![]() |
|
Zmena poradi programuDobry den, mam LG a programy jedou pres fast scan, takze nemuzu menit porsdi programu. Nicmene Sport 1 byval na 104 a Joj Cinema na 70. Ted jsou na 4001 a 4004. Nevite, kde muze byt problem?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123http://www.lg.com/cz![]() |
novy
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuAutomaticky proladit a poté vypnout automatickou aktualizaci programů. |
lukasoliwa
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuLolem, mas dve moznosti, presunout je zpet na ty pozice cisel co si napsal. Programy z pozice 4001 a dal jdou presouvat nebo zacit ladit tv od zacatku s moznosti opet fastcan Skylink/Cslink nebo bez moznosti Skylink/Cslink a ladit manualne se sitovym vyhledavanim a pak presunout vybrane programy od cisla 4001 na pozici 1,2 atd. a vypnout aktualizaci programu v menu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Lolem123To je důsledkem při zapnutém FastScanu,že se laděním řadí další kanály od 4000.Tak buď továrko, jak jsem ti psal už: https://www.parabola.cz/forum/topic-92993/ nebo jak píše lukasoliwa vypnout aktualizace a třídit ručně. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuJo Fastscan je halt dobrý sluha, ale špatný pán. Skylink se mi vždy, při použití fastscanu naladil od 4000 výše.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programukonas, jo na nekterych typech TV LG to tak bylo, když se použila volba Skylink/CSlink fastscan, ale v poslední době co jsem mel moznost ladit podle Skylink na tv LG to slo normalne. Dokonce ve starsich typech LG byla volba vyhledavani seznamu programu DVB-T a DVB-S dohromady nebo DVB-T a kabelovka. U tech novejsich rad je to myslim udelany vyhledavani oboji, ale seznam programu je zvlast a musí se v menu potvrdit bud anténa DVB-T nebo satelit DVB-S. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuurob si favoritné zoznamy, u LG je to najistejšie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuDiky vsem za odpoved. Automaticky jsem to proladil a vypnul automatickou aktualizaci, tak snad uz se to nebude presouvat. SnadStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
@HYPERMě to samé dělal box Mascom 2600 IRCI. Co šlo přes fast scan, nastavený defaultně "podle providera", to Skylink od 4000, a samozřejmě pořadí Skylinku. Naštěstí stačilo přepnout na "podle uživatele" a byl klid. Nové programy se řadily na konec. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuHm tak kdyz dam automaticke proladeni, dokonce uz ani po naladeni tam ty programy nejsou. Tak ladit bez skylink/cs link?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuLolem, ty programy si mel zkusit znovu presunout na ty cisla pozic kde jsou podle Skylinku jak sem ti psal, když si je mel v seznamu od 4001. To automaticke proladeni nebylo podle me nutny. Jestli to chces mit podle Skylinku, tak tovarko a znovu nastavit spravne diseqc pokud používáš monoblock Inverto black, ktery ma obracene rezim nez jiny monoblock konvertory a naladit. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zmena poradi programuMuzes to samozrejme naladit i bez moznosti Skylink/CSlink volby, ale budes muset presouvat programy po jednom rucne na pozice které chces a zabere to vice casu s serazovanim. |
HYPER
![]() |
|
![]() |