![]() |
|
Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?Mne to nenabídne vubec sparovani. Musim vypnout a zapnout tv, pak to nabidne. Ale jen na chvilku. To same i s aplikaci na ovladani tv. TV mam LG. Co se tyka prenaseni videa a fotek z mobilu, tak to jde. Ale proate aplikace nesparuju s tv. Nedavno jsem ajtualizoval tv na verzi 3.21.05. Myslite, ze to muze byt tim?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?proc jsi ajtualizoval? neco ti nefungovalo na puvodni verzi fw? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?na Sam šuntu nám to chodí1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?Ok, problém byl v netu. Restartoval jsem router a jede toStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?Aký máš stari televizor?Lebo som niekde čítal že youtube prestane podporovať staršie Tv.Neviem od ktorého roku tuším cca 5rokov tak nejak to bolo ale vy googli |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?Tak ta tv byla kupovana 2015Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Jde vam sparovat youtube aplikace s tv?joki741, volala mi znama přednedávnem, ze ji nejde aplikace youtube na TV LG z roku 2012. Vypisuje ji to i tu hlasku o ukonceni podpory. Takze na tom něco bude. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |