Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Berdych - Federer

Snad někomu, kdo nemá možnost chytit NovaSport1, pomůže informace, že dnešní semifinále Wimbledonu mezi Berdychem a Federerem bude také vysílat volně Nova Action (předběžně v programu plánováno od 17:00 - snad to tedy bude LIVE). Je ale zajímavé, že ani tady, ani na webu Novy o tom není zmínka. Včerejší přenos Rybarikové na Markíze byl avizován s dostatečným předstihem. Anebo jsem to přehlédl

jirka67
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

posielali

Novinárom sa tieto informácie dostávajú.
Slovenský web s priamymi prenosmi bol (Rybáriková) a je (Berdych) v tomto smere aktualizovaný.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

RE: Berdych - Federer

Ale jo, ten program je aktualizovaný. Ale na webu nova.cz to nikde v programu ani ve zprávách není. A tady na parabole také žádná zpráva a při tom se jedná také o semifinále jako v případě Rybárikové. Samozřejmě mně to může být jedno, ale spousty lidí, kdo nemá NovaSport možná ani nenapadne, že by dnes Berdycha mohli vidět. Nenapadne je hledat to někde na nějaké NovaAction (která sice vysílá volně, ale kterou má dost lidí v programu někde zastrčenou kdo ví kde, stejně jako já).

jirka67

jirko

to máš naprostou pravdu R^

fofo1
Registrace: 8/2016

já si myslím že je Berdych absolutně bez šance na úspěch, když vydím v jaké formě hraje Fedex. Pokud Berdych získá set bude to úspěch, ale rád bych se mílil :O

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

Pokl

Vidím to stejně. Dnes bude opět krátká výkuka mé dlouhodobé přízně nejlepšímu tenistovi všech dob. Roger je jasný favorit a rad se budu plést:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

ale v 36 letech je to neskutečné, já už sem ho odepsal před dvěma roky že už nemože vyhrát žádný grenslem a on už sahá po druhým od té doby. Klobouk dolú R^ R^ R^

poklopec

pokl

kluci

ale před tenisem nezapomeňte na TDF, doufám že Froome vysleče toho zm..a Italskýho Arua ze žlutého

poklopec

pokl

Tour letos je trapárna a už ji nesleduji.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Trapárna už více než 10 let.Je to ještě sport nebo vědecko-technická blamáž.Neztrácím tím čas.

jenes
Registrace: 1/2016

@jirka67

No ale vždyť Novasporty jsou po dobu Wimbledonu zpřístupněné pro všechny zákazníky Skylinku. Takže kdo chce sledovat, už má asi naladěno.
Na Nova Action to tedy bude pro ty, co si to naladit neumí nebo jsou líní to ladit. Což tady na parabole asi nikdo není. Někteří ostatní budou asi příjemně překvapeni.

Neber to tak, že chci naznačit zbytečnost tohoto vlákna. To samozřejmě ne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

A mozno existuju aj nejaki divaci, ktori nemaju Skylink a neabonuju si Nova sporty a naopak maju Nova action.
Neber to tak, ze chcem naznacit zbytocnost tvojho prispevku. To samozrejme nie.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Nevíte, jestli zápas bude vysílat i nějaká italská stanice FTA. Přece se na něj nebudu dívat v češtině? :laughing:

DVBT1
Registrace: 5/2012

@black13a

No vida, v tu chvíli mě vlastně nenapadlo, že jsou i provideři, kteří Novasporty v akci nemají.
Děkuji tedy za upřesnění a poučení.

joscer

winbledon

uz je to na hlavni strance.cas 11:51. ale vcera vecer jsem to hledal na epg nova action a nebylo to tam.
no jinak Berdych nejspis nema sanci a pral bych to Fedex.
a Froome pravdepodobne obdrzi dalsi ztratu.vcera na to uz nemel.myslim ze jej preleze-zou i dalsi.nicmene nee uz dnes.

kristian1
Registrace: 7/2016

wimbledon

a svete div se ono to na tom epg neni jeste ani ted :))) to je rychlost ta Nova

kristian1

kristian

o tým silně pochybuju, ale spíš bych to teda přál Romenu Bardetovi, než temu po.......u talošovi

poklopec

pokl

@black13a

Dokonce bych řekl, že většina diváků nemá Skylink. Zato Novu Action v pozemním vysílání má 60% populace.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@omar3

A kolik z toho odhaduješ, že jsou sportovní fandové?

joscer

@pokl

uvidime.stat se muze cokoliv.
no ono vcera by Froome urvaly o nekolik minut pokud by zacali uz v tom predposlednim kopci.ale.spatna taktika.
no jinak z tech co jeste zustali ve hre to tedy preji nejvic Froome.

kristian1

kristian

já taky R^

poklopec

pokl

@joscer

Nemám ponětí, kolik je sportovních fandů, ale moje manželka, která není sportovní fanda se na tyto vrcholné záležitosti ráda podívá.
Dnes to sportovní fanda nemá jednoduché, různé přenosy jsou rozmělněny v tolika sportovních kanálech, že je téměř nemožné mít všechno, co by člověk chtěl.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@omar3

presne tak.kazdy operator ma a bude mit jenom neco.(pokud tedy nevnikne nejaky monopol).a tim padem ty lidi vyzenou na internet.!
takze pokud se chteji zachranit a udrzet v sedle chtelo by to urychlene prejit na individualni flexi nabidky.

kristian1

Internet je řešení, ale ne pro každého. Je dost velká skupina uživatelů, kteří to z různých důvodů nedají.

omar3

No nechci tady mac spekulovat, ale myslim, ze pro sportovniho fanouska jedna idealni platforma existuje - Digi SK, tam jsou snad vsechny sporty.
Ale jinak toto vlakno melo prave smerovat k tomu, ze nekdy i ten, kdo neni moc fanousek, tak se obcas rad podiva na vrcholny tenis, hokej, fotbal s ceskymi hraci (napr. moje zena i svagrova). No a o tom, ze dnesni semifinale bude na volnem programu se skoro nevedelo. Uz jsem to pak nehledal, zda to nepisi i jinde, skoda.

jirka67

sportovni nabidka

no dnes jsem se opet pokousel vyloudit od UPC pouze jejich sportovni balicek za 99,- a marne.ale kdyz to nejde tak holt to nejde.tak holt si to koupim nekde jinde :)))

kristian1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra