![]() |
|
Nahrávání z GOsat na fleškuSat přijímač GOSAT GS 7010 HDI. Nejde mi nahrávat z tohoto přijímače na flesh kartu. Hlásí mi to - zformátovat, udělám, hlásí mi to nelze nahrát, zmáčkněte klávesu. Nerozumím. V nabídce v menu nelze otevřít "multimédia" přeskočí to na další pozici. Máte radu? Díky. |
na193
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z GOsat na fleškuNa webu gosat je uvedena následující informace.Pro nahrávání je výhodnější hard disk, protože u flash disků můžete narazit na nekompatibilitu z důvodu velikosti, nebo rychlosti. Velikost ideálně 500-750GB, maximálně však do 1TB. Vzhledem k velkému množství HDD na trhu a rychle se obměňující nabídce není v našich možnostech HDD testovat a doporučit nějakou konkrétní značku a model. Pokud je to možné, vámi vybraný HDD si před nákupem otestujte. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z GOsat na fleškuJo, v Okay je možné zakoupené zboží do nevím kolika dnů vrátit. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z GOsat na fleškuKup si normální přijímač...![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Nevímjak tento udajný opékač karet,ale 7056 mám na chalupě a v pohodě nahrává na flešky s rychlostí zápisu okolo 20-25 a to jak 2.0 tak 3.0.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z GOsat na fleškuTO je džat od Skylinku |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
Opekač karet.Možná jsem nepochopil, ale mnarážíteli na větší zahřívání přijímače, tak bych řekl. že to moc standartní není (teplota).Nevím proč mi nelze v menu otevřít " multimedia". Děkuji za odpovědi. |
na193
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
multimédianlze otevřít proto,nebotˇ nedetekuje (nesppolupracuje) s danou flash kartou.Asi by bylo lepší zkusit jinou a nebo rovnou nějaký hadr(Hdd)--nejlépe 500-750Gb...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Nahrávání z GOsat na fleškuJe otázkou, jakou máš flashku. HD progamy potřebují už trochu rychlejší kousek. Jestli máš k tomu i zapnutý timeshift, tak už to chce excelentní kousek, s rychlostí zápisu blížící se HDD. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@na193Opravdu to formátování proběhlo?Tohle vypadá že asi ne.Zkus tu flešku v počítači co tam bude vlastně na ní za aktuální formát.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
![]() |