![]() |
|
karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Potřebuju testnout nějaký CAM CI+ v TV ale mám po ruce pouze karty ICE provozované dosud pouze v režimu CW v UNI nebo v CW mudulu (k plné spokojenosti a nechci na tom nic měnit) - ptám se na zkušenosti zda použitím ICky v IRD modulu neriskuju nějaké nechtěné změny/aktualizace ICE karty, které by mě pak mohly činit problémy s funkčnosti karty opět v režimu CW v UNI/CW modulech... prosím o praktické postřehy/zkušenosti... díky za reakce |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Na funkci to nemá vliv, osobně mám doma několik modulů a pokud jdu montovat beru s sebou. V měřáku mám fialový smit a Ice to kvůli těm lidem co chtějí vidět, že opravdu jede třeba Nova HD a ne jen FTA kanály.Po ruce mám pak třeba červený eurocam cw (odzkoušení v tv a jiných boxech) a normálně kartu prohazuju, nic se neděje. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Nestane se vubec nic![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Alééé, plánované? Nech vás ani len nenapadne odpájať 0D96 , no no no !![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinernech sa uz planuje cokolvek, nasledne aj plan znizenia poctu abonentov sat platformy, moze mat svoje caro financneho obratu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Plány s odpojováním 0D96 teď neřeším (ono to nebude tak horké), jde mi o to, jestli se nějakým způsobem "vnitřně změní" karta ICE po prvním vložení do lic. Irdeto modulu, pokud v něm předtím ještě nikdy nebyla... vyznávám zásadu "předběžné opatrnosti" a nechci mít jakékoli zbytečné potíže s tím když pak ICku budu nadále používat v režimu CW... nějaké diskuze na toto téma jsem někdy dříve zaznamenal, tak se pro jistotu ptám, zatím to vypadá že nebude žádný problém.. ?? |
lance
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Napisu to jinak, jakekoliv bezpecnostni opatreni v zajmu zabezpeceni a zkvalitneni sluzeb se projevi v obou rezimech![]() Kazdy operator chce setrit na nakladech, na tom neni nic divneho, datovy tok pro 0D96 neco stoji, navic tento rezim je v dnesni dobe kdy neexistuje zadny hd prijimac s vestavenym crw nadbytecny a zivi jen stare prasive crw moduly nebo nektere uni ctecky ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?"ICku"![]() ![]() ![]() ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?v režimu Irdeto-nefunguje určitá funkce,proto je ICE lepší....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@bohus31Ak si myslíš že to bude čaro finančného obratu nakupovaním CI modulov si na veľkom omyle:"""nech sa uz planuje cokolvek, nasledne aj plan znizenia poctu abonentov sat platformy, moze mat svoje caro financneho obratu..."""Kopa dnešných abonentov Skylinku sa nebude chcieť dať šikanovať a preto od tejto platformy odídu,ver mi že,už ľuďom dochádza trpezlivosť,bude masívny odliv,firma skrachuje,ale to nevadí,za tie roky čo tu pôsobia M7croup sa dobre nabalili,čo tam po Slovákoch,najdú iných somárov čo im to budú tolerovať.Pán -Glisník určite nepôjde zametať ulice že,ten sa už nabalil pre istotu.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Jenom drobnost - kam ti klienti od Skylinku půjdou?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
lanceNapsal: jde mi o to, jestli se nějakým způsobem "vnitřně změní" karta ICE po prvním vložení do lic. Irdeto modulu, pokud v něm předtím ještě nikdy nebyla... vyznávám zásadu "předběžné opatrnosti" a nechci mít jakékoli zbytečné potíže s tím když pak ICku budu nadále používat v režimu CW........................................ Po prvním vložení se nic zřejmě nestane. koudelka píše: Po planovanem odpojeni 0D96 se stejne budou pouzivat jen IRD moduly Skylink Ready ....................................... To už se totiž děje dávno, že se postupně na karty posílá upgrade: " v zajmu zabezpeceni a zkvalitneni sluzeb se projevi v obou rezimech" Pak ze dne na den, karta přestane hrát ve starém železe a hraje jen v novém HW a je šlus ![]() ......................................... Zkoušet tedy můžeš, až do tohoto okamžiku, který jednou přijde. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
