![]() |
|
okolo Polskaahojte prosim Vas nedava nejaka Tv preteky?dik za odpoved |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
okolo PolskaPolský TVP Sport, jak jinak |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaTVP Sport HD |
jaro65
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaDokonce i TVP1/2 |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaSestřihy také na ESP1 a ESP2. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: okolo Polskaaké sestrihy??ved Eurosport CZ bude dávat normálne LIVE PRENOSY,len bohužial dnes 1 etapu nedávaju,lebo ten isty čas sa ide aj Classica San Sebastian,a na eurosport2 su ten isty čas automobily,tak dali dnes tomu prednosť,ale od zajtra máš už priame prenosy na Eurosport2 každú etapu! |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
@jožkoVycházel jsem z EPG na O2 Tv, sorry. Tak to je dobrá zpráva, díky!![]() |
rs505
![]() |
|
RE: okolo PolskaOčekávám invazi slovenských fans do Polska... v Tatrách bude tolik slovenských vlajek, že ty polské nafukovací reklamní banery nebudou mít šanci (a to jich na Tour de Pologne je suverénně nejvíc ze všech cykl. závodů) :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 380 |
![]() |
|
lanceZavidis? Strc prst do ventilatora to je u vas teraz "moderne" |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
@mdrakA Ty do krku, podle Tvého příspěvku soudím, že by Ti to pomohlo...![]() |
rs505
![]() |
|
@mdrakMusím se smát tomu, jak slovenští uživatelé napříč všemi internetovými médii chodí exhibovat na zahraniční, tj. české, servery. I když smát... Lidská ubohost je spíše k pláči.... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@mdrakco je? štípe tě v zadku?? sedni na kolo a běž si vyjet 3 krát na Sliezsky Dom, to tě zklidní. Já se podívám v klidu v telce, na Štrbském jsem byl na TdPL před 3 lety a potkal jsem tam normální fans, Slováky, cyklisty..., ne urážlivé (nevhodné slovo)y... jinak vidím, že sis omylem přehodil 2 písmenka v nicku, měl bys to napravit aby to sedělo :-) |
lance
![]() |
|
k placuje skor si mysliet, ze akykolvek prislusnik niejakej narodnosti ma vyssiu cenu, ako obcan narodnosti inej...mne napriklad v tomto, su sympaticky greci. Ktori mali svoju filozofiu, vedu, matematiku..... uz davno vtedy, ked germani behali este len po stromoch, avsak pocitovat svoju nadradenost hrdy grek nikomu nepotrebuje. Aj preto, lebo prazaklad demokracie je takisto greckeho povodu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaLance sa tu vysmieva fanusikom P.S. ze spravia invaziu do Polska a ja som k...t![]() ![]() |
mdrak
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
@rs505dufam ze ta potesil prispevkom, na moznost tvojej gramatickej korekcie mojho prispevku vyssie...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: okolo PolskaChvála bohu...Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaPokud jde o internetové diskuze, můj názor je, že paušální povýšenecký postoj namistrovaného čecháčka nad slovákem není o nic lepší, než "hrdý vlastenecký boj" zamindrákovaného slovenského národovce za svůj "zneuznalý národ"...Pokud jde o internetové diskuze, vůbec mně nevadí účast Slováků na CZ webech, naopak to oživuje kontakt Čechů se slovenštinou, každý je odpovědný sám za svoji prezentaci. Pokud jde o fanoušky jakéhokoli sportu, lidi, kteří sami aktivně sportovali nebo sportují, se většinou podle toho chovají (jsou tolerantní, fandí každému výkonu bez ohledu na nár. příslušnost..., netrpí přemrštěným vlastenectvím, nevzývají sportovce do nebes při úspěchu a nezatracují je při neúspěchu...), protože vědí vocogo a co je to sport. V případě cyklistiky - na trati nevstupují cyklistům bezhlavě do cesty, neřvou jim do ucha a nedýchají do ksichtu alkoholové výpary, neotírají jim vlajky přes hlavy a neohrožují je pádem, neožírají se u trati jak hov.da a nedělají bordel jak stádo opic... Toto dělají tzv. "fans", kteří si tzv. fanděním zvyšují vlastní chabé sebevědomí, kompenzují svoje komplexy, nahrazují vlastní životní neúspěchy..., nebo prostě se jen rádoby baví a vůbec netuší, co tímto (nevhodné slovo)ním "povzbuzováním" mohou způsobit ![]() PS pro mdrak: toto fakt není myšleno jen na Slováky, zkus být méně přecitlivělý a vztahovačný, jinak to vypadá, že máš fakt nějaký osobní problém.. ![]() |
lance
![]() |
|
@lancepretoze som kedysi davno tiez aktivne sportoval, viem o com pises a co mas na mysli...co sa tyka odbornej stranky sat & terestrial tv, mas v mnohych veciach naprostu pravdu! mam v priebehu styroch desatroci terestrial & sat tv hobby praxe, podobne skusenosti ako ty...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: okolo PolskaNejak som tu nepostrehol, ze by tu lance spomínal niečo o odbornej stranke sat & terestrial tv, a preto v tomto smere ,ked tu nič nespomínal ,nemôže mať ani v mnohych veciach k sat & terestrial pravdu.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@motanek79treba sem dať upozornenie že Slovákom vstup zakázaný ale potom prečo sa tu informuje o čiste slovenských veciachhttps://www.parabola.cz/clanky/6185/plustelka-se-rozsiri-o-sportovni-kanal-sport1/ https://www.parabola.cz/zpravicky/28104/tv-dajto-prinese-exkluzivni-prenosy-z-fotbalove-bundesligy/ https://www.parabola.cz/clanky/6178/antik-sat-vymeni-zakaznikum-prijimace-od-17-8-2017-bude-v-hevc/ https://www.parabola.cz/clanky/6176/slovensko-ma-prvni-4k-kanal-na-satelitu-test-sportovni-213/ atď Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
FannTak to je tvůj problém.Lance: Moc pěkně si to popsal. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@bohus31Pokud máš na mysli své používání kapitálek, tak to jsem už vzdal, nejsem Sisyfos (abychom zůstali u Tvého oblíbeného Řecka). To už mĕ spíš potĕšil Tvůj druhý příspěvek, v nĕmž jsi zapomněl napsat ,,som", ale opravovat Tĕ nemíním, jen se budu tetelit blahem...![]() |
rs505
![]() |
|
saxonAsi tažko. Prečitaj si cele tema a uvidis ze mam pravdu.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@SaxonPři pozorném čtení zjistíš, že fann sice lance zmiňuje, ale jeho příspěvek je určen jinému adresátovi. Ale i tak je hezké, že ses kamaráda zastal!![]() |
rs505
![]() |
|
RE: okolo PolskaJá jen žasnu, jaké reakce jsou na prosté konstatování, že se slovenští fanoušci cyklistiky vydají do Polska. Kdybysme to měli za rohem, jako oni, pojedeme taky. Jednomu z přispívajících evidentně nesedla borovička, a druhý kouká na dno už kolikátého půlitru. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Nikdo se přece nevyjádřil, že Slovákům nepřejeme sportovní zážitek a hezký výlet, a aby je cholera zkroutila. Bohudík tohle už v Čechách i na Moravě dávno nefrčí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@konasA kdybych nebral antibiotika, to bys teprve nĕco zažil! Ale před časem jsem se škrábl do nohy a stala se neuvĕřitelná vĕc, šílenĕ se mi zapálilo lýtko! Sice jen jedno, ale i tak je to krásný důkaz vitality a virillity, v mém vĕku vzácný...![]() |
rs505
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |