, sekce: Skylink | |
Titulky DVBAhojte, můžete mi nekdo poradit jak naladit titulkovou stopu u Čt HD a Nova HD. Mám satelitní tuner Topfield Sbi 6020, a titulková stopa se nezobrazuje u těchto programů. Na zakódovaných programech jako je europe film, motosport a jiné jde zapnout, i když program nemám aktivovaný. Jde tam hláška program je v tuto chvíli kódovaný a dole běží ty titulky. Taky je problém se signálem u těch Čt -neni signál-hledám signál.Jsem nedoslýchavá a ty titulky potřebuji. Firmware byl už dvakrát aktualizovaný během dvou měsíců, protože nové frekvence Čt se automaticky nenaladily. |
jity777
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 5 |
RE: Titulky DVBPřipojuji se k dotazu...byl jsem zvyklý si u cizích filmů na ČT pouštět původní znění s titulky z teletextu,pokud tak vysílali,no teď u HD verzí na nové frekvenci teletextové titulky se nevysílají a DVB mi na sat.přijímači pustit nejdou.Jsou přijímače,které to prostě neumějí nebo musím někde v nastavení něco změnit?Mám Edision Argus mini.Děkuji. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
jak naladit titulkovou stopu u Čt HD a Nova HDZkuste naladit ČT HD na jiné frekvenci než máte. Kdysi mi to pomohlo. U Nova HD titulky DVB jsem nikdy nenašel, ani jiné. Většinou jdou jen u programů skupiny veřejnoprávní ČT. Je to bída u nás pro neslyšící, když to člověk posoudí s německými FTA kanály. Zkuste ještě skupinu kanálů PRIMA, tam bych řekl že je nedávno někde přidali. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
RE: Titulky DVBU ČT dvb titulky stačí zapnúť fungujú na 99%.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
DVB titulkyTv Prima HD má teletext a titulky 888.Čt HD má jen jednu frekvenci 12344, SD vysílání skončilo. Čt Hd má teletext, ale z důvodů úspory dat tam titulky 888 nejsou. Ty se zapínají na zvukové stopě a na Topfieldu nejdou. Mám Skylink základní balíček digital jen za servisní poplatek. |
jity777
RE: Titulky DVBMyslel jsem,jestli není problém s přijímačem.Zkoušel jsem i německé ZDF a u SD DVB titulky jdou,u HD verze nejdou. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
@sigurU ZDF HD dvb titulky idú a určite aj v tvojom boxe v agrus mini s titulkami problém nebol.https://www.parabola.cz/album/foto-950/ Popis fotografií: [1] ZDF HD dvb titulky Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
CT1 HDu skylinku skryte titulky fungujuhttps://www.parabola.cz/album/foto-951/ Popis fotografií: [1] CT1 HD_23E_12344 skryté titulky Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Čt HDNa Topfieldu Sbi 2060 mi nejdou. U titulkove stopy je text: DVB(cze)-HoHa při OK se nic nezobrazuje. |
jity777
To:jwalkerJak si myslel toto? "Zkuste naladit ČT HD na jiné frekvenci než máte. " Můžeš to trošku přiblížit?VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
Zkuste naladit ČT HD na jiné frekvenci než máteMyslel jsem to takto:https://www.parabola.cz/cz-sk/ale podotýkám, že ani tento přehled není aktuální a stejně to nemusí vyjít. Já třeba CT1HD (u skylinku) chytám nejméně na dvou frekvencích. Nicméně beru zpět, i u skupiny TV Nova lze hledat a najít, při některých pořadech, skryté titulky. Asi záleží jaký pořad. Najednou mi vyběhly u Výměna Manželek, a o dva dny později taky kdesi.Takže se zlepšují. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |