![]() |
|
horizon go od upcmate s tim nekdo zkusenosti ?mam internet 100+ od upc bez televize k tomu si chci udelat horizon go prodejce rika ze mi pres horizon go pujde 120programu pokud si priobjednam klasik.ale v ceniku to takhle neni napsane.a na webu upc to take neni. vite nekdo kolik mi toho tedy realne pujde ? dekuji |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcUPC 100/10 mám,k tomu mi v ceně dali klasik/60k/+darvin,+telefon,teď jsem objednal HBO,kvůli Trůnům,hbogo mi jede přes počitač,panasonic 50st60 smart to nebere,některé samsungy a sony udajně ano,na horizontgo si musíš buď připlatit v základu nebo vzít vyšší kategorii!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 906 |
![]() |
|
@spykoa na ten klasik ti jede celej horizon go nebo jenom ten klasik+darvin co mas na tv.?on totiz prodejce tvrdi neco jineho nez je na webu upc. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1V Horizon Go ti pojede jen to co budeš mít předplacené na kabelu. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcDodatek samostatne bez televize to tuším nejde. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
@Antonio20to je prave to co se snazim zjistit.-v ceniku pisou jen to co si platim na kabelu -na webu pisou 45 programu -prodejce rika 120programu na klasik samostatne to jde za 99mes ale jen tech 45. |
kristian1
![]() |
|
jde mi o tochtel jsem koupit jen samostatny sportovni balicek za 99mes.to prej ze nejde.tak mi prodejce poradil ze si mam objednat klasik a na ten mi pojede 120 programu v horizon go.![]() takze ted se snazim overit u zakazniku jaka je realita co je vlastne pravda ![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: horizon go od upcMate nekdo zkusenost , jestli to lze sladovat mimo CR? Vim ze to neslo , ale nevim jestlu se to nezmenilo. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcMám tarif Komfort+. A na Horizon Go jede to stejné,jako na kabelovce.Tedy něco přes 100 programů.Bez HBO a několika dalších programů.To už je pak další level s patřičnou přirážkou![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: horizon go od upctakze to vypada ze pan prodejce jaksi kecal![]() o to mi slo.overit to u realnych zakazniku-ze jako trebars tam maji chybu o ktere prodejce vi a jede toho mnohem vic nez by melo. takze nejede. ![]() |
kristian1
![]() |
|
keramiknejde-včera zkoušeno v Německu........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcna Slovensku jede![]() |
Alvin
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcJde na Slovensku pouze, a za 99 k internetu je videotéka MyPrime + 45 programů včetně zpětného zhlédnutí až týden (pokud je dostupné). Další programy jsou v Horizon Go pouze ke kabelovce. |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: horizon go od upcNa slovensku by to mělo jet,otázka je jak třeba v polsku,horizongo jede podle tarifu,ale připadá mi pro základ vyhodnější hbogo/199/,dobré je i wifi ve městech s upc,přišla mi i nabídka Pody-zatím nevidím důvod to měnit,cena i služba je skoro stejná,mám věrnostní výhodu!,jedu jen na jeden modul,ten jejich stroj nechci-/DM525hd!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 906 |
![]() |
|
![]() |