![]() |
|
Výpadky EPGahoj.. chtěl bych se zeptat.. často se mi stává, že po zapnutí nebo restartu přijímače se z přehledu ztratí EPG, které se začne znovu zobrazovat až po přepnutí na kanál. Zkoušel jsem taky Nastavení-EPG-Načíst, ale zřejmě to slouží k něčemu jinému, protože to nepomohlo.Díky. Image: OpenATV 6.1, VU+Duo2 Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Výpadky EPGStává se to často nebo vždy? Já mám image VTI a tam je definovaná cesta k souboru s EPG daty. Těžko říct co by to dělalo, kdyby nebyla nastavená.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Výpadky EPGVždycky právě ne.. ale několikrát týdně, někdy se podaří i dvakrát denně. V nastavení byla cesta epg.dat na flash.. změnil jsem to tedy na hdd, uvidím jaký to bude mít efekt.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Výpadky EPGJá mám cestu na HDD (fleška) a tento týden mě to vypadává pokaždé,když ho zapnu.OpenATV 6.1Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: Výpadky EPGjsem rád, že to není jen u mě. Změna cesty k epg.dat nepomohla. Teď mi EPG párkrát zmizelo a to jsem nic ani nevypínal ani neresetoval..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
![]() |