Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zvláštna téma

Zdravím fórum, viem, že niektorí ma budú kameňovat za tieto riadky, ale keď sa neopýtam nebudem vedieť, samozrejme pokiaľ mi niekto odpovie. Mám dosť voľného času popri súčastnej práci,preto by som sa chcel opýtať na to, ako to je vlastne zo "zmluvnými technikmi" na satelitné služby. Ako to má napr. DIGI TV, MAGIO SAT. Je to možné ešte napr. na služby nových platforiem ako je ANTIK SAT a pod.? podelí sa tu niekto o skúsenosti v tejto oblasti? Som v tejto oblasti úplny lajk, preto sa pýtam úplne laicky. V oblasti satelitnej techniky skúsenosti mám, nikdy som sa s tým neživil. Rád by som sa niečoho "chytil" v oblasti sat. techniky, baví ma to a mal by som z toho aj nejaký osoh. Ak som niečo nevhodné napísal, alebo porušujúce pravidlá, tak to admin zmažte. Ďakujem.

teleclub
Registrace: 9/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@teleclub

nevím,jestli jsem tě pochopil,chceš dělat technika pro digi nebo jiné,tak je kontaktuj,jako když hledáš práci

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

no áno, pochopil si správne, len mne ide skôr o skúsenosti s tou prácou. Myslím plusy a mínusy. Vdaka

teleclub

RE: Zvláštna téma

plusy , že si pre niekoho niečo urobil
minusy , že za to nič nedostaneš
:laughing:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@teleclub

S krížom po funuse ... v tejto brandži už robota nie je, tých pár zákazníkov pretiahnutých od jednej platformy k druhej bohato pokryjú tí, čo to ešte nevzdali, ostatní sú už vo fabrikách za pásmi, prípadne na tržniciach so sezónnym tovarom a minimálne jeden je v blázninci - z náhleho prepadu príjmov mu preplo. V každom prípade, za opýtanie priamo v DIGI, Telekome alebo Antiku nič nedáš.

mmc
Registrace: 1/2006

Poznam tipka, ktory robi ako pre Telekom, tak pre Antik, roboty nie je vela, trh je uz vypaleny, vsetko rozdane a ako pise mmc tych par zakaznikov o ktorych sa operatori pretahuju bez problemov zvladnu. Ale za opytanie nic nedas, Antik ide menit boxy, mozno nejau vypomoc bude potrebovat.

Traky
Registrace: 8/2013

Zetor25 bude teď v září spouštět novou platformu, tak by snad byla šance tam. Ale možná, že to zvládne sám. Ach, tihle provideři! :)))

rs505
Registrace: 11/2009

antik ide vymeniť boxy s hevc 265. bude treba vymeniť sieťový kábel za ethernet.aj do siete to treba zastrčiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@rs505

v kterém září? vloni-letos- příští či další? :)))

slávista
Registrace: 11/2010

@teleclub

Si z Kovariec ? Ak áno zavolaj mi, mám človeka čo robí pre Digi, dám ti číslo na neho a pýtaj sa čo chceš.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@teleclub

dej si inzerát do novin,dělej všechno z elektroniky a elektriky a budeš se tím živit cca za 5 let,já mám práce dost,chodím domů kolem osmý,ale sat dělám 2x týdně údržbu,ta doba je pryč,když jsem dělal novou montáž 5x denně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Rasto1978

Jo. Ja sa niekedy stavim a hodime reč. Dakujem

teleclub

Stačí zavolať, dám ti čílo a jemu dám vedieť o tebe, ja podrobnosti čo sa týka práce s digi neviem, ešte som sa ho na to nepýtal.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Rasto1978

Ok, zajtra sa ozvem. Dnes už nebudem otravovať. Dik

teleclub

@slávista

Podle mĕ to spustí vloni, když už to nestihl v příštím roce... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra