![]() |
|
ostuda českého fotbalusparta a mladá boleslav hnoji močůvkypoklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: ostuda českého fotbaluchápem tvoju nahnevanost,ale bolo potrebné založit preto nové vlákno?už tu je dalši exot čo založil niečo podobné ako ty: https://www.parabola.cz/forum/topic-93116/ ja som slovák a nikdy by som si nedovolil na nejaky slovensky team napisat,že ostuda slovenskeho futbalu!! proste každy zápas sa nepodari..priznavam ten vykon sparty aj dnes aj v prvom zapase sa moze nazvat za ostudu,lebo fakt nič nehrali..ale pre česky futbal,hlavne pre česky koeficient spravili toho dost..a Mlada boleslav proste tá dnes mala smolu![]() |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: ostuda českého fotbaluale komoca má naprostů pravdupoklopec
|
pokl
![]() |
|
@jožkoNejsem žádný exot. Viděl jsem zápasy Sparty i Ružomberoku. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@poklved to áno..to čo napisal je uplne pravdive!ten trener Sparty vyzera byt zatial tragicky,ale nie len on ale aj muzstvo..hlavne obrana!!niesu asi este zohraty alebo nechapem,kde je chyba..fakt dnesny vykon aj prvy zapas v Srbsku bola katastrofa!!ale to je teraz ich zaležitost..oni sa musia citit trápne...mne išlo len oto,či tu bolo treba vytvorit dalsi novy prispevok o Sparte a či im treba hned dávat privlastky ostuda českeho futbalu? |
jožko
![]() |
|
@poklz iDNESu Te vyfakovali ze prznis (radoby) odborne forum? |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
komocataky sem sledoval po očku i ružomberok, ale tá boleslav to dnes dokonala, ubožáci aj s tů ocelovů spartůpoklopec
|
pokl
![]() |
|
@komocanemyslel som to ako uražku,že exot!!ale tak,ze dalši človek,ktory vytvoril nove vlákno na satelitnom fore o futbale..kludne ste mohli napisat sem: https://www.parabola.cz/forum/topic-93113/ kde otom diskutujeme..len oto mi išlo o nič ine..neber to ako urážku..to čo si napisal je samozrejme pravda |
jožko
![]() |
|
zmotančenevím o co idepoklopec
|
pokl
![]() |
|
@jožkoO.K. beru. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: ostuda českého fotbaluNahodou dobry den. Fotbal opet vyhral. Oba jejich souperi byli lepsi. Grstulace, ze cesi vypadli.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
ad =Grstulace, ze cesi vypadli=Frustráti se vždy projeví, že? |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
zmotanče79nepochopil sem to z iDNESu Te vyfakovali ze prznis (radoby) odborne forum?poklopec
|
pokl
![]() |
|
![]() |