Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Start 2.bundesligy

Dnes startuje 2.bundesliga zápasem Bochum-St.Pauli živě na Eleven v NC+.V sobotu a neděli další 4 zápasy živě a v pondělí jeden.

pluhy
Registrace: 9/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Start 2.bundesligy

To je sice moc hezky,ale mě NC+ ukončil spolupraci o měsíc dřív než měl a tak čekám na PL, abych si objednal novou kartu. :(

Neroslav
Registrace: 8/2007

Taky mě končí,ale už jsem objednal v pondělí novou.Je tedˇzrovna asi o litr dražší než vloni,ale když chce člověk kvalitu,tak to něco stojí.To je divný,že ti o to o měsíc zkrátili.Mě to časově vždy sedí.

pluhy
Registrace: 9/2013

Jo kvalita tedka u polské ligy byla excelentní.............dívali jste se na ten zápas s videorozhodčím jak po skouknutí neuznal dva goly a ani komentátoři nevěděli proč............pokud to bude u nás bude to masakr.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Mně stačil videorozhodčí na poháru fifa v rusku a ronaldo, když mu neuznali branku tak koukal jak vyoraná myš.... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

A co vam "zkratili" ?
To mate jakoby "prepaid" z toho eshopu ?
Si udelejte normalni smlouvu a mate klid.. Predplatite kolik chcete mesicu a dluzit muzete tri platby po sobe, pak vas teorve odpoji- takze staci zapaltit jednou, dvakrat rocne .. Lepsi jak nejake virtualni predplacenky na polaky

hondasek2
Registrace: 7/2012

@pluhy

Eleven má dostupný i originální komentář (DE), nebo je jedinou variantou polský komentátor? Díky.

Slowpoke
Registrace: 8/2010

@Slowpoke

iba polska stopa

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra