i tu hlasku o ukonceni podpory. Takze na tom něco bude.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra