![]() |
|
Ztratila se mi Joj CinemaV nabidce je jen Joj CINEMA +1, ale klasicka na 70 neni. Kde je problem?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaA stejne tak se ztratil i sport 1Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaA na jakém stroji tento jev nastal ....Hmm?!Skylink ready a dnes zapnut? Typ? No asi si koudelka trošku pohrál s tabulkou ..no asi jo no?! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaLG. Znovu ladim vsechny kannaly. Snad to ponuze. 22%Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaNo pokud byla dnes zapnutá s aktualizací operátora, tak to máš tím.Zpravidla ladění nepomůže. Uvidíš, ale asi tě nemine tovární nastavení ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaNechapu. Jakou aktualizaci? Nic jsem neeaktualizovalStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaPoužíváš Skylink-ano.Máš LG s podporou Skylink-zřejmě ano. Je zapnutá aktualizace operátora-zřejmě ano. Důsledek včera a dnes na některých přístrojích nekompletní seznam Fast Scan. Už chápeš?! Pokud ne nevadí. Laď a pokud nebude stále kompletní, platí výše uvedené ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaPonohlo. Kdovi ale, na jak dlouho. Furt nwjake problemy dpcStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Ztratila se mi Joj CinemaNeměl jsi to strkat do LG. Ta má problémy s udržením kanálů neustále. Vypni automatické dolaďování, jinak se ti bude přemazávat furt dokola.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
![]() |