![]() |
|
MCM, MCM Top, NRJ Hits ...je možnost příjmu?Ahoj, oblíbil jsem si fr. hudební kanály, ale bohužel na 19.2 e, 13.e a 5.w jsou tak důkladně zabezpečeny, že jsem ztratil veškeré naděje, že je ještě spatřím. Můžemi někdo poradit jak je opět přes sat sledovat? Díky všem. |
andrew
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
Fr. hudebni kanalyVolne ne. Fransat a TNT Sat take ne. Jenom placene sluzby.![]() |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
Fr. hudebni kanalyJeste doplnim o moznosti sledovat na netu... hledej na Googlu eventualne Yahoo fr. Hodne zdaru !![]() |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
Fr. hudebni kanaly - nenašel jsem:-(Existuje ještě možnost příjmu fr. paketů přes share, nebo přes iptv? |
andrew
![]() |
|
@andrewsamozrejme, ale v tom si musis poradit sam.... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: MCM, MCM Top, NRJ Hits ...je možnost příjm...Co jsem zkoušel sharing, protože jsem taky měl zájem o tyhle programy, tak tam psali že to funguje. Ale nefungovalo, všechny jiné platformy jo ale TNT nebo Fransat off.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: MCM, MCM Top, NRJ Hits ...je možnost příjm...Taky jsem měl na zkoušku sharing, ale už rok nemůžu francouze nikde sehnat:-( |
andrew
![]() |
|
RE: MCM, MCM Top, NRJ Hits ...je možnost příjm...Dva dny zpět mi v IPTV listu přistály tyto dárečky /mimojiné, mám server co se aktualizuje denně)... holt tam, kde šárika blokují je IPTV cesta...France == Added: Eurosport 1 FHD FR France == Added: Eurosport 2 FHD FR France == Added: France 2 FHD FR France == Added: France 3 FHD FR France == Added: France 4 FHD FR France == Added: France 5 FHD FR France == Added: MCM FHD FR France == Added: MCM Top FHD FR France == Added: MTV France FHD FR France == Added: Nat Geo FHD FR France == Added: Nat Geo Wild FHD FR France == Added: Nickelodeon FHD FR France == Added: NRJ12 FHD FR FHD - 1080i |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
![]() |