Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zmena poradi programu

Dobry den, mam LG a programy jedou pres fast scan, takze nemuzu menit porsdi programu. Nicmene Sport 1 byval na 104 a Joj Cinema na 70. Ted jsou na 4001 a 4004. Nevite, kde muze byt problem?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@Lolem123

http://www.lg.com/cz :-/

novy
Registrace: 9/2006

RE: Zmena poradi programu

Automaticky proladit a poté vypnout automatickou aktualizaci programů.

lukasoliwa
Registrace: 8/2015

Lolem, mas dve moznosti, presunout je zpet na ty pozice cisel co si napsal. Programy z pozice 4001 a dal jdou presouvat nebo zacit ladit tv od zacatku s moznosti opet fastcan Skylink/Cslink nebo bez moznosti Skylink/Cslink a ladit manualne se sitovym vyhledavanim a pak presunout vybrane programy od cisla 4001 na pozici 1,2 atd. a vypnout aktualizaci programu v menu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Lolem123

To je důsledkem při zapnutém FastScanu,že se laděním řadí další kanály od 4000.
Tak buď továrko, jak jsem ti psal už: https://www.parabola.cz/forum/topic-92993/
nebo jak píše lukasoliwa vypnout aktualizace a třídit ručně.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Jo Fastscan je halt dobrý sluha, ale špatný pán. Skylink se mi vždy, při použití fastscanu naladil od 4000 výše.:))

konas
Registrace: 12/2014

konas, jo na nekterych typech TV LG to tak bylo, když se použila volba Skylink/CSlink fastscan, ale v poslední době co jsem mel moznost ladit podle Skylink na tv LG to slo normalne. Dokonce ve starsich typech LG byla volba vyhledavani seznamu programu DVB-T a DVB-S dohromady nebo DVB-T a kabelovka. U tech novejsich rad je to myslim udelany vyhledavani oboji, ale seznam programu je zvlast a musí se v menu potvrdit bud anténa DVB-T nebo satelit DVB-S.

HYPER

urob si favoritné zoznamy, u LG je to najistejšie ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Diky vsem za odpoved. Automaticky jsem to proladil a vypnul automatickou aktualizaci, tak snad uz se to nebude presouvat. Snad

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

@HYPER

Mě to samé dělal box Mascom 2600 IRCI. Co šlo přes fast scan, nastavený defaultně "podle providera", to Skylink od 4000, a samozřejmě pořadí Skylinku. Naštěstí stačilo přepnout na "podle uživatele" a byl klid. Nové programy se řadily na konec.

konas
Registrace: 12/2014

Hm tak kdyz dam automaticke proladeni, dokonce uz ani po naladeni tam ty programy nejsou. Tak ladit bez skylink/cs link?

Lolem123

Lolem, ty programy si mel zkusit znovu presunout na ty cisla pozic kde jsou podle Skylinku jak sem ti psal, když si je mel v seznamu od 4001. To automaticke proladeni nebylo podle me nutny. Jestli to chces mit podle Skylinku, tak tovarko a znovu nastavit spravne diseqc pokud používáš monoblock Inverto black, ktery ma obracene rezim nez jiny monoblock konvertory a naladit.

HYPER

Muzes to samozrejme naladit i bez moznosti Skylink/CSlink volby, ale budes muset presouvat programy po jednom rucne na pozice které chces a zabere to vice casu s serazovanim.

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra