![]() |
|
Italové na Hotbirdu?Pánové, prosím info co jde na šarikovi na Hotbirdu asi vidím že jen Tivusat a nebo ještě něco díky???![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Hlavne že sex jede a to i v HD |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Toho tam je mraky zajímají Mne normální stanice asi tak![]() |
ZDK1
![]() |
|
@ZDK1A polsat ti nestačí,?? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Řeším nějakou italskou návštěvu prázdniny tady u nás 2 měsíce bez telky by umřeli![]() ![]() |
ZDK1
![]() |
|
@ZDK1Tak já nevím, co to je za návštěvu (už to, že Ital tráví dobrovolně dva měsíce v létě v ČR je hodně nestandardní), ale každopádně na ty dva měsíce by jim asi mohli stačit FTA kanály, ne?Rai 1 Rai 2 Rai 3 Rai Sport Rai News24 Rai Gulp Rai Storia Rai Scuola Real Time Supertennis Tgcom24 Euronews Italia ...to by mohlo stačit na na ty dva měsíce, ne? Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
ZDK1Pokud si ti Italové myslí,že by bez jejich telky zde umřeli,proč si nevezmou ssebou kartu?Nebo jim nalaď ty FTA výše,ale s vyjímkou Supertennisu jsou to SD mazanice.Nejlepší by ale myslím bylo je povodit po krásách naší vlasti,dát jim ochutnat dobré české pivo a jídlo,aby na těch několik týdnů zapomněli na ty svoje špagety.![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurNo Italy na české jídlo opravdu nenalákáš... Možná pivo a do Prahy. Asi vědí, proč chtějí tu telku.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?no Itala bych asi vzal na dobrou kavu.pak nekam do soukromeho vinneho sklipku.mozna nekam do muzea.a na pamatky hrady zamky.ale ty fta jsou samozrejme nedostacujici no zaklad aby si vzali sebou tu jejich Italskou kartu. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@sigurKoukal jsi někdy na Supertennis, který jede stále v HD? Tam co jsou mazanice, tak to jsou většinou zápasy ze zemí, kde viděli TV kameru prvně v životě a navíc některé záznamy jsou pěkně staré. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@kristian1No tak to je asi věc pohledu:Za 1. Pokud bych byl někde na návštěvě, určitě bych se snažil netrávit dny u tv a na ty zprávy a občas nějaký ten pořad ty FTA stanice si myslím že stačí Za 2. Uspokojit Itala mimo jeho zemi je velmi náročné, znám to u mého otce. Zatímco já nemám problém "sežrat" zelí a kachnu (například), tak můj otec z toho tři dny nemohl chodit z bytu. Kafe je taky kapitola sama o sobě, protože málokde dělají pravé italské espresso. Ital do huby turka nevezme. Já bych to i přežil v nouzi, ale kdo není zvyklej, tak uteče. Můj otec říká, že to je škoda kávy. Osobně bych je vzal někam do vinného sklípku (na Moravu samozřejmě) jinak radši vodu, pak na nějaký ten zámek jak píšeš, třeba Lednice je nádherná, Karlštejn, Hluboká, samozřejmě do Prahy, pokud je pisatel poblíž Brna tak určitě na hrad Špilberk, protože pro Italy je to z historického hlediska velmi důležitá památka... No a pokud to jsou mladí kluci tak někam večer mezi baby a oni si už kluci sami poradí. ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@ZDK1Ono toho moc není,co bys ukázal Italům v Česku -snad jen krásy přírody na nudaplážích. To oni totiž doma nemají,jak již dříve psal Franck.To Ti zabere pro mladé i staré. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@ALEXCZNo vidíš, to mě nenapadlo, nuda pláže! Ale asi budou lepší t, hrady a zámky. No to víš no, zajmout Italy památkami je hodně těžký. Mají hodně vysokou laťku. U jídla to stejný. Ale zase na druhou stranu ve směs jsou Italové přátelští a líbí se jim všude.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Jen moje malá rada: nemluv o mafii a Mussolinim (fašizmu). Sice Ti třeba ze slušnosti odpoví, ale uděláš si tím od nich odstup.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?ZDK1: Pokud budeš mít na návštěvě chlapy, tak jim sežeň nějaké české svobodné holky, nemusí být extra pěkné a ani se o ně nebudeš muset starat, natož řešit televizi. Jen jim pořiď brindák.:-) To myslím zcela vážně. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
franckZapomen na to, co jsem o tobe psal ve vlaknu o tom zesnulem panovi. Kazdy mame jine zaliby a zabyvame se ruznymi konicky. Nemyslel jsem to tenkrat zle...Chtel bych se te teda zeptat slusne a normalne. Chapu to spravne, ze jsi teda cech s italskymi koreny? Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Ano, téma mafie, kolaborace s fašisty a dluhy je zakázáno...![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Zapomněl jsi na uprchlíky, korupci... |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@bobo2V pohodě, ani nevím, co myslíš. Narodil jsem se v Itálii, má matka je CZ a otec IT a v IT žiju. :-)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Italové na Hotbirdu?Taky do Ostravy, do Dolní oblasti Vítkovic a spadne jim čelist![]() |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@mcm1No upřímně, mě spadla čelist když jsem byl v Ústí, Litoměřicích... Jsem si říkal, zaplať pánbůh za lidi z Afriky, než tyto z východu. A asi podobné myšlenky měli i Britové při rozhodování o Brexitu. Bohužel.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckTak uz to vse chapu![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
@bobo2Nemáš za co.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckSorry,ale měl bys upřesnit,které lidi z těch severních Čech máš na mysli,protože jednobarevné to tam určitě není. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurNo tak jména a příjmení neznám, ale kdo chce chápat, chápe. Tyto problémy se samozřejmě týkají i Slovenska, Maďarska a hlavně Rumunska. Osobně si myslím, že dělají větší bordel a problémy (v Itálii) tito lidé + Albánci než ti chudáci z Afriky. A znovu opakuju, Britové to vidí podobně. Takže hysterie z uprchlíků je absurdní. Třeba u nás (v okolí Monterossa) pracuje asi sto uprchlíků. Vídáváme autobusy jak je ráno přivezou a zase odvezou odpoledne. Pracují na bazalkových plantážích, zametají, upravují zeleň a nevidím tam žádného bělocha. A jsou slušní. Samozřejmě že z toho počtu velkého počtu bude vždy někdo kdo nemá dobré úmysly, ale to nemusí mít ani Čech nebo Francouz. Proto jsem napsal výše, že bych se osobně bál jiných lidí...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@sigurOn vidėl hnėdočechy,těch je tam místy i 40%![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |