Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

André Rieu

V pátek na BVN od 21.05 do 21.50 pořad vítejte v mém
světě.Je to dokument o jeho vystoupeních po celém světě.Je toho deset dílů ale nevím kolikátý díl to bude.Jsem odkázaný jenom na epg protože Andrého oficiální stránky jsou pozměněné a už tam neuvádí co a kde bude v T.V.

staman
Registrace: 2/2015
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: André Rieu

André Rieu vs. Bundesliga 7:6 (za posledne tri mesiace)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

To uz si snad ale delate srandu ne? Franka kritizujete kdyz sem da parkarat do mesice zajimave tipy na talianskych TV a vy co tri dny sem davate vlakna o andre rieu.

jiri26
Registrace: 3/2017

André Rieu

Tak jsou to pravděpodobně nové díly k těm deseti tentokrát z Rumunska.Doufám že se opět nerozjede diskuse André versus fotbal na dvě stránky to už tak bývá že každý má svoje příznivce.

staman

Jak u blbých na dvorku

No a co, že v TV je nějaký jakoby umělec? Zítra v sedm jsou na jedničce Události, píšu to zde? Ne, protože nejsem ZAMINDRÁKOVANÝ NESEBEVĚDOMÝ TYDÝT POTŘEBUJÍCÍ SI POHONIT EGO....

motanek79
Registrace: 10/2013

@staman

Simpsni jsou taky nové díly k těm 24 sezonám

motanek79

@motanek79

Založ si vlastní diskusi v sekci "Pořady v televizi" s názvem "Události / Simpsni"! V diskusi "André Rieu" čekám různé úlovky kdy a kde bude vysílán André Rieu a ne nějaké nesmysly a ještě ke všemu psané VERZÁLKAMI.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

!!!!!!!!!!

andre andre andre andre a dokola andre andre a zase andre... stacilo by ne? neznam ho a asi je borec ale proboha i kdyz je tema stare tyden tak se do nho stale da psat!!! nebo jestli vam vadi ze ten dalsi andre je az na druhe strance (treba) tak si trochu pohrejte s nastavenim uctu a budete mit kazdou novou reakci hned na zacatku!! staci uz proboha...

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@SirMax

Ale já nejsem (nevhodné slovo), tuhle "výsadu" milerád nechám druhém zde

motanek79

@bobo2

Jojo, André, to musí být borec... Ten musí mít ale... kluků ))))

motanek79

Eluveitie,Primal Fear,Equlibrium

Nevíte náhodou kdy budou někde o nich nějaký pořady?Jděte s tím Andre už do (nevhodné slovo)e.Trapárna jako by nikdo jiný nebyl.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Co se všichni rozčilujete. To je vždy, když se nikdo zmíní o obsahu který nezajímá konkrétní cílovou skupinu, zapojí se ti největší prudiči a píšou .Tak to prostě nečti a kup si noviny.Nikoho také přece nezajímá tvoje skvělá výbava v obýváku co máš uvedenou pod příspěvkem. :))) :)))

jan7070
Registrace: 10/2008

@jan7070

Souhlasím s tebou,vždyť to nemusí číst,příspěvek,který mně nezajímá přeskočím a hotovo.

jjery
Registrace: 12/2012

@jan7070

R^ R^ R^

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Ale bobo2 má pravdu v tom, že by se mĕlo využívat již existujících vláken. Před chvílí bylo založeno nové vlákno o Bundeslize.
@black13a - 7:7 :)))

rs505
Registrace: 11/2009

André vs Bundesliga

Kdo si vsadí? Na konci tohoto měsíce bude mít myslím bundesliga navrch,ale André bude bodovat i později a na konci roku tipuji 40:21 pro Andrého.. ;)

sigur
Registrace: 5/2010

@staman

Takže dík za info. Budou to zase SD mazanice jako na YT, takže to lovit nebudu, i když někteří hosté by mě zajímali. Hasselhoff ovšem ne! Mě stačí ke štěstí dva koncerty do kin, maastrichtský a vánoční, v super kvalitě. Mám je na flashce, a když je někdo nadšený z kvality tzv. HD vysílání našich TV, pustím mu to, aby viděl, jak má vypadat HD obraz, a kvalitní 5.1DD. zvuk.

konas
Registrace: 12/2014

Hezký den.
Připojuji se ke konasovi a volám --stamane,díky za info--.Vy ostatní,Bundesliga mě nic neříká a "moderna"teprve ne a neprezentuji to zde.J.Z.

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.

zavřel
Registrace: 3/2009

@konas

taky to mám rádši z Maastrichtu

korkoran
Registrace: 10/2006

André Rieu

Vážení,to že se tady sešly během dvou tři příspěvky o Andrém je čirá náhoda jinak oněm není zmínka celý rok a někteří to nemohou zkousnout nebo říkají že je to komerce.Dneska je všechno komerce i sport a obvzlášť zkorumpovaný fotbal.Psával jsem do obrázkového světa kde je diskuse o Andrém ale tam si z něj udělali modlu a nesnesou kritiku.Parabola se mi zdála vhodná pro informování jeho příznivců kde se co odehrává.Na slovenských fórech jsem se nesetkals takovými reakcemi.Tak jsem na rozpacích jestli se mám o něm vůbec zmiňovat.

staman

@staman

Klidně se zmiňuj,když se může ventilovat bundesliga tak i Riu.

jjery

Re:André Rieu

Vážení nedá mi to ,abych také nezareagoval.Podívejte se na kteroukoli stránku zde v Diskusích, tak narazíte na sport,kde spolu diskutují a omýlají stále dokola ti samí.Nic proti tomu o tom je diskuse, ale jak se objeví kulturní pořady ,tak se zde zvedne nevole nad tímto žánrem a většina sporťáků se do toho obuje.Pokud Vás toto téma nezajímá , tak ho ignorujte stejně tak jako já ty sportovní téma.

2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125

hell01
Registrace: 4/2007

Jsou slavnější umělci, než tento fidlal, a také tu o nich nemluvíme obden.
Takže prosím : UŽ ŽÁDNÝ ANDRÉ RIEU !!!!
Děkuji.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

Přátelé,hezký prázdninový den.
Pro milovníky tohoto předního světového umělce posílám odkaz na radio,které hraje skladby v jeho podání.Hezký poslech přeje J.Z.

https://www.rcast.net/dir/42563/romantic-radio-best-of-andre-rieu

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.

zavřel
Registrace: 3/2009

@palermo67

Když se ti to nelíbí,tak příspěvek přeskoč,a nemusíš tu prudit.

jjery

Děkuji panu Zavřelovi.Ale stream tohoto rádia je http://213.239.218.99:7202/;stream/1 Pro příznivce této hudby a majitele ARIV upravím některý z playlistů.Bude obsahovat rádio André Rieu.

jerzy
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra