Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Zakaznicka zona

Na svůj účet se nemohu přihlásit (email, heslo). Napíše mi to "Zadaný e-mail je uveden u více uživatelských účtů. Kontaktujte prosím zákaznické centrum na čísle 595 694 310"... To je nějaká letošní novinka? Mám na starosti několik legálních karet Skylink, všechny mají zaplacené balíčky a já se nemohu na žádný dostat.

aptget
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Zakaznicka zona

Veď ak sa chceš dostať do zákazníckej zóny tak musíš uviesť aj konkrétne číslo tvojej karty, či? :)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@aptget

U mna na Slovensku prihlasenie v pohode.

Gustoh
Registrace: 9/2016

Toto jsem taky zažil a řešením bylo až to kontaktování zákaznickýho střediska, kde pak musel někdo sloučit účty do jednoho. U Skylinku asi ještě nezjistili, že i jeden email může používat víc lidí naráz.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

mmiriboy

samozrejme že nemusí.
Prihlásenie je aj pomocou mailovej adresy a hesla. Potom vidí všetky karty tak ako píše. Zrejme nemá opísané všetky čísla kariet, resp. pri práci s viacerými kartami je prístup adresou a heslom jednoduchší.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Asi má tazatel několik karet na různá jména nebo adresy.

sirda
Registrace: 11/2006

@aptget

Kontaktuj zákaznické centrum na čísle 595 694 310. Tam to s Tebou vyřeší, ale dnes, zítra ani v pondělí nefungujou.

ja987
Registrace: 1/2016

Musíš zadať konkrétne číslo karty (len tú jednu) na ktorú si si registroval daný login + heslo a potom sa dostaneš do ostatných svojich kariet.

zarek
Registrace: 7/2008

nemusí

píšem to vyššie. Nemusíš vedieť číslo žiadnej karty ktorú máš zaregistrovanú

Dagy2

Jak se můžete přihlásit do Zákaznické zóny?
Pokud jste již zákazníkem Skylinku, můžete se do Zákaznické zóný standardně přihlašovat číslem satelitní karty nebo svým e-mailem a heslem.

Takže buď jedno, nebo druhé .... :))

Tondach
Registrace: 3/2004

Mám registrované 4 karty a keď sa chcem prihlásiť e-mailom napíše mi to čo jemu tak sa prihlásim tou kartou ktorú som zadával pri registrácii a už som tam.

zarek
Registrace: 7/2008

mam teda len dve ale funguje to emailom a heslom.
vypise mi obe a je tam poznamka ze pre dalsiu pracu mam vybrat kartu na ktorej chcem urobit nejake zmeny

Dagy2

U jednoho účtu můžeš mít několik karet ale pouze jeden e-mail. Pokud máš u každé karty jiný e-mail, tak musíš mít i jiný účet.

sirda

ano, je to problem, mam to iste, nakolko som registroval karty po instalacii a povinnost je zadat emailovu adresu, tak som dal jednu svoju adresu k viac kartam registr. na rozne mena.
Teraz sa tiez neviem prihlasit, horsie je ze uz ani nepamatam komu vsetkemu som daval tu adresu. Otazka je ako mozem zaregistrovat kartu starsim ludom, co nevedia co je internet a nie este aby mala svoju mailovu adresu.

jendo75
Registrace: 2/2011

Zaregistrvat kartu jde i bez e-mail adresy třeba poštou na staženém formuláři, akorát bez e-mailu nepůjde vytvořit účet v zák. zoně.

sirda

jendo 75- tiež som registroval veľa kariet pre veľa ľudí komu som namontoval Skylink. Voľakedy sa dalo pri registrácii použiť jeden email , ale teraz to vymysleli tak, aby si sa dostal ku všetkým kartám ak nevieš heslá len tak ak by si ich mal všetky na jednom účte. volal som tam. Ja som nestihol len pár kariet obnoviť v novej zák. linke a teraz ak zadám email napíše mi že je už použitý pri inej karte, ale to je len asi 7 kariet. ak budú potrebovať pomoc musia si sami zavolať pretože je tam uvedené ich tel. číslo. Veď , ako píšeš správne všetci majú net?!

pego097
Registrace: 3/2011

Dekuji všem za slušnou reakci

Již jsem napsal info na Skylink. Po svátcích očekávám odpověď. Dám Vám určitě vědět. Pokud starý systém tento režim dovolil, tak je problém v nastavení IT služby nového systému. Krásná věc na novém systému je, že poslední kartu nám registroval "jejich" montážník" a vše proběhlo bez problémů. Jedná se o starou SAT firmu z a to si nechám pro sebe.

aptget

Žádný problém v nastavení IT služby nového systéme neexistuje, takto je to nastaveno záměrně aby jeden e-mail nemohl být používán u několika účtů.

sirda

@sirda

Všechny karty jsou na jedno jméno, jednu adresu, jeden dům, jedno tel.číslo, jeden e-mail (dědeček, já a já). V místě bydliště není možný příjem DVB-T. Začátek karet byl v příjmu pouze ČT, Prima a nějaký CZ placený kanál. To byl vlastně v ČR Satelitní Pravěk :)))

aptget

Tak je třeba požádat Skylink o sloučení karet do jednoho účtu, jak už tady bylo výše napsáno. Poto uvidíš po přihlášení všechny karty patřící pod jeden účet.

sirda

@sirda

Děkuji za novou informaci.

aptget

na zakaznickou zonu se prihlasuju pouze pres cislo karty.a az kdyz chci delat nejake zmeny tak to po me chce heslo. 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

Karty sloučeny do jednoho účtu. Přihlašování přes e-mail je luxusní.

aptget

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra