Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live TV - praktické zkušenosti

Včera jsem oživil a vyzkoušel Skylink Live TV. PC mám připojený přes HDMI kabel na TV 102 cm, takže obraz (až na kvalitu) v pohodě. Zkusil jsem se cvičně podívat na Stalinovou smrt z včerejšího History, tam běžel obraz souvisle. Při sledování 3. setu Kvitové ve včerejším Wimbledonu jsem při posunu v časové ose dlouho čekal, než obraz v novém časovém bodě naskočí.
Jaké jsou prakticé zkušenosti s připojováním a přenosem dat ze serveru Live TV? U filmů by mi nějaké čekání (sekání) vadilo. Prošel jsem všechny vlákna s Live TV v názvu, ale tam nějaké dlouhodobé zkušenosti nejsou.

Standa3
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Live TV - praktické zkušenosti

Skylink Live TV je prioritne vyvíjaný na tablety, telefóny poprípade na notebooky. Neviem či sa to dá nejako porovnávať s Tvojou zostavou. Včera som Wimbledon pozeral na mobile asi pol hodinu a nezaregistroval som ani jediný zásek.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra