Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Digi Sport stream

Má tady někdo stream na Digi Sport 4??? Předem všem děkuji za odpověď ;)

TomasH
Registrace: 3/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi Sport stream

neexistuje

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

RE: Lolem123

Aha to jsem nevěděl a na O2 Sport nevíš existuje nějakej?

TomasH

@TomasH

a nejlepe za suche z nosu by jsi to chtel, ne ?

arioner
Registrace: 8/2010

RE: arioner

Musíš odpovídat tak blbě? Pouze jsem se zeptal jestli nevíte odkazy na streamy těchto stanic vím že streamy na TV stanice existují ;)

TomasH

Tady to máš:

https://digigo.digislovakia.sk/

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Děkuji :)

TomasH

Jestliže někdy bude Digi Sport kvalitním programem,pak bude i stream :)

jerzy
Registrace: 7/2008

@jerzy

aspoň netrep blbosti

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Je to tak, jedině si to předplatit přímo u digi, ale nějaký neoficiální stream rozhodně není.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

stream verejne na internete samozrejme nenájdeš..ale ak vieš čo su to m3u playlisty?tak samozrejme,že existuje link aj na digisport4..venujem sa m3u playlistom 2 roky..mám všetky sk-cz programy zadarmo dlhé roky..samozrejme mám linky aj digisporty..

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Ano vím co jsou m3u playlisty. Mohl bys mě na email: xxxxxxxxxxx poslat jestli máš odkazy m3u playlist kanálů Digi Sport 1234 a O2 TV Sport,Tenis a Fotbal. Předem moc děkuji ;) Budu ti moc vděčný :)
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 07.04.2017, 06:55.25

TomasH

jožko

poslal som ti sukromnú správu..................

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

@Ivan167

vidím,ale hadám si nemysliš,že ti to teraz pre tvoje pekné modré oči pošlem?opakujem venujem sa playlistom 2 roky..ja som nepadol včera z neba..dám ti to..a pošleš to niekomu inemu..začne sa to širit a po 3 dnoch je po playliste...za tie 2 roky mám takychto skusenosti stovky..už len jedine na výmenu ak aj ty máš niečo dobre v ponuke..ale v podstate mne už nič dobreho ani nemozes dat..mam skoro všetky sk-cz stanice v HD,ktoré funguju už dlhé mesiace

jožko

@jožko

tak načo sa tu s tým chváliš potom tu niektorý čo nečítajú pravidlá zbytočne dostávajú tresty

pele1

jožko

Ahoj , prepáč že som ťa oslovil...ak si všimneš odkedy som registrovaný a zatiaľ sa na mňa ešte nikdy nesťažoval....tak sa maj pekné a uživaj si HD všetky............

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167

@pele1

kto sa tu čím chváli?čo nemáš oči??jasne bola otázka napísana..dá sa niekde sledovat Digisport 4?? a normálne slušne som mu odpísal,že verejný internetový stream samozrejme nenájde nikde..ale ak vie čo su to m3u playlisty a ak aspon je trocha skuseny,tak si dokáže najst stream aj nato...to je všetko..to,že ty vtom vidíš chválanie je už tvoja vec čo mna nezaujma..ja som mu slušne odpovedal na jeho otázku..

jožko

@jožko

mám všetky sk-cz programy zadarmo dlhé roky..samozrejme mám linky aj digisporty..
po tejto vete sa iné ani nedá čakať len aby si to posunul ďalej ako keby si nepoznal ľudí :)))

pele1

@pele1

ano priznávam po tejto vete som mohol čakat správy a može vyzniet ako chválenie sa....tak sa ospravdlnujem a dopisujem:že nikto mi posielat spravy nemusite..človek čo sa zaobera m3u playlistami vie,že kvalitne m3u playlisty sa len tak zadarmo nikde nezverejnuju a nedávaju..mam len zle skusenosti..ja som len chcel odpovedat na jeho otazku že nič nieje nemožne..dá sa sledovat aj digisport4..kedysi asi cca pred 5 mesiacami boli dokonca zverejnené streamy digisportov na jednej stránke..už to museli ztadial odstranit..tak už si musite najst len sami m3u streamy..

jožko

jožko

Len pre zábavu naozaj mám modré oči..../vidím,ale hadám si nemysliš,že ti to teraz pre tvoje pekné modré oči pošlem?/

Ivan167

Protože TomasH je na black listu,a protože se tady probírají blbosti,tak se nedozvíme,co chtěl dotyčný sledovat na DS 4.Jestliže to mělo být WTA v Charlestonu,pak může zápasy vidět v nevalné obr.kvalitě i třeba tady http://realsport.website/d74f04551713231c1f64e8491e2ccd23-live.html

jerzy

Jo a stačí 3 krát kliknout a jede to :)

jerzy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra