![]() |
|
Dreambox-editV poslední době, při použití dreambox-editu, nejsem schopen znovu nahrát setting, vždy ze sett chybí nějaký soubor /sat, picon/ a vypisuje hlášku. Dá se to tam ručně dopsat, to jo, ale chci to dělat jednoduše. Co používáte spolehlivějšího, DCC nebo jiný program? Nechci trávit na PC-čkem 3 dny nad studováním E-chanelizeru. Doporučte něco spolehlivého...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Dreambox-editDreamset napríklad.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Dreambox-editDCC na setting? Tak to je dobré, asi to maš špatně nastavené, ale co toho nechal HappyLama Dreamboxedit nestojí za nic, lepší je Dreamset, Opendbedit, Dogsettings |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@ matchboxxZdravím. V čem jsou lepší ty editory co jsi napsal než Dreambox edit. Používám léta tento bez problémů a taky se rád přiučím a vyzkouším něco nového. Dík. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
@nemoZkus je a uvidíš, proč by to mohlo tak být. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
peterskProsím Tě, co zadáváš do softwaru, furt mi vypisuje error, používám openATV na "obyčejném" ultimu, měnil jsem "cesty" k souborům a nic, pořád error...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanV Dreamsete myslíš?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@tukanKedy ti vypisuje error?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Dreambox-editJo v dreamsete, když dám check configuration...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Dreambox-editNa setting staci len Openwebif, netreba ziadne specialne softvery.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Dreambox-editSpojení ok, sat ok, bouquets, services error, samozřejmě že ve var/tuxbox/config/enigma/ nic nemám, už jsem hledal přes TC, ale nemůžu to najít, v openATV je všechno jinak...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Dreambox-editNo a jak přeneseš setting z jedného receivru do druhého?, jinak poslední Openwebif už má v sobě oscam webinterface , člověk se nemusí připojovat zvlášt, docela šikovné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanTak ja to mám takto:https://postimg.org/image/d3asbq4hj/ T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@tukanCesty musíš zmeniť, v OpenATV sú iné. Pozri môj obrázok. V OpenATV je tak spráne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
pre atv/usr/shareHier sind die Bootlogos zu finden. bootlogo.elf, backdrop.mvi, bootlogo.mvi, bootlogo_wait.mvi /etc/enigma2 automounts.xml - Netzwerkmounts timers.xml - Timerliste settings - Enigma2 Settings Bouquet Dateien Außerdem: Setting Dateien für div. Plugins z. B. epgrefresh.xml Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
likérdanke schoen,![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Dreambox-edit@tukan: Myslis, ze ako prenesies setting v Openwebif ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Dreambox-editJsem já to ale pako, hledal jsem to celou tu dobu v usr/share/enigma2...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
LucaNo to jsi řekl Ty, tak jsem to pochopil, "na setting stačí len openwebif..."Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Dreambox-editJasne, polozka Export setting - a mas to zalohovane v PC, resp. na USB kluc. Potom zase polozka Import a mas to v druhom STB. Resp. cez PC Openwebif setting nahravas priamo cez prehliadac do roznych boxov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
LucaKak skazál Lénin, učit sa, učit sa, učit sa...To nové menu v openwebifu jsem si doted prostě nevšim, tak to jsem dvojnásobné pako...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
tukanToto menu (Editor prehladov) je tam uz riadne dlho, len si to zatial malokto vsimol.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Dreambox-editJa pre zmenu teraz pozeram do Openwebif a vidim tam polozku Web TV, kde s pluginom pre Chrome VXG Player sa daju jednoducho prepinat programy a sledovat vsetko priamo cez PC a v menu Openwebif... Tiez polozka Filmy, kde sa daju jednoducho prehravat filmy z HDD STB na obrazovku PC.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Dreambox-editno vidite a uz mate vianoce .......![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dreambox-editliquere: Zatial len Mikulas, Vianoce budu az zajtra po "vyhlaseni" novych programov Skylink.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
![]() |