![]() |
|
TV s built in sat tuner UHD koniec sat prijímačov!Každý si môže vyskúšať svoj sat tuner,či je UHD. Pozicia 51.5 E, 11 410 H, DVB S2/HEVC/UHD,45000,5/6, 8PSK, Promo 213. Ak vidíš program na svoj TV so SAT tunerom, máš UHD sat tuner! To je koniec pre všetky predražené 4k sat prijímače ! |
kisshorvat
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 92 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@kisshorvatA kolik lidí asi má tuhle pozici? Demo UHD kanály jsou samozřejmě i na Astra 19/23.Koneckonců má-li někdo UHD TV se sat.tunerem, proč by ten tuner neměl přijímat UHD kanály? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerSi 10 rokov starší sat macher a doteraz si si nepozrel na 51,5E? Pozri, inak nie si. Pozici netreba mať, treba ju vedieť vyhľadať! |
kisshorvat
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Co je to za nezmyselne vlakno? Dema 4K su kdekolvek aj na Astrach, nikto nepotrebuje pretacat na Promo 213, ktore je sice v 4K, ale je na prd, nic tam nedavaju a kvalitou horsie ako FHD.Pochopitelne nie kazdy 4K TV so sat tunerom, ma sat tuner podporujuci 4K, ale to kazdy vie a ak to bude pre niekoho aktualne tak si za par supov kupi 4K sat prijimac. Poslednej vete nerozumiem absolutne, 4K TV su od par stoviek do par tisic, co je pre niekoho drahe, je pre ineho omrvinka ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Takže já jsem tady z toho pochopil, že kdo doteď alespoň občas, nepřetočil na 51,5E, je ňouma, prašivá ovce, a totální satelitní neznalec. Dost vysoko nasazená laťka!![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...mne najviac sedí pozicia 33,1E,Eutelsat33C,E a francuzske programy TF1,NT1 a TMC na 12621V |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@kišhorvát.. ištenen bizón .. ti nas tu co strašila.. no no no no ! .. kukala kukala dokial mohla.. a ked nemohla sadla na kona a odcvalala aj zo svoj televizora |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Já bych rád věděl, kolik lidí má TV se zabudovaným sat tunerem připojený na motor, budou se dát spočítat na jedné ruce, důvody snad psát nemusím /pár exotů, co prodali receivry se asi najde/. Proboha, než něco napíšeš tak si to trochu promysli, abys "neobjevil další Ameriku"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Motor nemám, ale z balkonu 6.p v Praze Stodůlkám mám výhled skoro na celou orbitu. musel bych ale dát delší výložník, protože se současným dosáhnu max na 33E,W. Motor kupovat zatím nechci, protože montáž, na delší výložník ze zábradlí, je v 6.patře dost o hubu, a zatím jsem nehledal, jak vysoko nad obzorem je 51,5E, abych pak nezjistil, že se dostanu do pankráckých výškových budov |
konas
![]() |
|
@kisshorvatS registrací 2017, a 43 příspěvky jsi docela hustej.![]() |
konas
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...všimol si už niekto kto sa skrýva za nickom kisshorvat a hrá sa tu na hlúpučkého maďaraDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1Je to úplně jedno. Dá se taky aplikovat diskuze stylem: Prd otázka, prd odpověď.![]() |
konas
![]() |
|
@pele1Izol klein, ging allein, in Csallókoz hinein... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...možno mal na mysli test 4K a zároveň HEVC ...ale brutálny postoj k tým, čo nemali 51,5 - ja naň nemám ani výhľad - asi som satelitný hňup ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@rs505presne takDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Izolovaný Izol ?![]() Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@rs505Ty, kdybys nechal, náletem vojenského dronu, zbourat podnik RUPA č.p8, nebo jak se to jmenuje, byl bys s 51,5E vysmátej![]() |
konas
![]() |
|
@konasNojo, ale je tu velká pravděpodobnost kolaterálních ztrát, jak vidíme na mnoha příkladech. Oželel jsem 1W, tak to snad bez 51,5°E taky nĕjak doklepu, i když si budu připadat méněcenný...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505To já jen proto, žes mi navrhoval invazi k sousedům. 51,5E vzal čert, i když máš všemocný Tizen s UHD, ale furt mi leží v hlavě 1W, ale ať koukám jak koukám, i komín je už obsazený. No nadále budeš odkázán na blahosklonost OKW, aby Ti byl prozrazen obsah koncertu AR. Tvoje pohrdání výpočetní technikou má své důsledky![]() |
konas
![]() |
|
@kisshorvatZcela zbytečný příspěvek. Pokud se nudíš, jdi na procházku. A vem jsi s sebou i svůj televizor s nepředraženým UHD tunerem, můžeš ho tahat za sebou na provázku...![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@tukanplny suhlas![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 598 |
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Na vině je inkluze,děcka se kdysi museli starat ve škole sami o sebe,dnes se starají o méně zdatné+trpí šikanou,včetně učitelů,ono už jim to zůstane a na vyšší školy se zase dostanou ti inkluzivní,o Plzeň.rychlokvaškách ani nemluvě,práce rukama-ne to ne,ani ti barevní,při práci rukama potřebuješ zapojit i mozek,to už není v modě-to je moc velká námaha,tak se nedivte,že se na odborné forum dostane i takový všeuměl s obrovským rozhledem!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 906 |
![]() |
|
@kisshorvatNevadí mi, že "niesom". Nevím o tom, že je povinnost tu pozici ladit. Ostatně, nepočítám se mezi sat machry (přesto, že jsem v rodině a mezi známými již dost instalací udělal), takže asi ani nemusím.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerRozumiem Ti, povinnosť to samozrejme neni. Ale každý czehszlovák sat macher si to logične musí pozrieť. |
kisshorvat
![]() |
|
Proč satelit u 4k televizeMám Samsung 165 cm 6072. Když se pustí SD kanál na zabudovaný tuner, je na obrazovce děsná matlanina. Neostré obrysy, jakoby nastříkané pistolí, po ploše se to jaksi smíchá a vzdáleně to připomíná obraz.Stejná stanice SD přijímaná Technisatem a přepočtená do 4k rozlišení přes HDMI vstup, na který se navolí "UHD Colour" funkce působí mnohem lépe. Dá se na to dívat, obraz je sice jakoby lehce zamlžen, ale celkový dojem je neporovnatelný. Věřím, že stejný stav by mohl být demonstrován na dalších typech 4k televizí. Souhlasím, že 4k satelity jsou předražené, to je ale tak asi všechno, s čím s autorem tématu souhlasím... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
@samorostNemverim Ti. 1. Samsung nemjó TV, 2-Technisat nemjó sat receiver. Doporučujem Tebe študovať a nem slepo súhlasiť, nemsúhlasiť. Nože pokús naladiť Belintersat na TV sat tuner... |
kisshorvat
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |