![]() |
|
scm zoznam kanalov Samsung pre SkylinkDobry den, chcel by som sa opytat na jednu vec s ktorou si naozaj neviem rady. Mam Neotion CI+ modul pre Skylink a TV mam Samsung UE48H6500, vsetko mi cez skylink krasne islo aj naladovanie novych transponderov. Nedavno som sa prestahoval a naladil Satelit na Astru 23.5 takmer vsetky programy hraju az na to ked idem pridat Markizu na frekvencii 12109MHz 27500, tak nenajde ani jeden program, ked si tam pridam/importujem z USB channel_list_UE48H6500_1201.scm (tu som este Markizu mal ulozenu, ale je to stary zoznam kde neboli ani STV ani CT programy z novych pozicii) tak Markiza ide, ale len dovtedy kym nedam ladit nove transpondery pre chybajuce programy, vtedy Markiza zmizne z ponuky (zahada).Takze, teraz lutujem, ze som si neexportoval aktualne programy na USB a bolo by po probleme, skusal som z Uloz.to stiahnut nejake scm subory od inych uzivatelov ale nesedi kod krajiny, ja mam GBR a tam su pochopitelne SK alebo CZ, v TV si krajinu pre digitalne vysielanie nemozem zmenit na Slovensko (je tam len UK a Irsko, TV kupena v UK). Moja otazka je, ci by ste mi nevedeli pomoct so suborom scm z nejakej Samsung TV s kodom krajiny GBR, dakujem za Vas cas, neviem si s tym naozaj rady. Richard |
iceman84
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
SamsungSkús zadať 12110 H 27500.Vyhľadať všetko. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: scm zoznam kanalov Samsung pre Skylinkmám Samsung UE55H6470 a ladím jak píše uživatel garbanka1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@garbankaDik, skúsim to večer až dojdem domov. |
iceman84
![]() |
|
skylink 12109MHz bez programovPrave som to skusil, ziaden program nenaslo to iste co na 12109MHz, pritom signal ukazuje 81%. |
iceman84
![]() |
|
RE: scm zoznam kanalov Samsung pre Skylinkiceman, mam tuto radu Samsung a všechny TP Skylinku TV vcetne tohoto naladi vpohode. Na TP 12110/H 27500 DVB-S2 mam kvalitu 100% s parabolou Emme Esse 85. Svými rozmery je to spis takova lepsi 80 ofset parabola, protože ma skutečnou odrazovou plochu 81 x 87 cm. Při tom rucnim vyhledavani TP 12110/H mas potvrzeno vyhledávat všechny nebo kodovane programy? Nemas nahodou zvolen rezim volne,neplacene neboli FTA. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: scm zoznam kanalov Samsung pre Skylinkiceman tech 81% je sila signalu nebo kvalita signalu. Pokud mas silu signalu 81% a kvalitu 0, tak pak je to jasne, ze se ti nic nenaladi. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: scm zoznam kanalov Samsung pre Skylink81% je kvalita, ako som spominal Markíza ide perfektne cez stary scm zoznam, no keď dam doladiť chýbajúce programy tak ju vyhodí zo zoznamu. Možno to fakt bude LNB lebo tu som menil, alebo blbý sklon paraboly? |
iceman84
![]() |
|
![]() |