![]() |
|
Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mailu ?Ahoj všem, funguje ještě kontrola jen zadáním čísla karty?.. mně volají lidi co samozřejmě nevědí heslo, případně neznají ani e-mail a já jsem asi slepej a nemůžu to nikde dohledat na webu skylinku. Stačilo původně zadat č. karty a vyběhly termíny na servis a jiné služby a co je aktivní atd.. teď to nenalézám..a chce to kontrolu e-mailu a to ty lidi nemají nebo zapomněli.. Díky za info kde to na tom webu je, už jsem delší dobu nepotřeboval a nevím kam to skylink dal :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
PajikAno, funguje. Na uvodni strance Skylinku staci zadat cislo karty do kolonky "overeni sluzeb na karte" a informace o karte se Ti zobrazi. Do Zakaznicke zony se bez emailu neprihlasis. |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...www.skylink.cz Vpravo nahoře je drobounkým písmem ,,zákaznická zóna". To je ono. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...vihod kartu do koša cez cccam ide všetko zadara |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
rs505Precti si poradne, co Pajik chtel![]() |
D4ve
![]() |
|
@D4veNo právě. Teď jsem to vyzkoušel. Po zadání čísla karty se mi objevily kýžené údaje přesně podle Pájíkovy specifikace. Jo, kdybych chtĕl aktivně ovlivnit daný stav, pak bych se ovšem bez hesla či mailu neobešel. Ale o tom nebyla řeč...![]() |
rs505
![]() |
|
rs505v tom pripade jsi zkousel uplne neco jineho ... |
D4ve
![]() |
|
@D4veJo, zákaznickou zónu. Taky už vidím, že přímo z hlavní stránky to je totéž, a ještě ušetříš značnou energii, protože je to o klik méně a dobrá hospodyňka pro pírko atd. ...![]() |
rs505
![]() |
|
rs505Totez ne, jelikoz nemuzes nic menit ani upravovat, ale pokud chce vedet jen info o predplatnem na karte, staci bohate toto. |
D4ve
![]() |
|
@rs505Pokud chce systém email, znamená to, že ke kartě není aktivován přístup do zák. zony a pak by nefungovala tvoje metoda. O tento případ se jednalo v dotazu (...chce to kontrolu e-mailu a to ty lidi nemají nebo zapomněli). |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@sirdaTak ještě jednou. Po rozkliknutí zákaznické zóny se nabídnou možnosti přihlásit se a) číslem karty nebo za b) e-mailem a heslem. Pro pasivní kontrolu postačí možnost a) i u karet kradených nebo koupených v hospodĕ. |
rs505
![]() |
|
@rs505Tak ještě jednou a naposled. To co si teď napsal platí, ale pouze u karet, které mají aktivován přístup do zák. zony, tj. již dříve zadaný mail a heslo. |
sirda
![]() |
|
@sirdaPromiň chorému starci dlouhé vedení, už dávno jsem žádnou kartu neukradl...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...Nějak nechápu proč lidi volají Pájíkovi a ne na Skylink???Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSEšte si to nepochopil? Lebo zato bere peníze![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...No a navíc zpravidla klienti volají nejdříve prodejci, či montérovi dřív než operátorovi. To bývá až ta další možnost v druhé řadě.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...No nevím, ale když si koupím v trafice předplacenou kartu mobilního operátora, tak případný problémy taky neřeším s trafikantem/trafikantkou, ale přímo s operátorem, kterej poskytuje služby a kterýmu za služby platím. Asi je to v satelitním vysílání nějaký uhozený, že operátor nedělá nic a práci za něho supluje první kolemjdoucí z ulice :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSNo tak to prostě je![]() ![]() ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...TO: Všem, tak jsem to pochopil že to vlastně nejde jako dřív?![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...Potvrdzujem info od nicka sirda: Cez zákaznícku zónu sa dá pozrieť info o karte len ak už bol v minulosti aktivovaný a overený prístup na skylink účet. Bez tejto procedúry požaduje operátor overenie prihlasovaného cez e-mail. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@rolis7Asi má Skylink zájem, aby u co největšího počtu karet byl uveden e-mail a oni mohli zasílat různá upozornění a nabídky předplatného. To je ale užitečné i pro majitele karty. Mnoho uživatelů ani netuší, že by se měl u karty e-mail zadávat. |
sirda
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...TO: sirda, ano souhlas, ale co Ti starší co e-mail nemají a tudíž ho dříve při registraci nezadali, nebo ho mají na někoho a ani neví na koho?.. to u této kategorie lidí fungovat nebude.. a jak jsem již psal je jich hodně..no budou volat infolinku a tam se trápit s operátory.. |
Pájík
![]() |
|
@PájíkBuď budou volat na linku nebo si tam zadají e-mail někoho příbuzného nebo známého,s kým jsou v kontaktu a kdo je ochotný spolupracovat. |
sirda
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...TO: sirda, to jim radit nebudu, nebo budu mít všechny na svém e-mailu :-) |
Pájík
![]() |
|
PájíkTo již po novu nejde. Jeden uživatelský účet = jeden E-mail. Pak ti to nahlásí, že e-mail již nelze použít!Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...Pájik:A Tobě teda nestačí ta odpověď od D4ve? Na hlavní stánce Skylinku si ověříš i karty bez emailu. |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |