![]() |
|
Letní televizní tipy na italských TVLéto je už v plném proudu a televize se pomalu chystají na letní pauzu. O to více ty italské u kterých letní pauza začíná 5.6. a potrvá až do poloviny září. Ti z vás, kteří budou část léta trávit u televize, přináším několik hudebních tipů na italských televizích:! 5 a 6.6.: Wind Music Award (live z arény ve Veroně) - od 21.:20 na Rai 1 HD (TivuSat) a Rai 1 (FTA) ! 18 a 30.6.: Radio Italia Live - od 21:10 na Nove HD (TivuSat) a Real Time (FTA) Od 27.6. do poloviny července: Music Summer Festival - od 21.:20 na Canale 5 (TivuSat) Od 2.8. po celý srpen: Battiti Live - Od 21.:10 na Italia 1 (TivuSat) a Radionorba (FTA) Rai 1 jako jediná bude sázet hlavně na vlastní pořady, po celé léto každý všední den od 16:00 Estate in diretta (Léto v přímém přenosu) talk show která se bude věnovat vážným i méně vážným tématům, přímé přenosy z italských pláži, soutěže apod. Od poloviny června do konce září v 18:45 každý všední den nová letní game show plná hudby a zábavy Reazione a catena (Řetězová reakce), o víkendu každou sobotu od 14:00 si nenechte ujít až do konce září pořad Linea Blu, velmi zajímavý cestopisný pořad který ukazuje krásy italských moří, pláže na které se jen tak běžný turista nedostane... Přeji vám všem (i redakci Parabola.cz) příjemné léto, ať si ho užijete a ať se tu opět brzy setkáme! Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
OPRAVAOmlouvám se, Wind music award nezačíná ve 21:20 ale již ve 20:30 na Rai 1Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckProsím Tĕ, nemohl bys přeložit Wind Music Award? Na to už moje znalosti italštiny nestačí...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVTady je malá ukázka pořadu Linea Bluhttps://youtu.be/76qspKjaHjI Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@rs505Wind je název festivalu. Music award jsou hudební ceny.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckDĕkuji.![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVHudební ceny odváté větrem.![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurItalsky asi ,,gone with the Wind". Moderátor se v tomto případě nazývá ,,gon(e)faloniere"...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVNo teda v té Itálii jsou fakt napřed, nám léto začíná 21. června, ale tam je již nyní. Franckovi nepůjde net, nebo proč se loučí? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVOpravdu je zrovna italská televize vzor nějaké zábavy? Nejpokleslejší pořady, stupidní zábava, to snad i německé zábavné pořady jsou proti tomu špička:-) A na ty pláže je lepší vyrazit, než koukat, což asi většina udělá, ať už do Itálie nebo třeba jen tady k rybníku. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@mik9Díky za názor. Výše uvedené tipy nejsou zábavné pořady, ale live hudební koncerty. Zábavné pořady jako takové (varieté) se v Itálii nevysílají od 80 let. Televizní zábava je dnes úplně jiná a to nejen v Itálii, ale i třeba v Německu. Měj se.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckAle no tak francku...tím chceš tvrdit,že italské komerční televize nevysílají už víc jak 30 let podobný škvár,jako dnes ty české a slovenské? Byly by snad tím proti sobě.To je italský divák opravdu o tolik inteligentnější a o 30 let vyspělejší? |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurZábavné pořady typu varieté, se v Itálii ale všeobecně ve světě nevysílají minimálně dvacet let. Vystřídaly je reality show, docu show, people show, talk show apod. Nicméně to jsou z 90% globální licence, tzn tyto typy pořadů se vyrábí skoro ve všech zemích, včetně České republiky. Samozřejmě se můžeme bavit který z těchto pořadů je kvalitní či méně kvalitní, ale zábavné pořady typu estrády které byly typické pro každou zemi hlavně od 60 do 80 let se už nevysílají minimálně dvacet let a to nikde. Jednoduše proto, protože je dnes televize úplně někde jinde.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckJá nechci mluvit za sigura, ale mám dojem, že pod pojmem zábavné mĕl na mysli všechny kategorie, jejichž poitalštĕné názvy jsi právě vyjmenoval. Taky jsi mĕ potĕšil, když jsi tu nedávno psal, jak ta angličtina v Evropĕ končí...![]() Jinak nic ve zlém a hezkou dovolenou! |
rs505
![]() |
|
@rs505Já jsem nenapsal, že angličtina v Evropě končí. Žádný jazyk v Evropě nekončí. Pouze jsem napsal v souvislosti s Euronews, že se spekulovalo že po brexitu už nebude angličtina úředním jazykem. Četl jsem článek z evropského parlamentu. Každopádně mě je to jedno, já angličtinu nepotřebuji a nikdy nepotřeboval i když ji umím. Každý ať mluví tím jazykem, jaký potřebuje nebo se mu líbí. Dovolenou si užiju jako každý rok na Sardínii. I Tobě přeji hezké léto. Díky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckzabavne porady typu variete stale vysilaji Rakusaci a Nemci.tak Juventino nestih si zapas ale ta prehrada byla asi lepsi.(z pohledu Itala) |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1No nakonec jsem se díval na fotbal. Juve prohrála, ale i tak byl to zápas kde nejsou poražení. Byl to zápas kde hráli proti sobě nejlepší z nejlepších. A to je důležité.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVJeden vyhrál a druhý dostal na pr.del. Tady nejsi v americké škole, ve které se dávají poháry všem zúčastněným, aby neměli někteří oprávněný pocit, že prohráli a nebo zkrátka nebyli dost dobří. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVZkrátka a dobře ostudný debakl.![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
letni tipyletni tipy v tv. fotbal U21. tenis Wimbledon. cyklistika Tour de France. a v srpnu uz zacina nova sportovni sezona.![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@franckJe to pravda, co píše Kristian1, němci vysílají zábavné pořady, ale to je prvotřídní kvalita po všech stránkách. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákDobře, je to Tvůj názor. Odborníci ale mají jiný názor. Pěkný den.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Letní televizní tipy na italských TVKvalitou je na prvním místě BBC, druhá je Rai, třetí France Television, čtvrtá ARD/ZDF. Ale chápu, že pro vás bude kvalitní i to německé hov..o. Protože neznáte nic jiného. Kdybyste měli objektivní přehled, tak změníte názor. Ale já vám ho měnit nechci. Hlavně že to vědí diváci v jiných zemích.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckAha, pán tady hodnotí kvality různých stanic a ještě se pasuje na znalce. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
![]() |