To PoldaSJa si myslím že budú mať na výber,Mágio,káblová TV,DIGI,UPC a iný provideri už sú,alebo na Hrob Skylinku prinesú kvety a založia novú platformu,možno férovejšiu a korektnejšiu ako je Skylink,množno z lepším prístupom a výberom programovej ponuky,atď.Neboj riešenia sú,len to treba odvahu,odrezať popočnú šnúru zo Skylinkom,ja to tak určite urobím,v rodine a medzi priateľmi,min.tak 35 ľudí.Potom sa to spustí.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?No, tak jak to tu čtu mezi řádky, svoje Icky raději do chřtánu CI+ modulům cpát zatím nebudu, služby Skylinku na ICE se mi zdají kvalitní tak akorát a o žádné jejich další "zabezpečování" a "zkvalitňování v mém zájmu" nestojím...![]() |
lance
![]() |
|
klídekvánoce v plném proudu,neřešte kraviny,co tady někdo vypouští do světa |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?U mňa je zvlaštne že mam ice kartu v cryptoboxe 650HD a ide to automaticky na Irdeto nie CW.Kartu dam do 652HD a tam ide už CW takže podla mňa sa karta automaticky prepina aky ma kodovaci pristup na skylink. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@lancePokud si dobře vzpomínám, když byly ty prvotní chyby na nově spuštěných TP 11934 a 11973 a já si potřeboval ověřit, že není nějaký problém s kódy v CW režimu, tak jsem jednu z ICE karet tomuto pokusu obětoval (také jsem měl stejné obavy) a použil ji v Irdeto modulu EuroCAM+ (zelenomodrý), pak v CW modulu Mascom a dále pak v UNI čtečce Oscam v CW režimu a myslím, že i v Oscam v Irdeto režimu. Vždy bez problému fungovala.Až někdy odpojí 0D96, tak doufám se budou ICE karty chovat jako běžné Irdeto (tedy ne M7), tak aby stále fungovaly v uni čtečkách. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?vladoholu@ Tam co popisuješ by klienti Skylinku mohli jít už dneska (pokud by chtěli a byla by u nich služba dostupná), ale nejdou. A nepůjdou ani v budoucnu, protože ono je to všude úplně stejný. Digi tě odrbe na nějakých servisních návštěvách techniků a výměnách HD přijímačů za jiný HD přijímače (abys musel platit i něco navíc mimo paušál), kabelovky ti rok co rok mění tarify, abys měl stále "lepší" (a samozřejmě dražší) služby, Magia a další okrajovky to zase udělají jinak. Prostě prachy chce každej.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?V SK Magio nie je okrajovka a presun už nastal kto preferuje službu na viac TV nevolí Skylink,kto chce novú službu poväčšine tiež ide niekam inam.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Kolik klientů má Skylink a kolik Magio? A není co řešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSmáš to aj tu https://www.parabola.cz/clanky/5843/nejvice-satelitnich-abonentu-v-cr-ma-skylink-na-slovensku-telekom/ a postupne to stúpa v prospech STDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?Ve Skylinku si úbytek abonentů moc dobře uvědomují, proto umožňují zdarma zaregistrovat dříve odpojené karty, aby mohli vykazovat větší počet uživatelů. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@sirdaMáš snad nějakou statistiku, kolik si svoji kartu znovu zaregiastrovalo uživatelů? Pokud jsou to tisíce, tak bys i mohl mít pravdu, ale pochybuji, že to budou stovky těch, co to udělají.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerStatistiku žádnou nemám, stejně jako Ty nemáš nic. Žádné konkrétní tisíce nebo stovky jsem neuváděl. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?pele1@ Tam je to sečtený Magio+Digi, já psal o Magiu. Ale každopádně u Skylinku je potřeba brát počet aktivních karet, protože za všechny se platí (vyjma těch pár stovek s ČT only) a to už je pak Magio i s Digi kdesi daleko pozadu. A nic se na tom nemění a ani měnit nebude, protože za 70 kaček měsíčně mít přes 30 programů, většinu pak v HD, tomu se nějaký Magio a spol. nemůže vůbec rovnat. A o rozšířený nabídky za podstatně víc peněz zase moc lidí nestojí, většina preferuje pouhej základ, hlavně když to stojí co nejmíň.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: karta ICE střídavě v režimu CW a IRD ?S mírným sarkasmem bych řekl, že jestli má JG všech 5 pohromadě, tak s vypínáním 0D96 si dá dobrého majzla aby nenasr.l přípiš mnoho abonentů s uni čtečkama, páč je jich v provozu víc než si myslí a ve výsledku by na to Skylink mohl dost doplatit... Pohádky o ušetřených nákladech na datový tok pro 0D96 jsou dobré možná do zdůvodňovacích zpráv (PR článků na Parabolu), ale s ekonomickou realitou to nemá nic...![]() ![]() |
lance
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |