![]() |
|
Zvláštna témaZdravím fórum, viem, že niektorí ma budú kameňovat za tieto riadky, ale keď sa neopýtam nebudem vedieť, samozrejme pokiaľ mi niekto odpovie. Mám dosť voľného času popri súčastnej práci,preto by som sa chcel opýtať na to, ako to je vlastne zo "zmluvnými technikmi" na satelitné služby. Ako to má napr. DIGI TV, MAGIO SAT. Je to možné ešte napr. na služby nových platforiem ako je ANTIK SAT a pod.? podelí sa tu niekto o skúsenosti v tejto oblasti? Som v tejto oblasti úplny lajk, preto sa pýtam úplne laicky. V oblasti satelitnej techniky skúsenosti mám, nikdy som sa s tým neživil. Rád by som sa niečoho "chytil" v oblasti sat. techniky, baví ma to a mal by som z toho aj nejaký osoh. Ak som niečo nevhodné napísal, alebo porušujúce pravidlá, tak to admin zmažte. Ďakujem. |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
@teleclubnevím,jestli jsem tě pochopil,chceš dělat technika pro digi nebo jiné,tak je kontaktuj,jako když hledáš práci |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrno áno, pochopil si správne, len mne ide skôr o skúsenosti s tou prácou. Myslím plusy a mínusy. Vdaka |
teleclub
![]() |
|
RE: Zvláštna témaplusy , že si pre niekoho niečo urobilminusy , že za to nič nedostaneš ![]() vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@teleclubS krížom po funuse ... v tejto brandži už robota nie je, tých pár zákazníkov pretiahnutých od jednej platformy k druhej bohato pokryjú tí, čo to ešte nevzdali, ostatní sú už vo fabrikách za pásmi, prípadne na tržniciach so sezónnym tovarom a minimálne jeden je v blázninci - z náhleho prepadu príjmov mu preplo. V každom prípade, za opýtanie priamo v DIGI, Telekome alebo Antiku nič nedáš. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: Zvláštna témaPoznam tipka, ktory robi ako pre Telekom, tak pre Antik, roboty nie je vela, trh je uz vypaleny, vsetko rozdane a ako pise mmc tych par zakaznikov o ktorych sa operatori pretahuju bez problemov zvladnu. Ale za opytanie nic nedas, Antik ide menit boxy, mozno nejau vypomoc bude potrebovat. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Zvláštna témaZetor25 bude teď v září spouštět novou platformu, tak by snad byla šance tam. Ale možná, že to zvládne sám. Ach, tihle provideři!![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Zvláštna témaantik ide vymeniť boxy s hevc 265. bude treba vymeniť sieťový kábel za ethernet.aj do siete to treba zastrčiť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@rs505v kterém září? vloni-letos- příští či další?![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@teleclubSi z Kovariec ? Ak áno zavolaj mi, mám človeka čo robí pre Digi, dám ti číslo na neho a pýtaj sa čo chceš. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@teleclubdej si inzerát do novin,dělej všechno z elektroniky a elektriky a budeš se tím živit cca za 5 let,já mám práce dost,chodím domů kolem osmý,ale sat dělám 2x týdně údržbu,ta doba je pryč,když jsem dělal novou montáž 5x denně |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Rasto1978Jo. Ja sa niekedy stavim a hodime reč. Dakujem |
teleclub
![]() |
|
RE: Zvláštna témaStačí zavolať, dám ti čílo a jemu dám vedieť o tebe, ja podrobnosti čo sa týka práce s digi neviem, ešte som sa ho na to nepýtal. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Rasto1978Ok, zajtra sa ozvem. Dnes už nebudem otravovať. Dik |
teleclub
![]() |
|
@slávistaPodle mĕ to spustí vloni, když už to nestihl v příštím roce...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |