![]() |
|
oblíbené putování po Norsku NONRKLetos jsem to našel na ASTRA 4A - pozice 4,9E,frc 12595,pol.V,SR9875,FEC 3/4 amodulace DVB-S2,8PSK. A teď to nejdůležitější - bitrate cca 18,2 Mbits !!Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
@táhlovejdik za info...tusim mas motorizovanu parabolu, skusis pozriet 68,5E_11014_V_3750_3/4_DVB-S2_8PSK? mas tam signal?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31ALMA jede na - DD FB .. ..Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
@táhlovejdik za info. keys je vsak pre mna sekundarna zaletost, pretoze nemam signal na 11014_68,5E. patram po chybe...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKJe pravda,že na OP105 už je na Vysočině signál na hraně - cca 6,6dB.Na K140 býval signál až 12,5dB - nyní je pouze cca 9,2 až 10,2dB(MER cca 12,7dB).Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKPutovat po krásách Norska, bylo vždy nádherné,čestné i stavovské...Nyní ovšem (dle mého kolegy,který tame jezdí pravidelně rybařit),jsou soudružky Norky vesměs mimořádně "krásné" (tedy asi jako Ida Raskenová...).Možná i proto kradou děti![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
onboard prenosyKdyz uz jsme u tech onboard kamer, tak si jeste pamatuju, kdy AutoMotorSport vysilal brzo rano kazdou nedeli porad Ausfahrt, kdy jelo auto po dalnici a melo na prednim skle kameru.Dal je tady jeste porad nocni vysilani na Sport5, kde se muzete projet vlakem a posledni co znam, tak na Ceskoslovensko HD bylo brzo rano cesta lodi po Dunaji. Dalsi onboard prenosy neznam... Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKNějaký blud,né!![]() |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
@janysFeed není aktivní celý den,ale nyní jede.Loni jsme pluli lodí,letos to bude zřejmě po kolejích.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRK19:37 feed je aktivni. jede se vlakemZdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKTento pořad vůbec neznám, do včerejška jsem byl na dovolené, tak jsem zkusil naladit až teď, signál v Praze na metrovku s velkou rezervou. Pochopil jsem, že je to přenos pro Norskou TV NRK1, vysílají to live. Vlak má několik kamer a kombinují se s tím i letecké záběry, u trati stojí lidé a mávají, asi to má v Norsku popularitu. Možná, jestli o tom něco někdo ví více, tak napište. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKJinak musím říct, že je to na trase vlaku supr příroda, v Norsku jsem nikdy nebyl a docela čumím... |
tekapo
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKTen dojem ještě vylepšuje CBR - na rozdíl od "nenasytných" českých operátorů,kteří používají VBR příliš agresivně nastaven.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
RE: oblíbené putování po Norsku NONRKNa přelomu jara a léta organizuje NRK (norský veřejnoprávní rozhlas a tv) živé přenosy z etap několikadenní plavby při pobřeží nebo cesty vlakem.Zvlášť ta plavba je moc populární, loď s kamerami doprovázejí spontánní mnohačetné flotily privátních člunů a loděk, v "etapových" přístavech je loď NRK slavnostně vítaná celebritami, obecenstvem a kapelou. Je to typ SlowTV, norského vynálezu mám dojem. Před nějakým časem, tehdy v zimě, vysílali tímto způsobem živě činnost různých profesí při výrobě - upletení svetru. Ráno střihači ostříhali ovce a večer měly baby upletené svetry s norskými vzory, pochopitelně. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@knawiDíky za info a taky tě zdravím po dlouhé době. Dnes jim prší ale i tak dobré. |
tekapo
![]() |
|
![]() |