Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Bundesliga na Sport1/2?

Na FB O2 se od O2 Guru objevila informace, že práva na německou Bundesligu koupila společnost AMC. To znamená, že by se snad měla vysílat na stanicích Sport 1 nebo Sport 2, případně na té nově zaregistrované Sport 4. Ta ale zatím není u žádného z providerů, pokud vím. Uvidíme, kdy vyleze oficiální informace ;)

johny265
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Bundesliga na Sport1/2?

a tos kvuli tomu musel vytvaret novy tema, kdyz totozny a velice aktivni vlakno je o par radku niz? :))) :laughing:

MartinP
Registrace: 8/2016

Sorry, že jsem se Tě dotknul a zkazil den. Že má někdo potřebu reagovat, urážet, poučovat a asi být i rádobyvtipný. Diskuze je od slova diskutovat a k tématu. BTW: Žádné téma s názvem Bundesliga tady nevidím. A jestli se o ní píše v nějaké jiném, které o Premiere League, české lize nebo jinde, mě nezajímá. Nebudu pročítat všechna vlákna a hledat klíčová slova, abych se pana MartinaP náhodou nedotknul :-/

johny265

@johny265

Témata o BL jsou zde v posledním týdnu minimálně 2, spíše více

motanek79
Registrace: 10/2013

https://www.parabola.cz/forum/topic-93074/

Radko3003
Registrace: 12/2009

@johny265

nechcem utočit nateba,ale aj mna taketo duplicitné vlákna dost často vytačaju a nechápem ludí prečo maju nutkanie vytvarat nové vlákna s tym istym obsahom ako sa diskutuje v inom vlákne...píšeš,že tu nikde nevidiš tému s nazvom bundesliga?tak sorry,ale čo je toto?https://www.parabola.cz/forum/topic-93074/ téma má nazov:Vime, kde bude ta Bundesliga? a je tu už cca 7 dni a diskutujeme vnej každy den a samozrejme aj o sport1/2 aj otom že práva ziskala AMC...bol som moderator na 2 podobnych forach a našou prioritou tam bolo vždy zlučovat podobne prispevky a udrziavat tam trocha poriadok,nech sa napriklad nevytvara o Bundeslige 10 tem,ked staci jedna poriadna...neber to ako utok,len som napisal svoj názor

jožko
Registrace: 7/2016

@johny265

Vubec nechapu, jak jsi prisel na to, ze jsi mi tim zkazil den, nebo ze ses me tim snad dotknul, pouze jsem se zeptal :))) A uz vubec nevim, jakym slovem nebo vetou jsem te "urážel, poučoval a asi byl i rádobyvtipný." Ale co se tu budem vubec dohadovat, kdyz dokazes tvrdit, ze tu zadne takove jine tema neni :)

MartinP

OK, tak to tady uzavřete, omlouvám se :) Je pravda, že já jdu vždy přes HP Paraboly nebo HP Sekce fóra a tam to nahoře vidět není. Bohužel toto fórum je postavené tak, že nahoře nejsou témata s nejnovějšími příspěvky, ale nejnovější témata jako taková. Takže i když je tam jen otázka a nikdo na ní nereaguje, pořád je to nahoře. A jiná živá témata jsou odsunuta třeba až na další stránku. Informaci jsem si přečetl jako novou dnes, nové téma nikde neviděl, tak jsem to sdílel.

johny265

@MartinP

Tak si to po sobě přečti znovu, i s těmi strašně rozchechtanými smajlíky. Bez urážky - to Ti nepřipadne jako rejpání a poučování a svým způsobem urážení? Stačilo třeba napsat "díky za info, ale už se o tom bavíme tady", dát odkaz, já bych poděkoval, požádal admina třeb ai smazání a bylo to v klidu. Jenže na internetu je každý hrdina a mistr světa...

johny265

@admin

...a admine, smaž to prosím vše tady, ať to zůstane na úrovni. Díky :)

johny265

@johny265

Ale no tak, nebud precitlivelej... Emojis k 21. stoleti patri a ze si k nim prirazujes takovouhle konotaci je, bohuzel, tvuj problem, ja to tak rozhodne nevnimam. A ani v pripade, kdyz bych pristoupil na ten rypavej vyznam, ktery v tom mozna muzes za jistych okolnosti videt, vazne tam ale nedokazu videt nejake poucovani nebo urazeni, to je jako dobra fantas(nevhodné slovo)ie Rv S takovymhle pristupem vubec nechapu, co delas na diskuznim foru...

MartinP

Joó na úrovni :laughing:

Registrace: 4/2017

slaba liga ta bundesliga

Miro1983
Registrace: 3/2015

@Miro1983

Proto se o její práva v celém světě perou PayTV místo té české/slovenské, že?

motanek79
Registrace: 10/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra