Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karta v režimu Irdeto

Stala se mi taková zvláštní věc,vytáhl jsem Ice kartu,která běžela pod cccam 2.3.0 jako ICE a dal ji do modulu (smit fialový skylink), abych vyzkoušel tuner v nové televizi,karta se přepla do modu Irdeto-normálně dekoduje,ale už nefunguje v modu ICE,zkoušel jsem reautorizaci a nic nepomáhá-setkal se s tím někdo??? :((

jansmrz
Registrace: 3/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

@jansmrz

Karta se přepla?
Já mám v jednom sat. přístroji CAM Irdeto od Technisatu a v druhém ještě stařičký CAM CW Smit. I když ICE karty mezi moduly prohodím, tak vše normálně šlape.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Skylink karta v režimu Irdeto

mě to taky doposavad fungovalo,že když jsem to vytáhl z camu a dal do přístroje,jak pod oscam ice,nebo cccam 2.3.0 ,tak se to normálně rozeběhlo,tak nevím,co s tím čarujou... Rv

jansmrz

jansmrz

Zkus kartu ještě v jiném přístroji, abys měl jistotu, že s největší pravděpodobností tě asi potkalo toto:
https://www.parabola.cz/forum/topic-91290/
To už se totiž děje dávno, že se postupně na karty posílá upgrade:
" v zajmu zabezpeceni a zkvalitneni sluzeb se projevi v obou rezimech"
Pak ze dne na den, karta přestane hrát ve starém železe a hraje jen v novém HW a je šlus :-/
.........................................
Zkoušet tedy můžeš, až do tohoto okamžiku, který jednou přijde. :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

to je hloupost, protože ICE karta byla 17 měsíců v Irdetu SKYshitReady spárováná a po odpárování jí mám od února ve velmi staré CRW čtečce. To bych si ani neškrtl.

pedrodc
Registrace: 4/2011

Svojho casu tu bol navod na nastavenie Oscam z CRW na Irdeto.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Môjmu známemu zase prestali chodiť zápisy na ICE kartu v staršom stb a musí každý mesiac chodiť susedovi ju dať v novom prijímači načítať.

Karner
Registrace: 3/2010

@jansmrz

Zaujímavý úkaz... :8)
V Sole2 mi kartu ICE dekóduje Oscam 11.2377 ako Irdeto, CCcam 2.3.0 ako ICE... :laughing: V Sole 4K ju Oscam 11.2377 dekóduje ako ICE, takže nechápem... :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Dekóduje Ti v oscame tak, ako to máš v readri nastavené. A 11.2377 je aká verzia oscamu? Lebo ten je ak dobre viem je pri verzii niekde 1138x

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Absolútne to neriešim, hlavne, že ide...
I tak po novom roku kartu prestávam platiť, nechcem sa opakovať... Rv Rv Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Je dost mozne, ze sa ti karta s tym modulom sparovala. Parovanie prebieha v kombinacii s istou emm UA a 4 bajt chipID, ktore irdeto modul posiela karte pri kazdom inite. Skusal si tu kartu aj v inom irdeto module?

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Karta sama nemuže přepnut,hledej chybu u sebe,nebo zavolej na skylink

ksatelit
Registrace: 4/2015

Ksatelit
Vsak sama ani neprepla, jansmrz pise, ze ju pichol do irdeto modulu.. predtym bola v cw rezime funkcna a odvtedy nie je. Co je pri sparovanej karte aj pochopitelne, kedze na ecm karta v cw rezime hadze odpovede 9805 miesto 9F1C

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@kostik123

Tak je to Tvoja vec, čo platíš, ale neviem načo si sem hodil ten oscam, keď sa v tom nevyznáš :))) :))) .

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Ale vyznám dráčiku vyznám :laughing: Akurát som uviedol verziu Oscamu... Ak ta to urazilo tak sa hlboko omlouvám vaše blahorodie :laughing: :laughing: :laughing:

kostik123

tak tak davnejsie sa mi prepla ice karta tiez som ju nacitaval v smite prestala fungovat na amiku ako cw a prepla sa do irdeta pomohla zmena softu na amiku kde uz mi nabehla ako irdeto obavam sa ze spustia tie ich hluposti po case na irdeto.a koniec univerzalne citacky.no cas ukaze ako bude.

borsalino
Registrace: 11/2008

@kostik123

Všimol si si smajlíky na konci príspevku? Ja zato nemôžem, že Ty nenávidíš Skylink :laughing: :laughing:

petersk

@petersk

Tam nejde o nenávisť, ale o vych..nost z ich starny. Nerieš to, pekný deň.

kostik123

@jansmrz

Klidně vám zašlu mojí ice kartu do vašeho kouzelného modulu (smit fialový skylink), kde by jste mi překlopil mojí ice kartu.

Já bych docela bral mít ice kartu trvale překlopenou na irdeto, do budoucna zmizí problém po vypnutím caid 096 v uni ctečce s ice kartou.

miravopi
Registrace: 6/2007

Že by se karta nějak "přepnula" se mi nějak nezdá. Nedávno, možná i nějaký měsíc to bude, jsem hovořil na podobné téma s technikem Skylinku. Z hovoru tak nějak vyplynulo, že přepnout na dálku ICE kartu pouze do Irdeto v současné době možné není. I když nějaké pokusy byly, tak se zatím jen podařilo různými zápisy zlikvidovat několik karet.

Já osobně jsem minulý rok, v rámci testování různých výpadků, neustále prohazoval ICE kartu mezi Oscamem a modulem EuroCAM+.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

No neviem, ale v oscame ak sa zadefinuje caid 0D96, tak to bude čítať ako ICE. Iná možnosť neexistuje.

petersk

@petersk

Mám v Oscame zadefinované aj ICE 0D96 aj Irdeto 0624 a ICE kartu číta v Solo2 ako Irdeto, asi tak.Tiež to nechápem :O

kostik123

@bigj

Každú kartu mám zadefinovanú zvlášť :))

kostik123

@bigj

Síce už len ICE, Irdeto som nezaplatil, nezaplatím už ani ICE :laughing: :razz:

kostik123

sorry ,že píšu až teď nebyl jsem u pc,ale nejspíš to bude,jak píše jozef BA-nebo spustili,nějakou jejich srandu,nefunguje ani v oscamu pro ICE,v Oscamu pro Irdeto jede v poho,pro miravopi,klidně ti ji nechám výměnou za tvoji ICE,když budeš chtít...ještě se mi to nestalo a to jsem se s tím už "načaroval" dost... :-/

jansmrz

@jansmrz

Tím, že karta jede (předpokládám v běžné, public verzi) oscamu v irdeto režimu, jsi v podstatě dokázal, že párovaná nebude.
Máš-li možnost udělat log initu karty + pár ecm/emm v crw režimu v plném debug modu, tak ho zkus udělat a někam upnout. Neříkám, že to vyřeším(e), ale každopádně je to zajímavý jev, který si zaslouží prostudovat.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra