![]() |
|
závada karty SkylinkMám problém s příjmem Skylinku karta ICE. Karta se zaplaceným Serpo se chová v různých přijímačích (AB Cryptobox 600,650,652, Ariva Ferguson 300, Zircon Happybox - Skylink ready, Televize s CAM modulem Smith tak že po max. 5 hodinách nepřetržitého provozu přijímače napíší zakódováno. Pomůže až reset přijímače a max do 5 hod. se to opakuje. Byla i vyměněna parabola, konvertor, kabel. Signál na parabole je 85dB. Žádná překážka v příjmu není strom atd. V parabole šilhá ještě konvertor na Astru 19, ta je v pořádku nějaké rušení atd. tedy asi taky nebude. Čip na kartě byl vyčištěn. Po resetu přijímače všechny programy v pořádku ale max do 5h pak se závada opakuje - kódováno .Může být závada v kartě Skylink? máte nějaké zkušenosti. Děkuji za Vaše názory. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: závada karty SkylinkTo se ta karta chová stejně ve všech přijímačích? Toto není problém signálu /když píše zakodováno/, ale dekodovaní karty. Dej ji někomu na zkoušku, kdo má uničtečku a hned se uvidí. Viděl bych to na modul, když to dělá i TV...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
Karta icePrávě i u některých modulů Smith byl problém a u přijímačů, které se tady popisují také,jsou to ty levné,ne moc kvalitní.Modul bych doporučoval značku Technisat (irdeto),pak by neměl být problém ani s přijímači AB cryptobox,pokud do něj vložíte modul, univerzální čtečku karet bych moc nedoporučoval. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
RE: závada karty Skylinktoto je ozaj záhada, v uničítačkách a pod asi chybu nehladajme, tisíce kariet ice šlapú v takýchto strojoch na 100%.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE:chl32Mám 2 AB boxy 650 HD zdielanie cez RS 232 karta ICE v UNI čtečke všetko fuguje OK.Druhá karta ICE je v TV LG modul Neotino tak isto všetko fuguje OK. Tak že v UNI čtečke chyba nebude. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: závada karty Skylink2x prestrihnut a splachnut, dolezite z hladiska ochrany WC.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: závada karty SkylinkZašli Skylinku na reklamaci, letos jsem jednu takovou kartu uspesne reklamoval.Zaslali ji zpet a funguje. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@aafromanPošlou zpět stejný typ karty? Aby místo ICE neposlali Irdeto M7.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxi to se asi stane,stalo se to i mě. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: závada karty SkylinkMne poslali zpet tu samou kartu, byla ICE a jede OK. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
HajnalkaPřece jsem psal, že některé moduly a přijímače,ne všechny,ale je pravda, že většinou u těch nejlevnějších přijímačů je problém-ne u všech. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 146 |
![]() |
|
RE: závada karty SkylinkŘešil jsem nedávno něco podobného. Karta po pár hodinách vypisovala chybu dekódování, korektně se nezapisovaly emm. Nejprve se vyměnil přijímač za nový v rámci reklamace. Nepomohlo. Pak šla karta do Skylinku, odkud poslali zcela novou. Šlo o párovanou kartu z dotované montáže. Irdeto.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: poděkování: závada karty SkylinkDěkuji Všem za informace které mě pomohli. Dal jsem jinou kartu a je po problému. Je to opravdu vadná karta i když je plně funkční. V přijímačích s UNI čtečkou vydrží do 5h. Ve Skylink ready přijímačích max 1h. Pošlu kartu na výměnu a snad to bude v pořádku. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
![]() |