Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

iptv s cz a sk programy

zdravim chci se optat jestli existuje nejaka legalni cesta si zaplatit ceske a slovenske programy ktere by mi fungovaly v zahranici v tv mobilu prosim o radu neptam se na vselijake playlisty ktere vlozim do vlc a pod..hledam legalni cestu dekuji

petrstyle
Registrace: 6/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: iptv s cz a sk programy

Legálně leda přes VPN. Nebo proxy, pokud to IPTV operátor neblokuje.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

ako spominal PoldaS,ked chces niečo legalne aby ti islo na mobil v zahraničí,tak si objednat v CZ nejaku sluzbu a vyskusat ci za pomoci vpn ti nepojde prehrat aj v zahraniči..unas na slovensku napriklad magiogo.sk...kamarát žije v mexiku a použiva to tam a ide mu to...ale najlepsie riesenie su asi len tie playlisty...kupit si od niekoho playlist,kde mas sk-cz programy a v mobile cez vlc alebo cez niečo ine prehrat a pozerat,ale samozrejme to je ta nelegalna strana mince,ale asi najlepsia...a keby si trocha šikovny nemusis ani odnikoho nič kupovat..ja sa venujem m3u playlistom 2 roky..mám skoro vsetky SK-CZ programy v HD zadarmo uz 2 roky..

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

a jake tv mas v HD?

STEAUA
Registrace: 1/2007

@STEAUA

dovolím si napísat,že asi všetky sk-cz programy čo vysielaju v HD kvalite..možno pár sa ich nájde čo nemám..ja ani sám už neviem..hovorim ti venujem sa tomu 2 roky..mám playlisty od antiku,freesatu,telekomu,skylinku,pody,planet a.s,swan,upc atd atd..najlepšie je asi Poda..ten playlist mi ide už rok,bez jedneho sekania a je tam vela hd programov

jožko

@jožko

hmm zavidim,

STEAUA
Registrace: 1/2007

@jožko

hlavně ,že ti "ide" na nějaký hluboký kulturní zážitek je tam toho poskrovnu :-))

matchboxx
Registrace: 9/2012

ruzne playlisty mam ale neni nato 100% pokud ho nesleduji hodne lidi ale hlavne je to nelegalni ja mel zato jestli ze nekdo poskytuje iptv tak jestli je i nejaka ktera mi pujde v zahranici

petrstyle

Kamarád bydlí v Irsku a říkal mi, že používá službu od antiku....

Fanyn
Registrace: 11/2007

ide to komplet ako píše jožko.
všetko sa dá nájsť na internete
http://213.215.105.10:8025/udp/239.1.2.184:1234

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@petrstyle

neviem..treba sa popytat ceskych iptv legalnych sluzieb,ktore tam mate či nejde ich služba prehrat aj v zahranici?ale myslim si,že každý ti odpíše,že nie..jedine tym vpn alebo ze si zmenis ipčku na českú..a k tym playlistom,ked si od niekoho kupis,tak ti sekat nebude,lebo s najvacsou pravdepodobnost tam dostaneš svoj vlastny token...čiže to bude playlist len pretaba..a samozrejme aj tie čo mam zadarmo mi nesekaju a idu dlhe mesiace..je ine,ked pouzivas nejaky cz-sk playlist,ktory najdes niekde verejne na nete..to je samozrejme,že odpad,lebo sa hned nanho napojí 500 ludí

jožko

@jožko

za kolik se tak pohybuji ceny tech playlistu vim ze se to neda ani vetsinou zaplatit pres platebni kartu jsem uz zoufalej kdyz neco najdu na internetu to hned nefunguje nebo se to strasne moc seka tak si rikam ze to zaplatim aby bylo vse ok ale asi je to problem neco sehnat

petrstyle

@Fanyn

http://www.antiktvgo.sk/ nejde zaplatit pres platebni kartu

petrstyle

geo blokace

Pokud vím , toto má aspoň v rámci EU řešit nařízení EU o přeshraniční přenositelnosti online služeb , viz http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/HTML/?uri=CELEX:52015PC0627&from=EN .

Jakmile bude schválené a účinné, bude možné si předplatit online služby ve své zemi a poskytovatel je nebude moci blokovat, pokud službu budete chtít přijímat v jiném členském státě, kde jste dočasně. Zatím si musíme počkat.

FrBoc
Registrace: 12/2007

@petrstyle

zahranicne iptv stranky pytaju tak cca 12-15 eur mesacne za playlist ale mas tam 4000 programov a z toho asi len 60 sk-cz programov..a česke stranky takych je menej a kedze su vacsinou nelegalne,tak ti ich tu pisat nebudem..a oni maju tak cca 8 eur mesacne za m3u playlist,kde mas asi 100sk-cz programov..z legalnych su napriklad zapni.tv...pozri si ich stranku a v sekcii Programova nabidka..ponukaju iptv test na 1 tyzden zadarmo..neviem co vsetko je este uvas..kuki.cz..sledovanitv.cz,freedom atd atd

jožko

geoblokace

To se vztahuje pouze na to, ze kdyz pojedu na dovolenou, tak mne tam box s ceskou IP sluzbou poskytovatel nema blokovat. Ale nevztahuje se to na to, ze bych si na dovlene poridil box s tamni IP sluzbou a chtel ho provozovat doma.

ivovi0
Registrace: 11/2008

všechno jde

,ale není to veřejné

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

ten kdo by chtel se podelit o sve zkusenosti klidne mi napiste na petrstyle.PC@gmail.com

petrstyle

geoblokace

@ivovi0 však ano, vždyť tazatel chce české programy v zahraničí (předpokládám, že je český rezident)

FrBoc
Registrace: 12/2007

Legálně tak jak Babiš a Zeman jsou legální zlatá totalita melete pořád dokola to same legálně nelegálně Posrana EU nejlepší je nelegálně vše!!!!! to chutná nejlíp pamatujte poserove

frenk2
Registrace: 2/2008

@frenk2

nebojim se nelegalnich veci ale uz me nebavi porad ze to jeden den funguje a potom zase nic tak zkousim placenou sluzbu myslim ze treba 200 za mesic neni tak moc proc to nezkusit

petrstyle

Jo není lepší jak skylink legalni

frenk2
Registrace: 2/2008

@FrBoc geoblokace

Tazatel chce sledovat v zahranici nejen ceske ale i slovenske programy. S temi slovenskymi mu EU nepomuze.

ivovi0
Registrace: 11/2008

@petrstyle

klid....................

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Je to sice "mimo", ale dovolím si osobní poznámku: Prostě si nedokážu představit, že jsem v zahraničí, je jedno jestli pracovně nebo na dovolené a koukám na nějakou naši TV na mobilu. Na zprávy je prohlížeč a na zábavu určitě ne naše televize, /to bude asi věkem/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tukan, To bude asi naozaj vekom. Pretoze ja si viem predstavit ze si vecer na sluzobke pozriem nieco v slovenskom jazyku. Viem si predstavit ze na dovolenke detom pustim pred ranajkami tuki, viem si predstavit ze ked bude hrat nasa repre nejaky sport tak ho nevynecham ani na dovolenke. A viem si predstavit ze ked niekto chodi na tyzdnovky tak chce mat kontakt aspon prostrednictvom tv so "svojimi"... Asi musis byt velmi stari ked to ty pochopit nevies

dalko
Registrace: 11/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra