![]() |
|
Panasonic TV - prehravani externich .srt titulkuZdravim, rad bych se zeptal majitelu Panasonic TV (mam konkretne 58EX780), jestli vam pri prehravani medii z externiho disku funguji .srt titulky. V nabidce titulku se mi nenabizi, tak nevim, jestli neni potreba stahnout nejaka Panasonic aplikace. Jinak pres TV Box nebo na PC normalne jedou. Dekuji. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Vyreseno, diky. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Neviem prečo mnohí z vas upredňostňujete televizory Panasonic keď sú aj lepšie |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...které prosím? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Mám několik tv Panasonic dvě plazmy,dvě 3D Led TV až po Ultra HD a musím říct že jsem byl se všemi velmi spokojen slouží dodnes a to těm plazmám je již 12let a jedou každý den.Co se týče třídění kanálů je u Panasonicu uživatesky asi nejlepší.Hrůza u LG,Samsungu i Sharpu. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
PANASONICPlně s vámi souhlasím co se týká Panasoniku.Ledka i plazma jedou bez závad.Manželka se vzhlédla v Philipsu kvůli ambilajtu a nyní samé problémy. |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE:PanasonicZatím tedy o žádném lepším TV nevím a navíc si drží dobré jméno i kvalitu mnoho let. Nová modelová řada 2017 i 2016 splňuje a má všechno co si můžu přát. Jinak ať si koupí samozřejmě každý co chce hlavně nezakládejte podnět k hádkám jako při každé diskuzi hezký den![]() |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Samozřejmě každý s těch tv má nějaké mouchy at už je plazmový nebo s led podsvícením.Mouchami myslím vlastnosti každé s technologií.Dobré tv má i Sony ale zatím nedotažený android mě trošku děsí.On ani firefox u Panasonicu není žádná sláva hlavně graficky ale televizory jsou poměrně stabilní.Zlatá stará dobrá platforma Viera.LG má hodně vychytaný operační systém ale myslím si že naladit kanály od předvolby 4000 a výš je trošku od koreiců podpásovka.Jinak dneska je vše spotřební zboží takže se nedivme jak se dnes tv vyrábí.Je třeba prodávat nové a ještě lepší modely a zákazník je až na posledním místě. |
Paja
![]() |
|
@PajaMožná je to hrůza u tĕch parních Samsungů, ale u novĕjších modelů je editování programů tak jednoduché, že to zvládne každý vůl. Dokonce ani já s tím nemám problémy... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Tak snad se to už hoši u Samsungu naučili.![]() |
Paja
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Zlatý Panasonic VT60, když se mi do ruky dostane nějaká nová tv od LG, Philipsu nebo naposled Samsung7000, tak si člověk začne své tv považovat. O obrazu se nemá cenu bavit, ale že ty tv ani uživatelské prostředí nezvládají, neustále lagy, zamrzání při rychlém mačkání, Philips 49PUS6561 3x vytuhnul při pohybu v menu. A to třídění programů, to nemůžou myslet vážně jihokorejští výrobci+philips.To je sadomasochismus! Nejsem žádný zastánce jedné značky, vždyť LG PG6000 42,50 měla super obraz o kterém si dnešní tv můžou jen zdat a je to tv, která zvládá rychlý pohyb kamery bez trhavého efektu. Bohužel tohle už je historie. Škoda. |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Zkrátka jsme lepší tv než Panasonic nenašli![]() |
Paja
![]() |
|
Panasonic TVMám také Panasonic celkem spokojenost,až na to ,že nejdou mazat programy jenom skrýt při ladění sat. nelze naladit jenom volné,ale všechny a to je potom problém co se zakodovovíma. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 516 |
![]() |
|
RE: Panasonic TV - prehravani externich .srt t...Ja mam tento super telka https://www.sony.sk/electronics/televizory/XE9005-Series/buy/kd55xe9005baep |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
![]() |