![]() |
|
Externí čtečky satelitních karetMá tady prosím někdo zkušenost s tím, jak fungují na skylink a freesat externí čtečky typu smargo, nebo crystal phoenix?Rozumím tomu dobře, že každý přijímač s E2 to pobere? Že tedy stačí vsunout do USB a koukám, nebo se musí dohrát ty správné ovladače? A tyto externí čtečky fungují pouze jako obyčejná čtečka, nebo funguje jako CI slot? Mám v tom trochu hokej, a nikde nemůžu najít v češtině dostatečné info. Uvažuji o ní proto, že výrobci nejsou schopni udělat přijímač, co jede jako combo komplet v HEVC,a má sloty na 3 karty. Díky za každé podrobnější info. 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 008 |
![]() |
|
RE: Externí čtečky satelitních karetFungují obě smargo i crystal phoenix, je potřeba dohrát pokud nejsou ovladače a konfigurovat oscam a nebo lépe je zakoupit RPI do něj Raspbian a spustit oscam server ,samozřejmě čtečky budeš potřebovat s nějakým usb hubem taky, výhodou tohoto řešení je , že na to připojíš další vhodné přijímače nebo pc karty :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxV podstate je to tak ako píšeš, len si to "trošku" zjednodušil. Nezaškodí mať základy /a možno viac/ linuxu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Externí čtečky satelitních karetNikdy jsem netvrdil, že jsem odborník na linux, ale už jsem zvládl horší věci...![]() Okolnosti a neschopnost výrobců, mě nutí vymyslet řešení, jak dostat do přijímače 3 karty. Skylink CZ+SK, + Freesat. Jen potřebuju potvrdit, že to opravdu funguje, než se do toho začnu víc vrtat.... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
@palermo67Provozoval jsem Formuler 1 a čtyřčtečku od ZDK - pohrál s nastavením oscamu a vše jelo. Teď mě čeká to samé na Octagonu![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@palermo67Nikto nepísal, že tvrdíš, že si odborník na linux. Áno funguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@palermo67Funguje to, neměj strach. :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@decmenTak ten Octagon SF4008 mám v merku taky. Ten vyhovuje po všech stránkách, co od přijímače chci....až na ty pouze 2 sloty na karty.![]() Takže tudy jdou moje myšlenky. Budu rád, když se pak se zkušenostmi podělíš. Ať už tady, nebo v PM. ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
![]() |
|
![]() |