![]() |
|
Digi Sport 5 HD ... již fungujeDigi Sport 5 HD ... již fungujeT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 163 |
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujeuž od cca polnoci |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujeNo nefunguje-platím si Mágio balík M+HD šporový/rodinný/ a DS5 mi vypisuje: tento kanál nie zahrnutý vo Vašich predplatených balíčkoch. To akože si mám zaplatiť vyšší balík kvôli DS5? Tak to je pekný odrb. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 539 |
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujea reštartoval si boxDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Pele 1Dal som obnoviť výrobné nastavenia, načítalo všetky programy aj DS5 HD, ale kanál nefunguje |
masto
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujehold magio není digi ,vidiš tady nekde naspodu v prehledu digisport5? ja nehttps://www.telekom.sk/televizia/kanaly-magio-sat |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JANOSIKV ponuke satelitnej platformy Magio Sat dnes nastali výrazné zmeny. Telekom dnes z ponuky svojej satelitnej služby vyradil šesť športových kanálov v SD kvalite a nahradil ich HD verziami. Úplnými novinkami sú dva programy DIGI Sport 5 HD a M4 Sport HD, ktoré doteraz operátor nemal vôbec v žiadnych balíčkoch. Z dôvodu týchto všetkých zmien tiež došlo aj k úpravám v programovom rastri. Niektoré programy sa tak nachádzajú na nových pozíciách.Digi Sport 1 HD (pozícia 60), Digi Sport 2 HD (pozícia 61), Digi Sport 3 HD (pozícia 62), Digi Sport 5 HD (pozícia 65) a Sport 2 HD (pozícia 69). |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@JANOSIKčiže magio sat má digisport5 HD!len to este nemaju na stránkach všetko prerobené,kedze novinky nastali len včera... a masto nám nenapisal či má satelit alebo magio na kablovke?lebo digisport5 HD bude len na satelite asi |
jožko
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujeno na kablovke v podstate digisport5 je a ostáva..čize zmeny sa tykaju len magio sat..a ano digisport5 sd bol odstraneny,ale mal byt pridany hned digisport5 hd na pozicii 65..ak máš balik L a nejde ti tak napis telekomu..niekde musi byt chyba,ale musiš ho mat aj v baliku L ponovom |
jožko
![]() |
|
JožkoMám satelit. Ale DS5 HD mi nejde. Volal som na technickú podporu a tam ma vybavil odkazovač, že mám na 10 sekúnd vytiahnuť kábel zo zásuvky. Samozrejme to som už dávno spravil, aj obnovil výrobné nastavenia. Tak som tam napísal do chatu. Keď sa chlapík dozvedel že mám sat. tuner v práci, tak mi napísal že sat musí byť na tej adrese ako je na zmluve, že to preto nejde. Tak som sa ho opýtal že čo je to za blbosť, veď signál sa predsa nešíri po kábly ale vzduchom a je úplne jedno kde sa nachádza sat tuner, či Lučenci, Nitre, Blave a pod. Jeho odpoveď bola že on to predsa musí vedieť najlepšie, čiže riaden (nevhodné slovo) zo ST. Zajtra idem aj so zmluvou na pobočku a uvidím čo vybavím. |
masto
![]() |
|
JožkoJa mám balík M + šport HD. Doteraz to fungovalo a ostatné DS 1-4 mi idú normálne, len DS 5 HD nie. A just tam včera dávali Celtic, ktorému fandím. |
masto
![]() |
|
@mastodavali cely vecer tenis,neprisiel si o celtic |
nbej
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Digi Sport 5 HD ... již fungujeešte že tak![]() |
masto