![]() |
|
Koupit/nekoupit malinu ?Prosím Vás, jaký máte názor na koupi Raspberry Pi3 (komplet) pro začátečníka a to pro sledování HbbTV (Ivysílání TV) a mnoho dalších aplikací o kterých teď ani netuším? ANO/NE nebo raději koupit něco jiného ? Děkuji za odpovědi.![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
já píšuano,protože ji mám asi 2 roky a OK,někdo jiný ti napíše ne,protože má něco jiného |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Hlasuji ano.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Tak nějak jsem uvažoval o koupi také ale i když jsem si o tom něco přečetl tak nevím jestli bych to dostatečně využil.O sledování tv programů mě nejde tak k čemu když mám pc.Jo pokud by to zvládalo hrát WOT tak to potom ano.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
@Jarousna PC moc archivů nejde |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Dekuji za reakce, zatim zadna negativni... . Je neco na co si mam dat pozor? Asi to koupim i s tou klavesnici abych to mohl pohodne ovladat. A rychlost pripojeni k internetu je kriticka? Asi kouknu na rpi diskuze...![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Přesně tak. Malina není jen KODI, Sosáč a pod. Poměr výkon cena je výborný.Ze s tím dělat skoro cokoliv, tam kde je připojení. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Je su super hracka a nielen na sledovanie TV. Za tych par korun ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?No je i mnoho jiných mnohdá hardwarově dokonalejších a také někdy za lepší cenuporovnání zde :http://www.xbmc-kodi.cz/attachment.php?thumbnail=2545 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Zajímavá je také multimediální 4K android hračka di-way AND 50 včetně DVB-T2 HEVC, DVB-S2 (šarik OK)![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Výborná investice...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Neuvěřitelná hračka. Každé RPi. A 64bit RPi3 má i jiné možnosti (transcoding, Enigma2, NeutrinoHD atd).K dokonalosti mu chybí samostatný čip pro Giga Lan. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Pokud netrváš na podpoře HEVC a 4k,tak to je slušná hračka....mám doma dvě........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Díky všem za informace, jdu hledat podklady co všechno vlastně budu potřebovat aby to bylo funkční ... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@mkolegakoukni na výplatní pásku,kolik máš na hodinu,jestli nebude výhodnější koupit to nastavený,kdo to nikdy nedělal,může se trápit pár dnů a nocí |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrDiky za radu, chci koupit ten komplet, ten uz je prednastaveny mozna i stou zvukovou kartou. . Jinak koukam na jejich web a snazim se co nejic pochytit, zda je to pro mne vhodne. |
mkolega
![]() |
|
@mkolegajestli máš Android telefon, kup si nějakou androidí krabičku, a až se to naučíš přejdi na minipc nebo rpi :-) |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxKoukam na xbmc stranky, je tam mnoho inspirujicich info. Asi se k nim taky prihlasim, verim,ze tam jsou taky dobri lide co poradi, jako na parabole... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@mkolegano zvuková karta tam není,možná SD |
pierrepetr
![]() |
|
@mkolegateď si čtu tvůj dotaz na začátku znovu,z tvých reakcí musím přehodnotit moje,pro tebe nedoporučuji |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrALE, ALE:LibreELEC (KODI) RCA komplet, oranžová Kompletní sestavená sada Raspberry Pi 3 s multimediálním systémem LibreELEC (KODI) a vším co potřebujete pro připojení k televizi. Připojte LibreELEC sestavu k domácí televizi a pusťte si své oblíbené filmy, seriály, nebo hudbu. Služby jako YouTube, Vimeo a iVysílání České televize jsou již integorány do systému a stovky dalších doplňků čekají na vyzkoušení. LibreELEC je linuxová distribuce vytvořená speciálně a pouze pro běh KODI. Můžete ji znát z instalátoru NOOBS. V této sadě je LibreELEC již nastaven a kompletně v Češtině. KODI, dříve XBMC, je grafické uživatelské rozhraní navržené od základu pro domácí kino. Text je dobře čitelný i na dálku a obsah je uspořádán v přehledných kategoriích. K ovládání poslouží dálkový ovladač (podporuje-li Vaše televize standard HDMI-CEC), nebo klasická klávesnice a myš. Možnosti KODI dále rožšiřují stovky různých doplňků. Některé z těch nejlepších jsou již součástí naší LibreELEC instalace. RaspiDAC je přídavná zvuková karta pro Raspberry Pi s kvalitním 32-bitový digitálně-analogový převodníkem a 130mW zesilovačem s takřka nulovým zkreslením a šumem. Přídavná zvuková karta ... . ![]() ![]() ![]() |
mkolega
![]() |
|
@matchboxxZdravím xbcm guru - a prosím o info - kup si nějakou androidí krabičku - máš nějakou konkrétní ? Možná že přehodnotím názor na malinu ... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@matchboxxPardon, správně je XBMC, a KODI guru ... .![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?http://www.gearbest.com/amlogic-ddr4-_gear/ |
matchboxx
![]() |
|
@pierrepetrMožná je hloupost platit o litr víc za tu kartu, lepší bude koupit základ a k tomu kabel jack - RCA ... . Jinak varování, že malina není pro začátečníky beru vážně... . Díky za názor.![]() |
mkolega
![]() |
|
@drobečekDíky za inspiraci, asi nakonec půjdu do android hračky, to co navrhuješ se zdá být zajímavé ... . S tím Linuxem bych se zřejmě jenom trápil... . Dám na doporučení Pierra a matchboxe ... . Díky všem za reakce.![]() ![]() ![]() |
mkolega
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |