![]() |
|
Digi Sport streamMá tady někdo stream na Digi Sport 4??? Předem všem děkuji za odpověď![]() |
TomasH
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Digi Sport streamneexistujeStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Lolem123Aha to jsem nevěděl a na O2 Sport nevíš existuje nějakej? |
TomasH
![]() |
|
@TomasHa nejlepe za suche z nosu by jsi to chtel, ne ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: arionerMusíš odpovídat tak blbě? Pouze jsem se zeptal jestli nevíte odkazy na streamy těchto stanic vím že streamy na TV stanice existují![]() |
TomasH
![]() |
|
Tady to máš:https://digigo.digislovakia.sk/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@bretahDěkuji :) |
TomasH
![]() |
|
RE: Digi Sport streamJestliže někdy bude Digi Sport kvalitním programem,pak bude i stream![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyaspoň netrep blbostiDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Digi Sport streamJe to tak, jedině si to předplatit přímo u digi, ale nějaký neoficiální stream rozhodně není.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Digi Sport streamstream verejne na internete samozrejme nenájdeš..ale ak vieš čo su to m3u playlisty?tak samozrejme,že existuje link aj na digisport4..venujem sa m3u playlistom 2 roky..mám všetky sk-cz programy zadarmo dlhé roky..samozrejme mám linky aj digisporty.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkoAno vím co jsou m3u playlisty. Mohl bys mě na email: xxxxxxxxxxx poslat jestli máš odkazy m3u playlist kanálů Digi Sport 1234 a O2 TV Sport,Tenis a Fotbal. Předem moc děkuji![]() Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 07.04.2017, 06:55.25
|
TomasH
![]() |
|
jožkoposlal som ti sukromnú správu..................Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
@Ivan167vidím,ale hadám si nemysliš,že ti to teraz pre tvoje pekné modré oči pošlem?opakujem venujem sa playlistom 2 roky..ja som nepadol včera z neba..dám ti to..a pošleš to niekomu inemu..začne sa to širit a po 3 dnoch je po playliste...za tie 2 roky mám takychto skusenosti stovky..už len jedine na výmenu ak aj ty máš niečo dobre v ponuke..ale v podstate mne už nič dobreho ani nemozes dat..mam skoro všetky sk-cz stanice v HD,ktoré funguju už dlhé mesiace |
jožko
![]() |
|
@jožkotak načo sa tu s tým chváliš potom tu niektorý čo nečítajú pravidlá zbytočne dostávajú trestyDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
jožkoAhoj , prepáč že som ťa oslovil...ak si všimneš odkedy som registrovaný a zatiaľ sa na mňa ešte nikdy nesťažoval....tak sa maj pekné a uživaj si HD všetky............Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
![]() |
|
@pele1kto sa tu čím chváli?čo nemáš oči??jasne bola otázka napísana..dá sa niekde sledovat Digisport 4?? a normálne slušne som mu odpísal,že verejný internetový stream samozrejme nenájde nikde..ale ak vie čo su to m3u playlisty a ak aspon je trocha skuseny,tak si dokáže najst stream aj nato...to je všetko..to,že ty vtom vidíš chválanie je už tvoja vec čo mna nezaujma..ja som mu slušne odpovedal na jeho otázku.. |
jožko
![]() |
|
@jožkomám všetky sk-cz programy zadarmo dlhé roky..samozrejme mám linky aj digisporty..po tejto vete sa iné ani nedá čakať len aby si to posunul ďalej ako keby si nepoznal ľudí ![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1ano priznávam po tejto vete som mohol čakat správy a može vyzniet ako chválenie sa....tak sa ospravdlnujem a dopisujem:že nikto mi posielat spravy nemusite..človek čo sa zaobera m3u playlistami vie,že kvalitne m3u playlisty sa len tak zadarmo nikde nezverejnuju a nedávaju..mam len zle skusenosti..ja som len chcel odpovedat na jeho otazku že nič nieje nemožne..dá sa sledovat aj digisport4..kedysi asi cca pred 5 mesiacami boli dokonca zverejnené streamy digisportov na jednej stránke..už to museli ztadial odstranit..tak už si musite najst len sami m3u streamy.. |
jožko
![]() |
|
jožkoLen pre zábavu naozaj mám modré oči..../vidím,ale hadám si nemysliš,že ti to teraz pre tvoje pekné modré oči pošlem?/Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
![]() |
|
RE: Digi Sport streamProtože TomasH je na black listu,a protože se tady probírají blbosti,tak se nedozvíme,co chtěl dotyčný sledovat na DS 4.Jestliže to mělo být WTA v Charlestonu,pak může zápasy vidět v nevalné obr.kvalitě i třeba tady http://realsport.website/d74f04551713231c1f64e8491e2ccd23-live.html |
jerzy
![]() |
|
RE: Digi Sport streamJo a stačí 3 krát kliknout a jede to![]() |
jerzy
![]() |
|
![]() |