Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Praha TV se rozsiruje do Brna

Jiz brzy v Brne naladite novou televizi Brno TV - vase metropolitni televize. Jde o brnenskou verzi Praha TV . Logo najde na strankach upv cz, kde bylo dnes pridano.

honegero
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Praha TV se rozsiruje do Brna

Oprava : Mozna neni stejny majitel , ale ma stejny vizual, logo a slogan

honegero

No to se v Brně poděláme z těch pražskejch keců. Stačilo Kiss. Každý region by měl mít svoje stanice a nebo celoplošné. Implementace regionálních stanic do jiné regionu nemůže mít úspěch.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@omar3

Tak se nadechni a přečti si to ještě jednou a v klidu,než budeš dělat předčasné závěry :))

acce
Registrace: 11/2008

RE:Praha TV se rozsiruje do Brna

Tv Praha je v O2Tv už delší dobu..ne že bych sledoval.. :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

@honegero

Možná jsi mĕl zvolit jiný název vlákna, viz podrážděnou reakci obvykle mírného nicku omar3. S tvrdým jádrem moravských ultras ten titulek musel zákonitě šlehnout... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

TO: Omar3, naprostý souhlas.. pozastavil jsem se ještě nad tím rádiem Kiss.. já skoro západ Čech a jestli je zácpa v Olomouci mně ale skutečně zajímá, když stojím na dálnici u Plzně :-)) Takže rádio Kiss už vůbec neposlouchám (a to bylo pro mně dřív jediné) a vybral jsem jiné regionální rádio co ještě zatím tedy ještě regionálně funguje.. ;)

Pájík
Registrace: 1/2006

Občas je potřeba se ozvat, aby si nemysleli v Práglu, že jsme nadšení. Můj dosavadní tichý protest, že jsem si vymazal z předvoleb pražský program radia Kiss po tom, co nahradili brněnské Hády, nikdo nezaregistruje.
Neznám pražský éter, tak by mne zajímalo, jestli některá stanice z Brna, Olomouce nebo Ostravy šíří svůj program také v Praze.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@omar3

No mě napadá pouze rádio Proglas,ten asi v Čechách vysílá.Ne že by ho poslouchal..

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Bežne sa dajú tieto regionálne TV dať do enigma2 linux strojov cez stream IPTV a nemusí sa nič ladit. Funguje mi to stabilne už dlhšiu dobu+kopec SK reg.TV.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@Saták1

Na Proglas jsem si nevzpomněl, taky ho neposlouchám. To je ale jiná kapitola, to je služba věřícím po celé republice a stejně nejbližší vhodný FM vysilač pro Prahu je na Ještědu.

omar3

Někteří tu asi nepochopili,co znamená regionální televize.V Brně se určitě nemusí bát,že jim bude jejich reg.TV přinášet zprávy z Prahy nebo jiných českých regionů.

sigur
Registrace: 5/2010

Uvidím, až to uvidím. Třeba překvapí.
Brno už regionální televizi má mnoho let. Jmenuje se BTV, ale že bych ji sledoval, to tedy ne. SD programy sleduji zcela výjimečně.

omar3

Neviem o že, by regionálne TV vysielali v HD... možno po kabelu.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Tak třeba TV Praha13 vysílá v terestrice, pouze na území Prahy13, na dvou kanálech SD i HD stejný program. Ani nevím odkud to jede.

konas
Registrace: 12/2014

@rs505

Tu Prahu 13 v HD by šlo naladit i v Praze 10, na kanálu 46, v regionálním mutiplexu Prague Digital TV. Halt když tam v Praze 10 nic místního nemáte, třeba pohled na náš život ve Stodůlkách by Tě poěšil. :))

konas

Stanici PrahaTV vysílá Prague Digital TV v regionálním muxu 4, tu vlastní MEDIAPOLI GROUP s.r.o, takže expanze kamkoliv není vyloučena.

konas

@konas

Radĕji snad ne, to už bych se od obrazovky asi neodlepil... :)))

rs505

@rs505

Tour de France není všechno! Náhodou třináctka má, v HD, docela slušný obraz i zvuk. Jen mě nenapadlo ještě změřit technické parametry. Bojím se aby mi něco z programu neuteklo. :))

konas

@konas

Tu třináctku jsem právě myslel, to by šla TdF stranou... :)))

rs505

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra